Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪
Total Views: 39706 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 346 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

nisa_qiyar - 28/06/2012 10:59 PM
#121

Quote:
Original Posted By GarisCakrawala
Hooh kie kang saiki ngantukan banget. \(
-
Iki lho nganggo koneksi Konco sing pinter. ngakaks


podo je kang aku yoh ngantukan je kang D
ha koncomu turu bareng kowe pow kang meh an malu:
Inggri89 - 28/06/2012 11:04 PM
#122

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
podo je kang aku yoh ngantukan je kang D
ha koncomu turu bareng kowe pow kang meh an malu:


sabtu tak neng shelter
jam piro koe jogo kangD
nisa_qiyar - 28/06/2012 11:05 PM
#123

Quote:
Original Posted By Inggri89
sabtu tak neng shelter
jam piro koe jogo kangD


jogo jam 08.00-16.00 kang aku nek sabtu malu:
Inggri89 - 28/06/2012 11:09 PM
#124

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
jogo jam 08.00-16.00 kang aku nek sabtu malu:


nanti tak kesanao
btw boleh liat laporan keuangan buat ditiru??o
nisa_qiyar - 28/06/2012 11:10 PM
#125

Quote:
Original Posted By Inggri89
nanti tak kesanao
btw boleh liat laporan keuangan buat ditiru??o


laporan sing ke pie kang malu:
soal kuik mengko gampang kang D
Inggri89 - 28/06/2012 11:12 PM
#126

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
laporan sing ke pie kang malu:
soal kuik mengko gampang kang D


ngakak
jenenge modal mepet sinau kudu praktek langsungngakak
untung koe apikanpeluk:
GarisCakrawala - 28/06/2012 11:12 PM
#127

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
podo je kang aku yoh ngantukan je kang D
ha koncomu turu bareng kowe pow kang meh an malu:


Wohhhhh ora ngono kang. Aku jik normal yow. malus
-
Maksudku smart pren kae lho..
-
Iki mbuh koneksine pow modem'e aku yow ra dong. \(
nisa_qiyar - 28/06/2012 11:15 PM
#128

Quote:
Original Posted By Inggri89
ngakak
jenenge modal mepet sinau kudu praktek langsungngakak
untung koe apikanpeluk:

hehhehe....rapopo nek aku kie nek pingin ajar mempelajari masalah net malu:

Quote:
Original Posted By GarisCakrawala
Wohhhhh ora ngono kang. Aku jik normal yow. malus
-
Maksudku smart pren kae lho..
-
Iki mbuh koneksine pow modem'e aku yow ra dong. \(


tak kiro kowe turu bareng karo koncomu lanang D
mosok smart rindik kang D
GarisCakrawala - 28/06/2012 11:31 PM
#129

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
hehhehe....rapopo nek aku kie nek pingin ajar mempelajari masalah net malu:



tak kiro kowe turu bareng karo koncomu lanang D
mosok smart rindik kang D


Lha pow undil... ngakak
-
Koyone sich modem'e soale aku nganggo BB tak nggo modem. malus
nisa_qiyar - 28/06/2012 11:33 PM
#130

Quote:
Original Posted By GarisCakrawala
Lha pow undil... ngakak
-
Koyone sich modem'e soale aku nganggo BB tak nggo modem. malus


wolha yoh iso juga nek kuik kang malus:
GarisCakrawala - 28/06/2012 11:50 PM
#131

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
wolha yoh iso juga nek kuik kang malus:


Lha wong aku saben ngrefresh browser langsung RTO. ngakaks
nisa_qiyar - 28/06/2012 11:52 PM
#132

Quote:
Original Posted By GarisCakrawala
Lha wong aku saben ngrefresh browser langsung RTO. ngakaks


mosok mung refresh wae langsung RTO ngakak
terus nggo browsing2 oleh speed piro kuik kang ngakak
GarisCakrawala - 29/06/2012 12:10 AM
#133

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
mosok mung refresh wae langsung RTO ngakak
terus nggo browsing2 oleh speed piro kuik kang ngakak


Hooh jeeee... Mbuh ki....
-
Lha test ping ning kaskus wae delay ne wae nganti 3000 ms punjul.... Yow iso diperkirakan lah lemote koyo opo.... \(
nisa_qiyar - 29/06/2012 12:11 AM
#134

Quote:
Original Posted By GarisCakrawala
Hooh jeeee... Mbuh ki....
-
Lha test ping ning kaskus wae delay ne wae nganti 3000 ms punjul.... Yow iso diperkirakan lah lemote koyo opo.... \(


waduh nek nganti sak mono wah gawat kang D
emange orak duwe modem pow kang jenengan D
PelatihMalinois - 29/06/2012 12:29 AM
#135

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
waduh nek nganti sak mono wah gawat kang D
emange orak duwe modem pow kang jenengan D


kang aq meh tumbas modem sing murah tur recommended opo? D

le tuku nandi yow? D
nisa_qiyar - 29/06/2012 12:47 AM
#136

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
kang aq meh tumbas modem sing murah tur recommended opo? D

le tuku nandi yow? D


ning modemku.com kaskuser oleh potongan kae kang D
modem e 1262 wae kang smart bonus internetan 3.1 2 bulan D
PelatihMalinois - 29/06/2012 12:48 AM
#137

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
ning modemku.com kaskuser oleh potongan kae kang D
modem e 1262 wae kang smart bonus internetan 3.1 2 bulan D


rego pironan kui kang?
nisa_qiyar - 29/06/2012 01:12 AM
#138

Quote:
Original Posted By PelatihMalinois
rego pironan kui kang?


murah kok kang orak nganti sak juta D
iki gik no unlock all cdma kang D
regane sekitar 275k kang D
ringgaUNDIL - 29/06/2012 01:14 AM
#139

Quote:
Original Posted By nisa_qiyar
murah kok kang orak nganti sak juta D
iki gik no unlock all cdma kang D
regane sekitar 275k kang D


durung bali po?
nisa_qiyar - 29/06/2012 01:17 AM
#140

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
durung bali po?


iki meh bali kie D
pie mau guyub e D
wis bali omah pow D
Page 7 of 346 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] ₪۩۞۩₪ Computer Stuff, Games & Broadband ₪۩۞۩₪