Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 207 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

topexstopexs - 06/07/2012 10:30 PM
#401

Quote:
Original Posted By Je.Lo
sabar yo, ngenteni liga2 do maen o
engko yen menang minim, sak pertandingan etuk +10 o

wow
sih doyan ngebid t kang

Quote:
Original Posted By iputuwira
o iyo..aku yo enek info lowongan malus
- di butuhkan OP warnet untuk di tempatkan di BONNET JATEN
- kerja 6 hari seminggu
- gaji cekpms
- jam kerja jam 07.00 - 16.00
- lamaran kirim langsung ke bonnet jaten


wow
lowongan matabelo:
gajine piro kuwi?
sak sift pirang jam?? think:
Je.Lo - 06/07/2012 10:31 PM
#402

Quote:
Original Posted By iputuwira
pokok e adadeh malu:


ngakak hammer


ngakaks
aku mangkal kr koncone mbak ika sek unyu2 genit:
lagi sibuk dunia nyata wonge think:


halah, paduk'e berduaan kr xtrio we :genits
kang pank sido neng jepang to matabelo:
pak mantri iseh nyuntik'i pasien po :genits
topexstopexs - 06/07/2012 10:33 PM
#403

Quote:
Original Posted By iputuwira
pokok e adadeh malu:



ngakak hammer


ngakaks
aku mangkal kr koncone mbak ika sek unyu2 genit:
lagi sibuk dunia nyata wonge think:

ow

Quote:
Original Posted By Je.Lo
ora berbusa:
gen dipek indro opo xtrio wae :genits


yowes yn ngono
gak sido weh
Je.Lo - 06/07/2012 10:35 PM
#404

Quote:
Original Posted By iputuwira
o iyo..aku yo enek info lowongan malus
- di butuhkan OP warnet untuk di tempatkan di BONNET JATEN
- kerja 6 hari seminggu
- gaji cekpms
- jam kerja jam 07.00 - 16.00
- lamaran kirim langsung ke bonnet jaten


ora weh wir berbusa:
pengalaman pahit dadi OP \(
Quote:
Original Posted By topexstopexs
wow
sih doyan ngebid t kang



yo seh doyan nuw nohope:
goro2 id ke hack, dadi ora esoh ngebid berbusa:
jane iki wes pulbar yen ora ke hack 1 sasi nohope:
iputuwira - 06/07/2012 10:36 PM
#405

Quote:
Original Posted By topexstopexs
wow
sih doyan ngebid t kang



wow
lowongan matabelo:
gajine piro kuwi?
sak sift pirang jam?? think:

perasaan sek mbok tekokne kui wis tak tulis kabeh deh nohope:
Quote:
Original Posted By Je.Lo
halah, paduk'e berduaan kr xtrio we :genits
kang pank sido neng jepang to matabelo:
pak mantri iseh nyuntik'i pasien po :genits

:dp
pank ki lagi wae balik seko jepang pie to cd
bye_setiadi - 06/07/2012 10:37 PM
#406

Quote:
Original Posted By iputuwira
o iyo..aku yo enek info lowongan malus
- di butuhkan OP warnet untuk di tempatkan di BONNET JATEN
- kerja 6 hari seminggu
- gaji cekpms
- jam kerja jam 07.00 - 16.00
- lamaran kirim langsung ke bonnet jaten

wah sip D
isih bukak ra kuwi eek:
gajine pm we yo kang malus sopo ngerti adikku gelem ndaftar D
iputuwira - 06/07/2012 10:38 PM
#407

Quote:
Original Posted By Je.Lo
ora weh wir berbusa:
pengalaman pahit dadi OP \(


yo seh doyan nuw nohope:
goro2 id ke hack, dadi ora esoh ngebid berbusa:
jane iki wes pulbar yen ora ke hack 1 sasi nohope:


yo menowo enek koncomu sek gelem beer:
Je.Lo - 06/07/2012 10:39 PM
#408

Quote:
Original Posted By iputuwira
perasaan sek mbok tekokne kui wis tak tulis kabeh deh nohope:

:dp
pank ki lagi wae balik seko jepang pie to cd


mbok menowo balik meneh neng jepun capedes
koe ora mengikuti jejak;e po :genits
topexstopexs - 06/07/2012 10:40 PM
#409

