Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 194 of 207 | ‹ First  < 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 >  Last ›

xtrio - 26/09/2012 02:57 PM
#3861

Quote:
Original Posted By niank
kompiku mas sing erot
ki tas mari download mozila maneh D


owalah ngono tho hammer:

tas ki opo je maksude...? bingungs



\)
niank - 26/09/2012 03:02 PM
#3862

Quote:
Original Posted By xtrio
owalah ngono tho hammer:

tas ki opo je maksude...? bingungs



\)


aslie cektas... atau barusaja
hehehhe bahasaku anekh ya D
korti - 26/09/2012 03:08 PM
#3863

Quote:
Original Posted By xtrio
aku kan sih unyu-unyu, mana tau yang begituan malus

van persie kapan kui...? shutup:



gek ndang ditukokne nho D

nyewo sedino piro yo...?

suk maen bareng wae ngacir:



\)

eman2 duit yen ge tuku PS 3 ... padahal yo ra duwe duite D
rung ngerti kang... aku masalah'e wes ra tau main ngono kui
tempat insyaallah siap...
Quote:
Original Posted By niank
lo ya nek kaskus ku erot
malah rame \(


serba erot ya ngakaks
niank - 26/09/2012 03:11 PM
#3864

Quote:
Original Posted By korti
eman2 duit yen ge tuku PS 3 ... padahal yo ra duwe duite D
rung ngerti kang... aku masalah'e wes ra tau main ngono kui
tempat insyaallah siap...


serba erot ya ngakaks


kabeh eroooot
pokok ojok wonge ae D
sikuda - 26/09/2012 03:14 PM
#3865

Quote:
Original Posted By xtrio
wakakkaakakakka....

ditunggu wae naknu ngakaks



emang lagi erot tho iki...? bingungs



\)

yo, pirang musim meneh? ngacir:
Quote:
Original Posted By xtrio
owalah ngono tho hammer:

tas ki opo je maksude...? bingungs



\)

tas ki maksude lg wae
wah anda ini uripe neng jowo tengah terus

Quote:
Original Posted By niank
aslie cektas... atau barusaja
hehehhe bahasaku anekh ya D

wis biasa gae aku o
xtrio - 26/09/2012 03:18 PM
#3866

Quote:
Original Posted By niank
aslie cektas... atau barusaja
hehehhe bahasaku anekh ya D


owalah ngono tho, lagi mudeng aku malus

aneh yen kanggo aku D

Quote:
Original Posted By korti
eman2 duit yen ge tuku PS 3 ... padahal yo ra duwe duite D
rung ngerti kang... aku masalah'e wes ra tau main ngono kui
tempat insyaallah siap...


serba erot ya ngakaks


nyewo kang, ora tuku hammer:

Quote:
Original Posted By sikuda

yo, pirang musim meneh? ngacir:

tas ki maksude lg wae
wah anda ini uripe neng jowo tengah terus


wis biasa gae aku o


takok karo sing gawe urip p

aku setia karo tanah kelairanku kok \)



\)
niank - 26/09/2012 03:19 PM
#3867

Quote:
Original Posted By sikuda

yo, pirang musim meneh? ngacir:

tas ki maksude lg wae
wah anda ini uripe neng jowo tengah terus


wis biasa gae aku o


loh sampean kok ngerti mas hehhe
yo kan bagi yang awam aneh mas
niank - 26/09/2012 03:23 PM
#3868

Quote:
Original Posted By xtrio
owalah ngono tho, lagi mudeng aku malus

aneh yen kanggo aku D



nyewo kang, ora tuku hammer:



takok karo sing gawe urip p

aku setia karo tanah kelairanku kok \)



\)
hehehhehe iyoooow
maklum mas
aku pake bahasa yg susah di mengerti
korti - 26/09/2012 03:25 PM
#3869

Quote:
Original Posted By niank
kabeh eroooot
pokok ojok wonge ae D


yo sis.. tak kiro wonge yo erot ngakaks
Quote:
Original Posted By xtrio
owalah ngono tho, lagi mudeng aku malus

aneh yen kanggo aku D



nyewo kang, ora tuku hammer:



takok karo sing gawe urip p

aku setia karo tanah kelairanku kok \)



\)


golek2 inpoh PS3 sik ki...

