Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 207 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

topexstopexs - 06/07/2012 10:16 PM
#381

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
browsing nek lelet yo rak lodang to kang amazed:

wuasyem kagets: wes mbah mbah hammers

iku neng ngomah nganggo modem putih ? bingungs

panduan kan nggo pendamping to D


sing penting gonku lancar kang
paket 45 ribu D


saya belum butuh panduan kang Peace:
bye_setiadi - 06/07/2012 10:16 PM
#382

Quote:
Original Posted By topexstopexs
pasukan silian disilih neh D


Quote:
Original Posted By Je.Lo
engko gentian yakkk genit:


yo mangap o


podo wae wir :dp
dek wingi acara gath'e opo wae eek:


Quote:
Original Posted By Je.Lo
yo, sok tak ngemeng yen ketemu eek:
kr pak mantri we, gampang engko o


aku entuk nyilih rak siul:
topexstopexs - 06/07/2012 10:17 PM
#383

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
aku entuk nyilih rak siul:


entuk kok kang
santai ae D
bye_setiadi - 06/07/2012 10:17 PM
#384

Quote:
Original Posted By topexstopexs
sing penting gonku lancar kang
paket 45 ribu D


saya belum butuh panduan kang Peace:


yo nganggo semar tho D
topexstopexs - 06/07/2012 10:18 PM
#385

Quote:
Original Posted By iputuwira
acara ne gayeng genit:
koeo ratau melu acara offline nuh cd

koe wis ra tak silii pie mad:


adalah benar pak D
dek wau esuk niku D


ojo kang
klonmu sih siji t??
kene tak silihe D
Je.Lo - 06/07/2012 10:18 PM
#386

Quote:
Original Posted By topexstopexs
y monggo
asal gonku ben fulbar sik D


oke2,,
nyante wae kang D
seng arep tak incar kui pasukane gone kang pank eek:
neng ra tau ketemu capedes

Quote:
Original Posted By iputuwira
acara ne gayeng genit:
koeo ratau melu acara offline nuh cd


sory wir, aku kebetulan yo enek acara kui capedes
Quote:
Original Posted By bye_setiadi
aku entuk nyilih rak siul:


rsah nyileh kang o
wes engko tak ke'i tembakan cendol o
topexstopexs - 06/07/2012 10:19 PM
#387

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
yo nganggo semar tho D


iyo kang
gara2 nganggo teri lelet
tp teri y sih aktif D
topexstopexs - 06/07/2012 10:19 PM
#388

Quote:
Original Posted By Je.Lo
oke2,,
nyante wae kang D
seng arep tak incar kui pasukane gone kang pank eek:
neng ra tau ketemu capedes



sory wir, aku kebetulan yo enek acara kui capedes


rsah nyileh kang o
wes engko tak ke'i tembakan cendol o


emang pank duwe pasukan pira??
tak silihe sik D
bye_setiadi - 06/07/2012 10:22 PM
#389

ono lowongan kie malus

wasyem jebul wes tutup hammers
iputuwira - 06/07/2012 10:22 PM
#390

Quote:
Original Posted By topexstopexs
ojo kang
klonmu sih siji t??
kene tak silihe D

wah nek sek 1 kae ojo kang D
kanggo juga soale D
Quote:
Original Posted By Je.Lo
oke2,,
nyante wae kang D
seng arep tak incar kui pasukane gone kang pank eek:
neng ra tau ketemu capedes



sory wir, aku kebetulan yo enek acara kui capedes


rsah nyileh kang o
wes engko tak ke'i tembakan cendol o

alibi tok koe ki cd
mangkal mesti :genits
topexstopexs - 06/07/2012 10:25 PM
#391

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
ono lowongan kie malus

wasyem jebul wes tutup hammers

wkakak ngakaks
lowongan opo kang??