Quote:
Original Posted By Je.Lo
ora weh wir berbusa:
pengalaman pahit dadi OP \(


yo seh doyan nuw nohope:
goro2 id ke hack, dadi ora esoh ngebid berbusa:
jane iki wes pulbar yen ora ke hack 1 sasi nohope:

mosok t kang?? think:

Quote:
Original Posted By iputuwira
perasaan sek mbok tekokne kui wis tak tulis kabeh deh nohope:

:dp
pank ki lagi wae balik seko jepang pie to cd

yn jam pitu tkan jam 4 berarti gak ana sift2an
gajine durung kang D
Je.Lo - 06/07/2012 10:40 PM
#410

Quote:
Original Posted By iputuwira
yo menowo enek koncomu sek gelem beer:


ora enek ketok'e wir,
wes do merantau eek:
Je.Lo - 06/07/2012 10:42 PM
#411

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mosok t kang?? think:


gajine durung kang D


yo genah nuw,,,
mudeng dewe pasukan'ku kui ko ngendi2 o
iputuwira - 06/07/2012 10:42 PM
#412

Quote:
Original Posted By bye_setiadi
wah sip D
isih bukak ra kuwi eek:
gajine pm we yo kang malus sopo ngerti adikku gelem ndaftar D

tasih bukak kok pak bayu malus
gajine sampun kulo cekpms
topexstopexs - 06/07/2012 10:43 PM
#413

Quote:
Original Posted By Je.Lo
yo genah nuw,,,
mudeng dewe pasukan'ku kui ko ngendi2 o


total pasukanmu wes pira kang?? think:
Je.Lo - 06/07/2012 10:44 PM
#414

Quote:
Original Posted By topexstopexs
total pasukanmu wes pira kang?? think:


jane 14 eek:
neng lg dijileh 10 o
iputuwira - 06/07/2012 10:46 PM
#415

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mosok t kang?? think:


yn jam pitu tkan jam 4 berarti gak ana sift2an
gajine durung kang D


yo sip2an kang..tp sek di butuh ke ketok e sip esuk..jam 07.00-16.00
kolo2 kan yo isoh ijolan kang D
gaji cekpms
Quote:
Original Posted By Je.Lo
ora enek ketok'e wir,
wes do merantau eek:

yowis neknu p
topexstopexs - 06/07/2012 10:47 PM
#416

Quote:
Original Posted By Je.Lo
jane 14 eek:
neng lg dijileh 10 o


lha y wes akeh nhuw matabelo:
gonku we ra nganti semono
iputuwira - 06/07/2012 10:48 PM
#417

Quote:
Original Posted By Je.Lo
mbok menowo balik meneh neng jepun capedes
koe ora mengikuti jejak;e po :genits

ngopo balik meneh..duite wis bejibun kok matabelo:
kari bukak usaha ning ngomah..wis dadi bos matabelo:
aku suk nek pengen wae dolan mrono malus
topexstopexs - 06/07/2012 10:48 PM
#418

Quote:
Original Posted By iputuwira
yo sip2an kang..tp sek di butuh ke ketok e sip esuk..jam 07.00-16.00
kolo2 kan yo isoh ijolan kang D
gaji cekpms

yowis neknu p


oke kang
po reti kancaku ana sing butuh think:
Je.Lo - 06/07/2012 10:51 PM
#419

Quote:
Original Posted By topexstopexs
lha y wes akeh nhuw matabelo:
gonku we ra nganti semono


ra mungkin nuw nohope:
pasukan'e pak mantri kui akeh matabelo:

Quote:
Original Posted By iputuwira
ngopo balik meneh..duite wis bejibun kok :matbaelo:
kari bukak usaha ning ngomah..wis dadi bos matabelo:
aku suk nek pengen wae dolan mrono malus


omah'e adoh po kr omahmu :dp
topexstopexs - 06/07/2012 10:52 PM
#420

Quote:
Original Posted By Je.Lo
ra mungkin nuw nohope:
pasukan'e pak mantri kui akeh matabelo:



omah'e adoh po kr omahmu :dp


pak mantri ki sopo?? bingungs
Page 21 of 207 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2