Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 193 of 207 | ‹ First  < 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 >  Last ›

dimasxbagus - 26/09/2012 01:03 PM
#3841

maju terus karang anyar ngakak
korti - 26/09/2012 01:24 PM
#3842

Quote:
Original Posted By Cahsewu
ngalih
neknhu ndak diarani :genit
kaburrrr ;ngacir

lha pora wes :genit

Quote:
Original Posted By dimasxbagus
maju terus karang anyar ngakak


maju nangdi gan?
maju ngetan yo nabrak gunung hammer:
sikuda - 26/09/2012 01:24 PM
#3843

Quote:
Original Posted By Cahsewu
hahahaha alay pripun om
ohhh sorry lah yaa aku ngga suka acara kui
opo meneh enek si ...maho kae.:cool ;cool

lha yo lak kowe kudune seneng ngakak
Quote:
Original Posted By xtrio
sing ngrasani TS'e ki nohope:
kalian berdua mesra sekali :genits :genits

\)

mesra udelmu kuwi
Quote:
Original Posted By korti
sarjana'ne suk mben kang...
D3 we rung lulus2 malus

:genit detected

sekolah terus opo ra bosen? o
--
nduwur kuwi kok oneliner? o
Cahsewu - 26/09/2012 01:33 PM
#3844

Quote:
Original Posted By korti
lha pora wes :genit



maju nangdi gan?
maju ngetan yo nabrak gunung hammer:


ooo tidak bisa :cool
sing :genit
sing komnt ngisorku gan....:ngkak ngakak
CDblank - 26/09/2012 01:34 PM
#3845

wah akeh sesepuh sesepuh
suwe ra guyub ki, ayo guyub neh
xtrio - 26/09/2012 01:37 PM
#3846

Quote:
Original Posted By Cahsewu
nohope:
klo mboten lhe om TS...
:salaman sik bent ra diamuk
klo sanes..:genits :genits


alhamdulillah yen sih normal thumbup:

Quote:
Original Posted By korti
sarjana'ne suk mben kang...
D3 we rung lulus2 malus



:genit detected


lanjutkan!!!

Quote:
Original Posted By dimasxbagus
maju terus karang anyar ngakak


ra mudeng toto kromo iki nohope:

Quote:
Original Posted By sikuda

lha yo lak kowe kudune seneng ngakak

mesra udelmu kuwi

sekolah terus opo ra bosen? o
--
nduwur kuwi kok oneliner? o


tkan udel ik capedes

cen :genits tenan cah iki

Quote:
Original Posted By CDblank
wah akeh sesepuh sesepuh
suwe ra guyub ki, ayo guyub neh


kapan ki...?

yen minggu iki koyone durung iso je malus

\)
sikuda - 26/09/2012 01:37 PM
#3847

Quote:
Original Posted By CDblank
wah akeh sesepuh sesepuh
suwe ra guyub ki, ayo guyub neh

wah enek maho
teko2 ngajak guyub
ngacir:
sikuda - 26/09/2012 01:38 PM
#3848

Quote:
Original Posted By xtrio
alhamdulillah yen sih normal thumbup:


lanjutkan!!!


ra mudeng toto kromo iki nohope:


tkan udel ik capedes

cen :genits tenan cah iki



\)


udel adalah terminal dunia ngakak
pathokane ki udel
gari digeret udel munggah opo udel mudhun ngakak
xtrio - 26/09/2012 01:40 PM
#3849

Quote:
Original Posted By sikuda

wah enek maho
teko2 ngajak guyub
ngacir:


maho yen ketemu maho cocok nho :genits :genits

ngantor ra ono gawean ki nohope:



\)
korti - 26/09/2012 01:41 PM
#3850

Quote:
Original Posted By sikuda

lha yo lak kowe kudune seneng ngakak

mesra udelmu kuwi

sekolah terus opo ra bosen? o
--
nduwur kuwi kok oneliner? o


tinggal selangkah lagi kok kang malus
kudu celaluwh cemungudh
Quote:
Original Posted By Cahsewu
ooo tidak bisa :cool
sing :genit
sing komnt ngisorku gan....:ngkak ngakak

ngisormu iki :genit

Quote:
Original Posted By CDblank
wah akeh sesepuh sesepuh
suwe ra guyub ki, ayo guyub neh

ayo.. ayo.. insyaallah siap meramaikan
Quote:
Original Posted By xtrio
alhamdulillah yen sih normal thumbup:



lanjutkan!!!



ra mudeng toto kromo iki nohope:



tkan udel ik capedes

cen :genits tenan cah iki



kapan ki...?

