Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 195 of 207 | ‹ First  < 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 >  Last ›

akhtiar - 27/09/2012 10:46 PM
#3881

Quote:
Original Posted By iputuwira
malam gan D
aku ndue fotone mioputih lagi mesra2an karo bojone ngakak
ngacir:


cekpm :request

kirimin fotona dong malu:

-=-=-
walik sek mad:
korti - 27/09/2012 10:56 PM
#3882

Quote:
Original Posted By iputuwira
malam gan D
aku ndue fotone mioputih lagi mesra2an karo bojone ngakak
ngacir:

malam juga gan...

bojone lanang po wedok? D
Quote:
Original Posted By akhtiar
cekpm :request

kirimin fotona dong malu:

-=-=-
walik sek mad:


tukang walik ngakaks
iputuwira - 27/09/2012 11:00 PM
#3883

Quote:
Original Posted By akhtiar
cekpm :request

kirimin fotona dong malu:

-=-=-
walik sek mad:


ngakak
wegah diamok sek ndue ngko fotone mesra kok ning kamar ngacir:
Quote:
Original Posted By korti
malam juga gan...

bojone lanang po wedok? D


tukang walik ngakaks


bojone semok og shutup:
:ngacir
korti - 27/09/2012 11:02 PM
#3884

Quote:
Original Posted By iputuwira
ngakak
wegah diamok sek ndue ngko fotone mesra kok ning kamar ngacir:


bojone semok og genit:
:ngacir


wowowowow...
ning kamar ik eek:

semok = seksi dan montok genit:


cendols
akhtiar - 27/09/2012 11:03 PM
#3885

Quote:
Original Posted By iputuwira
ngakak
wegah diamok sek ndue ngko fotone mesra kok ning kamar ngacir:

bojone semok og genit:
:ngacir


entok ko ngendi kowe eek:

Quote:
Original Posted By korti
malam juga gan...

bojone lanang po wedok? D

tukang walik ngakaks


walik hunter cool:
iputuwira - 27/09/2012 11:11 PM
#3886

Quote:
Original Posted By korti
wowowowow...
ning kamar ik eek:

semok = seksi dan montok genit:


cendols


kurang lebih begitu D
kapan yo aku rabi hammer
Quote:
Original Posted By akhtiar
entok ko ngendi kowe eek:



walik hunter cool:


dek ingi wonge rene mindah foto ngakak
korti - 27/09/2012 11:16 PM
#3887

Quote:
Original Posted By akhtiar
entok ko ngendi kowe eek:



walik hunter cool:


hauwah..

melu nonton wong wisuda marai sedih \(
Quote:
Original Posted By iputuwira
kurang lebih begitu D
kapan yo aku rabi hammer


dek ingi wonge rene mindah foto ngakak

suk yen wes mapan wae kang \)

mosok mindah foto we tekan bonyet ngakaks
akhtiar - 27/09/2012 11:20 PM
#3888

Quote:
Original Posted By korti
hauwah..

melu nonton wong wisuda marai sedih \(

suk yen wes mapan wae kang \)

mosok mindah foto we tekan bonyet ngakaks


loh kowe rung wisuda mau toh cd

wisuda hanya ritual saja metal:

Quote:
Original Posted By iputuwira
kurang lebih begitu D
kapan yo aku rabi hammer

dek ingi wonge rene mindah foto ngakak


dadi penasaran kih bingung:
iputuwira - 27/09/2012 11:26 PM
#3889

Quote:
Original Posted By korti
hauwah..

melu nonton wong wisuda marai sedih \(

suk yen wes mapan wae kang \)

mosok mindah foto we tekan bonyet ngakaks

bener kang \)
lha yo mbuh hammer:
anak e wis 2 eg matabelo:
Quote:
Original Posted By akhtiar
loh kowe rung wisuda mau toh cd

wisuda hanya ritual saja metal:



dadi penasaran kih bingung:

ngakak
wah rakwani pak aku nge share p
korti - 27/09/2012 11:32 PM
#3890

Quote:
Original Posted By iputuwira
bener kang \)
lha yo mbuh hammer:
anak e wis 2 eg matabelo:

ngakak
wah rakwani pak aku nge share p

wow... jek cilik2 yo D
Quote:
Original Posted By akhtiar
loh kowe rung wisuda mau toh cd

wisuda hanya ritual saja metal:



dadi penasaran kih bingung:


hurung kang...

