Console & Handheld Games
Home > LOEKELOE > GAMES > Console & Handheld Games > [Official Thread] Medal Of Honor Warfighter [PS3/XBOX 360]
Total Views: 1190 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 2 |  < 1 2

GugunHide - 01/08/2012 11:01 PM
#21

Preacher Close Up & His story

[Official Thread] Medal Of Honor Warfighter [PS3/XBOX 360]


Preacher
[Official Thread] Medal Of Honor Warfighter [PS3/XBOX 360]

[Official Thread] Medal Of Honor Warfighter [PS3/XBOX 360]

[youtube]j6o3EvvFdak[/youtube]

Spoiler for sedikit penjelasan

Preacher, who was part of the Navy SEAL squad "Neptune" from the 2010 game, are sent in to "solve the problem" in Warfighter. While I have no doubt this is mostly -- if not all -- CGI, it's still some very impressive technologically.

Have a look at the trailer below.

The trailer states that "it's inspired by actual events," If so, that's a lot of explosions. I admit, I'm one of the many who liked 2010's Medal of Honor reboot's somber and more serious story. It showed a more "human" soldier than the ones we normally see in games that can take down entire opposing forces by themselves.

Almost all the military FPS' now show one set-piece after another and while that's exciting, there's nothing wrong with a little variety, no?

Here's to hoping Warfighter continues with that theme when it releases on October 23 for the PC, Xbox 360 and PS3.

sumber :
http://www.gameranx.com/updates/id/8272/article/medal-of-honor-warfighter-s-preacher-s-story-trailer- released-by-danger-close/

Medal of Honor: Warfighter video tells Preacher’s story

EA has released a new video for Medal of Honor: Warfighter, which touches upon Preacher’s story. In the game, Preacher and his fellow teammates are sent in to hunt down a global threat. The video is a mix of short, blink and you’ll miss gameplay clips and CG, which looks very live-action in some spots. Watch below. Game’s out in October.

[youtube]0sruCdLg7v4[/youtube]
CrazyBomb - 20/08/2012 09:05 PM
#22

Gile grafisnya :matabelo
Ada dalem list ane nih "Must buy" 2012 wkwkwwk ngakak
Beharap harga yang ada embel2 "Edition" gak bikin kantong kempes hammers
aangdhonz - 31/08/2012 04:29 AM
#23

sadiiis graphicnya....
harus di cobaa niih
GugunHide - 18/09/2012 06:58 AM
#24

pejwan update ade seal 6 combat training trailer + basilian SP video D
Kikyfreaky - 07/10/2012 04:09 AM
#25

NEW VIDEO \)

Gameplay MP Beta MoH: Warfighter di console sebelah p
berbeda dgn BF3, kali ini PS3 (bahkan lead-platform nya, PC) di anak tirikan untuk beta nya D

[YOUTUBE]5MBmNnymV1Q[/YOUTUBE]

sejauh ini poin yang gw liat dari videonya:
Spoiler for Points!

[*]seperti dugaan saya, lebih ke close quarters dgn small-medium scale map
[*] truly different experience, emang kyaknya ga bisa dibandingin sama BF3, beda playstyle .. playstyle MoH ini 'IMO' lebih mirip CoD \)
[*]jumlah player 20 (atau lebih, yg mnurut gw akan ga asik dgn map skala kecil) dan sistem squad nya jadi 2 member per team
[*]buddy systemnya mantep, bener" butuh headset buat game yg satu ini D
[*]grafiknya gak wah" amat emang di console (Obviously) ngakaks

GugunHide - 07/10/2012 08:46 AM
#26

Quote:
Original Posted By Kikyfreaky
NEW VIDEO \)

Gameplay MP Beta MoH: Warfighter di console sebelah p
berbeda dgn BF3, kali ini PS3 (bahkan lead-platform nya, PC) di anak tirikan untuk beta nya D

[YOUTUBE]5MBmNnymV1Q[/YOUTUBE]

sejauh ini poin yang gw liat dari videonya:
Spoiler for Points!

[*]seperti dugaan saya, lebih ke close quarters dgn small-medium scale map
[*] truly different experience, emang kyaknya ga bisa dibandingin sama BF3, beda playstyle .. playstyle MoH ini 'IMO' lebih mirip CoD \)
[*]jumlah player 20 (atau lebih, yg mnurut gw akan ga asik dgn map skala kecil) dan sistem squad nya jadi 2 member per team
[*]buddy systemnya mantep, bener" butuh headset buat game yg satu ini D
[*]grafiknya gak wah" amat emang di console (Obviously) ngakaks



masuk pej wan ah ngacir:
Kikyfreaky - 07/10/2012 09:17 PM
#27

Quote:
Original Posted By GugunHide
masuk pej wan ah ngacir:


silakan om TS \)
Page 2 of 2 |  < 1 2
Home > LOEKELOE > GAMES > Console & Handheld Games > [Official Thread] Medal Of Honor Warfighter [PS3/XBOX 360]