yen minggu iki koyone durung iso je malus

\)


siap ndan
sikuda - 26/09/2012 01:45 PM
#3851

Quote:
Original Posted By xtrio
maho yen ketemu maho cocok nho :genits :genits

ngantor ra ono gawean ki nohope:



\)

gaweanku akeh
wis mumet iki, tinggal sik wae ngakak
Quote:
Original Posted By korti
tinggal selangkah lagi kok kang malus
kudu celaluwh cemungudh

ngisormu iki :genit


ayo.. ayo.. insyaallah siap meramaikan


siap ndan

cemungudh eah! ('.)9
xtrio - 26/09/2012 01:45 PM
#3852

sing tanggal 28 September sesuk sing duwe wektu longgar karo duite turah D (pas gajian )

Pameran Buku Murah Solo 2012

Spoiler for Pameran Buku Murah Solo 2012
๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2







\)
xtrio - 26/09/2012 01:57 PM
#3853

Quote:
Original Posted By sikuda


udel adalah terminal dunia ngakak
pathokane ki udel
gari digeret udel munggah opo udel mudhun ngakak


udel munggah ki opo...? udel mudhun ki opo...? bingungs

Quote:
Original Posted By korti
tinggal selangkah lagi kok kang malus
kudu celaluwh cemungudh

ngisormu iki :genit


ayo.. ayo.. insyaallah siap meramaikan


siap ndan


PC.mu wis iso d-nggo maen PES durung kang....? think:

Quote:
Original Posted By sikuda

gaweanku akeh
wis mumet iki, tinggal sik wae ngakak

cemungudh eah! ('.)9


gawean nyang ngarep monito + internetan terus suwe-suwe jenuh capedes



\)
sikuda - 26/09/2012 02:04 PM
#3854

Quote:
Original Posted By xtrio
udel munggah ki opo...? udel mudhun ki opo...? bingungs


PC.mu wis iso d-nggo maen PES durung kang....? think:


gawean nyang ngarep monito + internetan terus suwe-suwe jenuh capedes



\)


gayamu sok ra mudheng nohope:
--
Cedera United FC
๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
korti - 26/09/2012 02:06 PM
#3855

Quote:
Original Posted By sikuda

gaweanku akeh
wis mumet iki, tinggal sik wae ngakak

cemungudh eah! ('.)9

eah kokok... eek:

Quote:
Original Posted By xtrio
udel munggah ki opo...? udel mudhun ki opo...? bingungs



PC.mu wis iso d-nggo maen PES durung kang....? think:



gawean nyang ngarep monito + internetan terus suwe-suwe jenuh capedes



\)


sih seneng dolanan PES wae to kang D
urung ono VGA ne ki gung iso kang hammer:
nyewo PS3 wae D (rung tau main aku hammer: )
xtrio - 26/09/2012 02:12 PM
#3856

Quote:
Original Posted By sikuda


gayamu sok ra mudheng nohope:
--
Cedera United FC
๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2


aku kan sih unyu-unyu, mana tau yang begituan malus

van persie kapan kui...? shutup:

Quote:
Original Posted By korti
eah kokok... eek:



sih seneng dolanan PES wae to kang D
urung ono VGA ne ki gung iso kang hammer:
nyewo PS3 wae D (rung tau main aku hammer: )


gek ndang ditukokne nho D

nyewo sedino piro yo...?

suk maen bareng wae ngacir:



\)
sikuda - 26/09/2012 02:34 PM
#3857

Quote:
Original Posted By xtrio
aku kan sih unyu-unyu, mana tau yang begituan malus

van persie kapan kui...? shutup:


gek ndang ditukokne nho D

nyewo sedino piro yo...?

suk maen bareng wae ngacir:



\)

kapan2 nek arsenal juara
mesti RvP cedera hatinya o
niank - 26/09/2012 02:40 PM
#3858

lo ya nek kaskus ku erot
malah rame \(
xtrio - 26/09/2012 02:52 PM
#3859

Quote:
Original Posted By sikuda

kapan2 nek arsenal juara
mesti RvP cedera hatinya o


wakakkaakakakka....

ditunggu wae naknu ngakaks

Quote:
Original Posted By niank
lo ya nek kaskus ku erot
malah rame \(


emang lagi erot tho iki...? bingungs



\)
niank - 26/09/2012 02:54 PM
#3860

Quote:
Original Posted By xtrio
wakakkaakakakka....

ditunggu wae naknu ngakaks



emang lagi erot tho iki...? bingungs



\)


kompiku mas sing erot
ki tas mari download mozila maneh D
Page 193 of 207 | ‹ First  < 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2