Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪
Total Views: 39706 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 346 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

NO-DOUBT - 28/06/2012 01:47 PM
#41

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
ngakak
karo beni raoleh di sms.
ben kapok ngakak


nandi koe ras??


no xlmu piro cuk? mad:
lagi nggone beni sek tak isi peluk
soale beni calon kakangku peluk
vvinz - 28/06/2012 03:07 PM
#42

Quote:
Original Posted By Cun9kr1ng
weh jebule mau mbengi wes pag terakhir to
ora keroso wes ganti omah think:


durung page terakir kok kang
D
si undil wes pngen cepet2 ganti omah soale malu:
vvinz - 28/06/2012 03:37 PM
#43

absen dolo deh
[eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪
alon tenan \( \(
Vgod - 28/06/2012 05:18 PM
#44


iki kok ganti kandang ngopo e? bingung

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
nisa_qiyar - 28/06/2012 05:32 PM
#45

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
trus nak awan beraktifitas gue musti bilang WOW gtu??

ngakak
koe mlebu awan toh iki kang?? D


Quote:
Original Posted By omdjinmesem
Iki sidane piye sih? bingung
amazed:


Quote:
Original Posted By elmifth
apane om ?
think:


Quote:
Original Posted By Cun9kr1ng
weh jebule mau mbengi wes pag terakhir to
ora keroso wes ganti omah think:


Quote:
Original Posted By NO-DOUBT


no xlmu piro cuk? mad:
lagi nggone beni sek tak isi peluk
soale beni calon kakangku peluk


Quote:
Original Posted By vvinz
durung page terakir kok kang
D
si undil wes pngen cepet2 ganti omah soale malu:


Quote:
Original Posted By vvinz
absen dolo deh
[eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪
alon tenan \( \(


Quote:
Original Posted By Vgod

iki kok ganti kandang ngopo e? bingung

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET

selamat sore semua teman2 ku semua peluk
Vgod - 28/06/2012 05:44 PM
#46


Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
selamat sore semua teman2 ku semua peluk


selamat sore kang.. peluk:

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
wicaxvaganza - 28/06/2012 06:00 PM
#47

Hah? mulakno kok page e sitik(o_o)
Wis ganti omah, kowkowkow('_')
Kelakuane Qiyarrrrrr ngentek2ke Page!!!@(*-*)@
nisa_qiyar - 28/06/2012 06:26 PM
#48

Quote:
Original Posted By Vgod



selamat sore kang.. peluk:

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET

nek sore ngene mantap yoh kang ahong D
nek bengi jam 8 kae nangis2 RTO :dp
Quote:
Original Posted By wicaxvaganza
Hah? mulakno kok page e sitik(o_o)
Wis ganti omah, kowkowkow('_')
Kelakuane Qiyarrrrrr ngentek2ke Page!!!@(*-*)@


cangkeman kowe emange orak ngenteke page e :dp
PelatihMalinois - 28/06/2012 06:27 PM
#49

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
nek sore ngene mantap yoh kang ahong D
nek bengi jam 8 kae nangis2 RTO :dp


cangkeman kowe emange orak ngenteke page e :dp


aq wiz ngeleh iki kang D

kethoke cocok ki nek mangan sate ng njejeran D
nisa_qiyar - 28/06/2012 06:30 PM
#50

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
aq wiz ngeleh iki kang D

kethoke cocok ki nek mangan sate ng njejeran D


wah tgl tuwo kang penake kowe sing jajake kang D
PelatihMalinois - 28/06/2012 06:32 PM
#51

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
wah tgl tuwo kang penake kowe sing jajake kang D


ya ayo, tenan aq kang D

gelem po kw? D
nisa_qiyar - 28/06/2012 06:33 PM
#52

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
ya ayo, tenan aq kang D

gelem po kw? D


suk malam minggu wae kang D
ha saiki kerja je aku :mewek
PelatihMalinois - 28/06/2012 06:35 PM
#53

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
suk malam minggu wae kang D
ha saiki kerja je aku :mewek


nek mlm minggu wiz bedo judul o

aq geleme mbayari saiki kang o

tapi rujine sisan tok mamah dientekke loh ngakak
Vgod - 28/06/2012 06:58 PM
#54


Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
nek sore ngene mantap yoh kang ahong D
nek bengi jam 8 kae nangis2 RTO :dp

cangkeman kowe emange orak ngenteke page e :dp


luamayan lah kang.. D
download entuk 100KBps

kurang 2 part meneh rampung download game e.. :dp

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
nisa_qiyar - 28/06/2012 07:00 PM
#55

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
nek mlm minggu wiz bedo judul o

aq geleme mbayari saiki kang o

tapi rujine sisan tok mamah dientekke loh ngakak


halah mangan wae ndadak ono syarate D
sesuk kowe ning omahku malam minggu tak jajake sak puas mu pie gelem rak serius kie D
nisa_qiyar - 28/06/2012 07:01 PM
#56

Quote:
Original Posted By Vgod



luamayan lah kang.. D
download entuk 100KBps

kurang 2 part meneh rampung download game e.. :dp

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET


download game opo kie kang genit:
PelatihMalinois - 28/06/2012 07:01 PM
#57

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
halah mangan wae ndadak ono syarate D
sesuk kowe ning omahku malam minggu tak jajake sak puas mu pie gelem rak serius kie D


ha tenan po pye? D

langsung miyangkat nuh D
nisa_qiyar - 28/06/2012 07:03 PM
#58

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
ha tenan po pye? D

langsung miyangkat nuh D


tenan suk malam minggu D
hadeh ngono wae ndadak ono syarate kon mangan rujine barang hadeh ngakak
koyo wong susah wae ngakak
PelatihMalinois - 28/06/2012 07:08 PM
#59

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
tenan suk malam minggu D
hadeh ngono wae ndadak ono syarate kon mangan rujine barang hadeh ngakak
koyo wong susah wae ngakak


yoh, ok suk tak sms pokoke

q tak off sik yo kang :ngacir
nisa_qiyar - 28/06/2012 07:09 PM
#60

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
yoh, ok suk tak sms pokoke

q tak off sik yo kang :ngacir


ok kang siap tak tunggu cool:
Page 3 of 346 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