Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2
Total Views: 23670 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 65 of 207 | ‹ First  < 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >  Last ›

korti - 16/07/2012 07:37 PM
#1281

Quote:
Original Posted By akhtiar
pomo duwe duit 5 juta arep go usaha opo nek dirimu eek:

takon duwe duit 5 juta arep go usaha opo nek dirimu eek:


dodol dolanan,

dodolane nang tempat wisata...

contoh nang sondoro dodolan batik2 opo lah

yen aku ngono sih malus
korti - 16/07/2012 07:38 PM
#1282

Quote:
Original Posted By iputuwira
panganan sek enak pokok e D


5 juta ge usaha etuk opo pak \(

hmmm... opo ya think:

yawis, mugo2 ngko lali D
akhtiar - 16/07/2012 07:39 PM
#1283

Quote:
Original Posted By iputuwira
panganan sek enak pokok e D

5 juta ge usaha etuk opo pak \(


pesimis men kowe :dp

Quote:
Original Posted By korti
dodol dolanan,

dodolane nang tempat wisata...

contoh nang sondoro dodolan batik2 opo lah

yen aku ngono sih malus


dolanan iso teko batik bingung

==
liyane metal:
korti - 16/07/2012 07:45 PM
#1284

Quote:
Original Posted By akhtiar
pesimis men kowe :dp



dolanan iso teko batik bingung

==
liyane metal:


hmmm... kurang jelas ternyata saya :cool

misal'e, ukiran kayu bentuk sepur, terus di batik \)

sekaligus menjunjung nilai batik :cool
iputuwira - 16/07/2012 07:47 PM
#1285

Quote:
Original Posted By korti
hmmm... opo ya think:

yawis, mugo2 ngko lali D

nek masalah panganan ra mungkin lali malu
Quote:
Original Posted By akhtiar
pesimis men kowe :dp



dolanan iso teko batik bingung

==
liyane metal:

bukak rental PS recsel
5 juta nek wis ndue tempate wis etuk 2 tv 2 ps2 kui recsel
korti - 16/07/2012 07:51 PM
#1286

Quote:
Original Posted By iputuwira
nek masalah panganan ra mungkin lali malu

bukak rental PS recsel
5 juta nek wis ndue tempate wis etuk 2 tv 2 ps2 kui recsel

hauwah... bar isya kang \)

rental PS yo gak popo kui ,..
akhtiar - 16/07/2012 07:52 PM
#1287

Quote:
Original Posted By korti
hmmm... kurang jelas ternyata saya :cool

misal'e, ukiran kayu bentuk sepur, terus di batik \)

sekaligus menjunjung nilai batik :cool


nice idea thumbup:

golek tukang ukir berarti eek:

Quote:
Original Posted By iputuwira
nek masalah panganan ra mungkin lali malu

bukak rental PS recsel
5 juta nek wis ndue tempate wis etuk 2 tv 2 ps2 kui recsel


PS amazed:

aku kok ilfil karo ps :dp
korti - 16/07/2012 07:55 PM
#1288

Quote:
Original Posted By akhtiar
nice idea thumbup:

golek tukang ukir berarti eek:



PS amazed:

aku kok ilfil karo ps :dp


ra perlu kang,

kulakan nang jogja akeh,

tapi yen meh dodol nang sondokoro sih kudu wong jero kono, wong sak2'e ga entuk nosara

mending yen meh usaha ngono, selain sondokoro saja \)
iputuwira - 16/07/2012 08:03 PM
#1289

Quote:
Original Posted By akhtiar
nice idea thumbup:

golek tukang ukir berarti eek:



PS amazed:

aku kok ilfil karo ps :dp


Quote:
Original Posted By korti
hauwah... bar isya kang \)

rental PS yo gak popo kui ,..


