Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 201 of 207 | ‹ First  < 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 >  Last ›

topexstopexs - 07/10/2012 02:38 AM
#4001

sepi tenan
golek sing rame ah ngacir:
Cahsewu - 07/10/2012 06:34 PM
#4002

Quote:
Original Posted By topexstopexs
ya begitulah kira2 \)
lagi diluar kota D


wee.....perantau tha....:matabelo
ng mboten lali daerah asale tho????/
topexstopexs - 07/10/2012 06:53 PM
#4003

Quote:
Original Posted By Cahsewu
wee.....perantau tha....:matabelo
ng mboten lali daerah asale tho????/


y oralah kang
karanganyar kan hoe sweet home D
akhtiar - 07/10/2012 08:43 PM
#4004

iki sepi wae do CFDnan po yo :genits
topexstopexs - 08/10/2012 12:07 AM
#4005

Quote:
Original Posted By akhtiar
iki sepi wae do CFDnan po yo :genits


hura ngerti kang
sing penting pleswan D
akhtiar - 08/10/2012 07:22 AM
#4006

Quote:
Original Posted By topexstopexs
hura ngerti kang
sing penting pleswan D


kowe jarang ngetok ki ne ngendi nohope:

ngetok wengi2 men cd
topexstopexs - 08/10/2012 07:31 AM
#4007

Quote:
Original Posted By akhtiar
kowe jarang ngetok ki ne ngendi nohope:

ngetok wengi2 men cd


biasa kang
lagi males ngejang shutup:
lagian ng kene y wes sepi
Cahsewu - 08/10/2012 02:47 PM
#4008

Quote:
Original Posted By akhtiar
iki sepi wae do CFDnan po yo :genits


salim sik karo sesepuh....:salaman
heheheheh.....
Regional Karanganyar sepi nyenyet...:mewek
sikuda - 08/10/2012 03:38 PM
#4009

ngisi absen sik ah
wis suwe ora tampil
topexstopexs - 08/10/2012 04:05 PM
#4010

Quote:
Original Posted By Cahsewu
salim sik karo sesepuh....:salaman
heheheheh.....
Regional Karanganyar sepi nyenyet...:mewek

wow matabelo:

Quote:
Original Posted By sikuda
ngisi absen sik ah
wis suwe ora tampil

ra bedo kang
wingi2 aku y jarang ngetok D
Cahsewu - 08/10/2012 04:31 PM
#4011

Quote:
Original Posted By topexstopexs
wow matabelo:


D


waooooo again kang @Topexs,heheheh
tumben isine lanangan kabeh...
ngalih ahhhhh...:ngacir....:ngacir
topexstopexs - 08/10/2012 07:59 PM
#4012

Quote:
Original Posted By Cahsewu
waooooo again kang @Topexs,heheheh
tumben isine lanangan kabeh...
ngalih ahhhhh...:ngacir....:ngacir


emg ng kene lanangan thok
pejantan kabeh nohope:
wedoke do ngilang \(
xtrio - 08/10/2012 09:04 PM
#4013

Quote:
Original Posted By topexstopexs
emg ng kene lanangan thok
pejantan kabeh nohope:
wedoke do ngilang \(


halo kang topex shakehand

lanangan kabeh rapopo, penting normal :genits :genits



\)
topexstopexs - 08/10/2012 09:35 PM
#4014

Quote:
Original Posted By xtrio
halo kang topex shakehand

lanangan kabeh rapopo, penting normal :genits :genits



\)

sing penting rame kang
sepi tenan ng kene nohope:
xtrio - 08/10/2012 10:57 PM
#4015

Quote:
Original Posted By topexstopexs
sing penting rame kang
sepi tenan ng kene nohope:


tak seperti yang dulu yo kang...

pas sakdurunge ono si beta kae, koyone gayeng tenan omahe iki...

yen bengi do udur-uduran, do ece-ecenan, do kangen-kangenan, ono sing cinlok barang koyone

goro-goro si beta teko, posting dadi angel, seko HP gak iso posting, post gak njedul berbusa:



\)
bye_setiadi - 08/10/2012 11:17 PM
#4016

Quote:
Original Posted By xtrio
tak seperti yang dulu yo kang...

pas sakdurunge ono si beta kae, koyone gayeng tenan omahe iki...

yen bengi do udur-uduran, do ece-ecenan, do kangen-kangenan, ono sing cinlok barang koyone

goro-goro si beta teko, posting dadi angel, seko HP gak iso posting, post gak njedul berbusa:



\)


emang beta cacad kae kang najis
aku yo kangen pengen guyub maneh malus
topexstopexs - 08/10/2012 11:46 PM
#4017

Quote:
Original Posted By xtrio
tak seperti yang dulu yo kang...

pas sakdurunge ono si beta kae, koyone gayeng tenan omahe iki...

yen bengi do udur-uduran, do ece-ecenan, do kangen-kangenan, ono sing cinlok barang koyone

goro-goro si beta teko, posting dadi angel, seko HP gak iso posting, post gak njedul berbusa:



\)

iyo kang
goro2 si beta marai males ngejang shutup:

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
emang beta cacad kae kang najis
aku yo kangen pengen guyub maneh malus


lha kapan guyub?? think:
Cahsewu - 08/10/2012 11:55 PM
#4018

Quote:
Original Posted By xtrio
halo kang topex shakehand

lanangan kabeh rapopo, penting normal :genits :genits



\)


halooo kang @TS.....
nggih nhu kene kie ....:cool
topexstopexs - 09/10/2012 12:04 AM
#4019

Quote:
Original Posted By Cahsewu
halooo kang @TS.....
nggih nhu kene kie ....:cool


halo kang
tumben rung turu?? think:
Cahsewu - 09/10/2012 12:53 AM
#4020

Quote:
Original Posted By topexstopexs
halo kang
tumben rung turu?? think:


dereng kang @.topex...dereng saged turu
njenengan dereng sare??????
Page 201 of 207 | ‹ First  < 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2