Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪
Total Views: 39706 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 346 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

nisa_qiyar - 28/06/2012 08:32 PM
#81

Quote:
Original Posted By ..m
nyuwun 1000 agan-agan, badhe tanglet.
nek tuku HDD adata ng jogja ng di ya??agan-agan jogja nek ono sing ngerti nyuwun infone gih D

wis nyobo ASC urung kang D
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
think:
iki windowsku kih kok ra iso diinstal office yo berbusa:
mendal terus berbusa:
instal YM yo ra iso berbusa:
bosok berbusa:

iki login sebagai administrator orak kie D
nek orak di CC cleaner sik ndan malu:

Quote:
Original Posted By Vgod



aku lagi download je kang..
nggo hasil e malah njepat.. ngakak
================
kene kaos e nggo aku wae.. o


mosok toh.. :matabelo

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET

wolha bar download wae kang nek ngono D
Vgod - 28/06/2012 08:35 PM
#82


Quote:
Original Posted By ..m
nyuwun 1000 agan-agan, badhe tanglet.
nek tuku HDD adata ng jogja ng di ya??agan-agan jogja nek ono sing ngerti nyuwun infone gih D


muter muter wae nang jogja tronik kang.. D kiss

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
sheva_sabian - 28/06/2012 08:37 PM
#83

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
wis nyobo ASC urung kang D

iki login sebagai administrator orak kie D
nek orak di CC cleaner sik ndan malu:


wolha bar download wae kang nek ngono D


orak \(
wes bola bali tak cc cleaner
mbiyen nganggo WIn 7 ora iso..tak instal ulang XP biasa yo tetep raiso nginstal office je kang \(
kiro2 opone yohh \(
nisa_qiyar - 28/06/2012 08:38 PM
#84

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
orak \(
wes bola bali tak cc cleaner
mbiyen nganggo WIn 7 ora iso..tak instal ulang XP biasa yo tetep raiso nginstal office je kang \(
kiro2 opone yohh \(


mastere office opo ym e kang paling sing corupt D
nek dinggo ning PC lio iso pow kang D
sheva_sabian - 28/06/2012 08:39 PM
#85

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
mastere office opo ym e kang paling sing corupt D
nek dinggo ning PC lio iso pow kang D


nah maune tak pikir yo iku \(
tapi aku wes nganggo master office liyane yo tetep wae ki kang \(
nisa_qiyar - 28/06/2012 08:41 PM
#86

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
nah maune tak pikir yo iku \(
tapi aku wes nganggo master office liyane yo tetep wae ki kang \(


office piro kang sing 2010 kah? D
ringgaUNDIL - 28/06/2012 08:41 PM
#87

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
orak \(
wes bola bali tak cc cleaner
mbiyen nganggo WIn 7 ora iso..tak instal ulang XP biasa yo tetep raiso nginstal office je kang \(
kiro2 opone yohh \(


nak takon neng thread tanya jawab dong ngakak


@qiyar
off sek
meh guyup
sheva_sabian - 28/06/2012 08:44 PM
#88

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
office piro kang sing 2010 kah? D


sek 2007 ngakak

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
nak takon neng thread tanya jawab dong ngakak


@qiyar
off sek
meh guyup

crewet :mad

titip aku yo :genit
titip HEM CSGB ku ojo di buang :mewek
Vgod - 28/06/2012 08:44 PM
#89


Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
nak takon neng thread tanya jawab dong ngakak


@qiyar
off sek
meh guyup


kamis meh guyub? :think

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
nisa_qiyar - 28/06/2012 08:45 PM
#90

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
nak takon neng thread tanya jawab dong ngakak


@qiyar
off sek
meh guyup

special guyub yoh D

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
sek 2007 ngakak

wedian mosok ra iso kang D
kotak dialog eror e pie kang D
sheva_sabian - 28/06/2012 08:47 PM
#91

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
special guyub yoh D



wedian mosok ra iso kang D
kotak dialog eror e pie kang D


iyo tenanan \(
sumpritt \(
hembuh kih..durung sempet ngoprek PC ku meneh \(
nisa_qiyar - 28/06/2012 08:49 PM
#92

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
iyo tenanan \(
sumpritt \(
hembuh kih..durung sempet ngoprek PC ku meneh \(


iyo kang erore post kene wae ndan D
sopo reti do iso menyelesaikanmalu:
sheva_sabian - 28/06/2012 08:51 PM
#93

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
iyo kang erore post kene wae ndan D
sopo reti do iso menyelesaikanmalu:


siipp siipp..mengko tak SS ke yo kang \(
semoga entuk pencerahan \(

suwun lo yooohhh D
nisa_qiyar - 28/06/2012 08:53 PM
#94

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
siipp siipp..mengko tak SS ke yo kang \(
semoga entuk pencerahan \(

suwun lo yooohhh D


ho oh kang di tunggu SS e ngakak
soale erore mung iso di kiro2 je malu:
Vgod - 28/06/2012 09:11 PM
#95


Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
ho oh kang di tunggu SS e ngakak
soale erore mung iso di kiro2 je malu:


kang nak misal e aku download terus tak pause..
kemudian koneksine tak pateni, nah sesuke meneh pengen nglanjutke downloadanku mau iso ra kiro kiro?
po kudu mbaleni seko awal meneh? hammer:

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
nisa_qiyar - 28/06/2012 09:14 PM
#96

Quote:
Original Posted By Vgod



kang nak misal e aku download terus tak pause..
kemudian koneksine tak pateni, nah sesuke meneh pengen nglanjutke downloadanku mau iso ra kiro kiro?
po kudu mbaleni seko awal meneh? hammer:

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET


anggere resumen download "yes"tetep iso kang D
aku wis tau njajal soale D
Inggri89 - 28/06/2012 09:15 PM
#97

golek panggon nggo game net kok isine issue tentang sara yoD
payah tenan wong2 seng ra iso gowo adat:dp
nisa_qiyar - 28/06/2012 09:18 PM
#98

Quote:
Original Posted By Inggri89
golek panggon nggo game net kok isine issue tentang sara yoD
payah tenan wong2 seng ra iso gowo adat:dp


emange daerah kono sok rusuh pow kang takut
Vgod - 28/06/2012 09:22 PM
#99


Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
anggere resumen download "yes"tetep iso kang D
aku wis tau njajal soale D


wah sip nak ngunu..
koneksi lagi ra memungkinkan rep download.. ngakak

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET
nisa_qiyar - 28/06/2012 09:24 PM
#100

Quote:
Original Posted By Vgod



wah sip nak ngunu..
koneksi lagi ra memungkinkan rep download.. ngakak

ID's Serial : C2GK-1314532-KASBET


ha iyo kang di lanjut bar jam 12 bengi wae kang malu
Page 5 of 346 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