yo rasane agak gimana gitu malus
akhtiar - 27/09/2012 11:35 PM
#3891

Quote:
Original Posted By korti
wow... jek cilik2 yo D

hurung kang...

yo rasane agak gimana gitu malus


wisuda-lah di waktu yg tepat beer:

bukan wisuda di tepat waktu beer:

Quote:
Original Posted By iputuwira
bener kang \)
lha yo mbuh hammer:
anak e wis 2 eg matabelo:

ngakak
wah rakwani pak aku nge share p


halah cd
iputuwira - 27/09/2012 11:37 PM
#3892

Quote:
Original Posted By korti
wow... jek cilik2 yo D


hurung kang...

yo rasane agak gimana gitu malus


Quote:
Original Posted By akhtiar
wisuda-lah di waktu yg tepat beer:

bukan wisuda di tepat waktu beer:



halah cd

enek sek adol ps2 karo laptop 2nd ora ki think:
aku lagi nggolek ki eek:
korti - 27/09/2012 11:44 PM
#3893

Quote:
Original Posted By akhtiar
wisuda-lah di waktu yg tepat beer:

bukan wisuda di tepat waktu beer:



halah cd


adalah benar kang ...

LULUS di waktu yang tepat \)
Quote:
Original Posted By iputuwira
enek sek adol ps2 karo laptop 2nd ora ki think:
aku lagi nggolek ki eek:


arep tuku ngge dwe kang?
golek FJB wae eek:
iputuwira - 27/09/2012 11:46 PM
#3894

Quote:
Original Posted By korti
adalah benar kang ...

LULUS di waktu yang tepat \)


arep tuku ngge dwe kang?
golek FJB wae eek:

iyo kang D
aku wis pasang iklan ning fjb kok yoan malus
korti - 27/09/2012 11:54 PM
#3895

Quote:
Original Posted By iputuwira
iyo kang D
aku wis pasang iklan ning fjb kok yoan malus


yen laptop sih tergantung spek kang

yen tuku 2nd barang elektronik kudu teliti lho kang

riwin bgt soal'e \)


btw,, nang bonyet lagune "paramore, endank soekamti" akeh ra?
iputuwira - 28/09/2012 12:02 AM
#3896

Quote:
Original Posted By korti
yen laptop sih tergantung spek kang

yen tuku 2nd barang elektronik kudu teliti lho kang

riwin bgt soal'e \)


btw,, nang bonyet lagune "paramore, endank soekamti" akeh ra?


iyo sih kang D
mulo iki aku golek e nek enek sek jek garansi ngakaks
wah ra update kang nek lagu berdukas
korti - 28/09/2012 12:05 AM
#3897

Quote:
Original Posted By iputuwira
iyo sih kang D
mulo iki aku golek e nek enek sek jek garansi ngakaks
wah ra update kang nek lagu berdukas


nahh.. iku bener,, karo COD an wae nek iso D

wo.. pamit sik,, meh dolanan ngacir:
Meykayanto - 28/09/2012 01:48 AM
#3898

wah enek sek golek leptop seken ki D

nek enek sek btuh ram seken ddr 2, 1gb sms aku yo.hrga miring ki D

ngiklan sithik Peace:
xtrio - 28/09/2012 09:56 AM
#3899

selamat pagi karanganyar sun:

Quote:
Original Posted By iputuwira
kurang lebih begitu D
kapan yo aku rabi hammer


dek ingi wonge rene mindah foto ngakak


indro ngebet rabi ki :genits

potone mahoputih ndi ki...?



\)
niank - 28/09/2012 11:01 AM
#3900

kok nek beni rame banget tooo
nek awan masih aja sepi \(
Page 195 of 207 | ‹ First  < 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2