aku saiki malah kepengen bukak rental PS malu:
nek gonaku ketok e prospeke apik think:
tmpate barang aku ndue gone sodara sek strategis D
tp randue dana hammer:
0101 - 16/07/2012 08:05 PM
#1290

melu yo mas... sukoharjo ra nduwe omah.. hammer
Nanuy02 - 16/07/2012 08:09 PM
#1291

malam dulur genit:
ijin mampir linux2:
korti - 16/07/2012 08:13 PM
#1292

Quote:
Original Posted By iputuwira
aku saiki malah kepengen bukak rental PS malu:
nek gonaku ketok e prospeke apik think:
tmpate barang aku ndue gone sodara sek strategis D
tp randue dana hammer:

jos nek kui.. mayan ge samben2 PS iku
Quote:
Original Posted By 0101
melu yo mas... sukoharjo ra nduwe omah.. hammer

monggo mas..

id nya ngeri takuts
Quote:
Original Posted By Nanuy02
malam dulur genit:
ijin mampir linux2:

arep turu ndadak mampir sik ngakaks
Nanuy02 - 16/07/2012 08:14 PM
#1293

Quote:
Original Posted By korti
jos nek kui.. mayan ge samben2 PS iku

monggo mas..

id nya ngeri takuts

arep turu ndadak mampir sik ngakaks


walah sek sore tilem kang matabelo:
ngobrol wae ten mriki genit:
korti - 16/07/2012 08:18 PM
#1294

Quote:
Original Posted By Nanuy02


walah sek sore tilem kang matabelo:
ngobrol wae ten mriki genit:

hehehe.. monggo2..

ora sido tilem gan..

meh nang kantore mas putu kae lho :genit
Nanuy02 - 16/07/2012 08:23 PM
#1295

Quote:
Original Posted By korti
hehehe.. monggo2..

ora sido tilem gan..

meh nang kantore mas putu kae lho maho


haha lak ngunu seh iloveindonesias
sek rame kissing:
korti - 16/07/2012 08:25 PM
#1296

Quote:
Original Posted By Nanuy02


haha lak ngunu seh iloveindonesias
sek rame kissing:

keadaan'e sajake mulai menyepi ki

sik pamit, meh nang kantore mas putu
akhtiar - 16/07/2012 08:26 PM
#1297

Quote:
Original Posted By korti
ra perlu kang,

kulakan nang jogja akeh,

tapi yen meh dodol nang sondokoro sih kudu wong jero kono, wong sak2'e ga entuk nosara

mending yen meh usaha ngono, selain sondokoro saja \)


woh, kudu ijin po yo eek:

Quote:
Original Posted By iputuwira
aku saiki malah kepengen bukak rental PS malu:
nek gonaku ketok e prospeke apik think:
tmpate barang aku ndue gone sodara sek strategis D
tp randue dana hammer:


kene ketoe g prospek ne daerahku o

opo meneh mburi kampus hammer:

Quote:
Original Posted By 0101
melu yo mas... sukoharjo ra nduwe omah.. hammer


mongg beer:

ampun oneliner jeh beer:

Quote:
Original Posted By Nanuy02
malam dulur genit:
ijin mampir linux2:


monggo wes beer:
Nanuy02 - 16/07/2012 08:27 PM
#1298

Quote:
Original Posted By korti
keadaan'e sajake mulai menyepi ki

sik pamit, meh nang kantore mas putu


walah malah pamit nohope:
nggepun monggo o

Quote:
Original Posted By akhtiar
woh, kudu ijin po yo eek:


kene ketoe g prospek ne daerahku o

opo meneh mburi kampus hammer:


mongg beer:

ampun oneliner jeh beer:


monggo wes beer:


sepuh malu:
akhtiar - 16/07/2012 08:31 PM
#1299

Quote:
Original Posted By Nanuy02

walah malah pamit nohope:
nggepun monggo o


sepuh malu:


saya masih remaja malu:

tadi baru MOS smp malus
joesoloe - 16/07/2012 08:31 PM
#1300

selamat malem semuanya
ewangi nggarap skripsi D
Page 65 of 207 | ‹ First  < 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ๑۩ Kaskuser Regional Lawu Karanganyar ۩๑ [Prime ID Only - New Home] - Part 2