----------------------------------------------------------------
pamit dulu ngacir:
niank - 26/09/2012 03:47 PM
#3870

Quote:
Original Posted By korti
yo sis.. tak kiro wonge yo erot ngakaks


golek2 inpoh PS3 sik ki...

----------------------------------------------------------------
pamit dulu ngacir:


hahhaha ojok lah
monggo wes di sekecak aken D
Cahsewu - 26/09/2012 03:52 PM
#3871

Quote:
Original Posted By niank
lo ya nek kaskus ku erot
malah rame \(


walah wonten widodari ....:matabelo
sugeng siang menjelang sore
sist @Niank
niank - 26/09/2012 06:05 PM
#3872

Quote:
Original Posted By Cahsewu
walah wonten widodari ....:matabelo
sugeng siang menjelang sore
sist @Niank


wah melayang layang langsung ki
saiki wes sore mas hehe
Cahsewu - 26/09/2012 06:10 PM
#3873

Quote:
Original Posted By niank


wah melayang layang langsung ki
saiki wes sore mas hehe


leres mbake...dereng pulang
alias kondur tho...?
CDblank - 26/09/2012 06:27 PM
#3874

ono sek rep ntn
mamah ati pora kih
akhtiar - 26/09/2012 07:12 PM
#3875

Quote:
Original Posted By dimasxbagus
maju terus karang anyar ngakak


sopo iki nohope:

Quote:
Original Posted By xtrio
sing tanggal 28 September sesuk sing duwe wektu longgar karo duite turah D (pas gajian )

Pameran Buku Murah Solo 2012

Spoiler for "Pameran Buku Murah Solo 2012"
๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2







\)


info yg nais gan beer:
Meykayanto - 26/09/2012 10:12 PM
#3876

Quote:
Original Posted By xtrio
sing tanggal 28 September sesuk sing duwe wektu longgar karo duite turah D (pas gajian )

Pameran Buku Murah Solo 2012

Spoiler for Pameran Buku Murah Solo 2012
๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2


hla ki panggone podo ternyata o

biarkan gmbr yg brbicara o

Spoiler for a

๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2







\)
sikuda - 27/09/2012 07:55 AM
#3877

Quote:
Original Posted By xtrio
owalah ngono tho, lagi mudeng aku malus

aneh yen kanggo aku D



nyewo kang, ora tuku hammer:



takok karo sing gawe urip p

aku setia karo tanah kelairanku kok \)



\)

ente ga nasionalis
Quote:
Original Posted By niank
loh sampean kok ngerti mas hehhe
yo kan bagi yang awam aneh mas

yo ngerti lah o
niank - 27/09/2012 10:49 AM
#3878

Quote:
Original Posted By Cahsewu
leres mbake...dereng pulang
alias kondur tho...?


Quote:
Original Posted By CDblank
ono sek rep ntn
mamah ati pora kih


Quote:
Original Posted By akhtiar
sopo iki nohope:



info yg nais gan beer:


Quote:
Original Posted By Meykayanto


Quote:
Original Posted By sikuda

ente ga nasionalis

yo ngerti lah o


kuote kabeh sek
ben ketok rame
plus bek page e D
Cahsewu - 27/09/2012 01:42 PM
#3879

Quote:
Original Posted By niank
kuote kabeh sek
ben ketok rame
plus bek page e D


wah enek mbak @niank..malus
maneh...sugeng siang mbake...::cool,mpun ngaso
nopo dereng????
iputuwira - 27/09/2012 09:27 PM
#3880

malam gan D
aku ndue fotone mioputih lagi mesra2an karo bojone ngakak
ngacir:
Page 194 of 207 | ‹ First  < 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2