Quote:
Original Posted By iputuwira
wah nek sek 1 kae ojo kang D
kanggo juga soale D

alibi tok koe ki cd
mangkal mesti :genits


kanggo dodolan t kang?? think:
bye_setiadi - 06/07/2012 10:25 PM
#392

Quote:
Original Posted By topexstopexs
entuk kok kang
santai ae D


Quote:
Original Posted By Je.Lo
oke2,,
nyante wae kang D
seng arep tak incar kui pasukane gone kang pank eek:
neng ra tau ketemu capedes


sory wir, aku kebetulan yo enek acara kui capedes

rsah nyileh kang o
wes engko tak ke'i tembakan cendol o

ku tunggu cendol mu cendolb cendols
Quote:
Original Posted By topexstopexs
iyo kang
gara2 nganggo teri lelet
tp teri y sih aktif D

nganggo paket sing endi kang ?
Je.Lo - 06/07/2012 10:26 PM
#393

Quote:
Original Posted By topexstopexs
emang pank duwe pasukan pira??
tak silihe sik D


aku wes ngantri ket mbiyen kok nohope:
dibagi wae saknu o

Quote:
Original Posted By iputuwira
wah nek sek 1 kae ojo kang D
kanggo juga soale D

alibi tok koe ki cd
mangkal mesti mahos


gundulmu apek berbusa:
koe kui seng mangkal neng kono :genits
kang pank kr pak mantri nandi to ratau njedul eek:
bye_setiadi - 06/07/2012 10:27 PM
#394

Quote:
Original Posted By topexstopexs
wkakak ngakaks
lowongan opo kang??


kanggo dodolan t kang?? think:


lowongan programmer php malus
bareng tak woco tekan ngisor kok wes tutup hammers
topexstopexs - 06/07/2012 10:27 PM
#395

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
ku tunggu cendol mu cendolb cendols

nganggo paket sing endi kang ?

yo kang
kapan2 tak kirim meneh

mbok balesi y gpp
ra ketang mung siji D

sing teri paket mahasiswa kang
35k utk 51 hari D
Je.Lo - 06/07/2012 10:27 PM
#396

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
ku tunggu cendol mu cendolb cendols

nganggo paket sing endi kang ?


sabar yo, ngenteni liga2 do maen o
engko yen menang minim, sak pertandingan etuk +10 o
iputuwira - 06/07/2012 10:27 PM
#397

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
ono lowongan kie malus
Spoiler for
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14701124

o iyo..aku yo enek info lowongan malus
- di butuhkan OP warnet untuk di tempatkan di BONNET JATEN
- kerja 6 hari seminggu
- gaji cekpms
- jam kerja jam 07.00 - 16.00
- lamaran kirim langsung ke bonnet jaten
topexstopexs - 06/07/2012 10:28 PM
#398

Quote:
Original Posted By Je.Lo
aku wes ngantri ket mbiyen kok nohope:
dibagi wae saknu o



gundulmu apek berbusa:
koe kui seng mangkal neng kono :genits
kang pank kr pak mantri nandi to ratau njedul eek:

ngono y kenek kang
tp sg duwe gelem pora ngakaks

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
lowongan programmer php malus
bareng tak woco tekan ngisor kok wes tutup hammers


ra mudeng php shutup:
iputuwira - 06/07/2012 10:29 PM
#399

Quote:
Original Posted By topexstopexs
wkakak ngakaks
lowongan opo kang??



kanggo dodolan t kang?? think:


pokok e adadeh malu:

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
ono lowongan kie malus

wasyem jebul wes tutup hammers


ngakak hammer

Quote:
Original Posted By Je.Lo
aku wes ngantri ket mbiyen kok nohope:
dibagi wae saknu o



gundulmu apek berbusa:
koe kui seng mangkal neng kono :genits
kang pank kr pak mantri nandi to ratau njedul eek:

ngakaks
aku mangkal kr koncone mbak ika sek unyu2 genit:
lagi sibuk dunia nyata wonge think:
Je.Lo - 06/07/2012 10:30 PM
#400

Quote:
Original Posted By topexstopexs
ngono y kenek kang
tp sg duwe gelem pora ngakaks


ra mudeng php shutup:


ora berbusa:
gen dipek indro opo xtrio wae :genits
Page 20 of 207 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2