Templates & Scripts Stuff
Total Views: 464 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 2 |  1 2 > 

ruanglainradio - 16/07/2012 11:32 PM
#1
[Share] WP Themes koleksi ane
monggo dicek themes koleksi, kebanyakan dapet hasil googling dan kerja keras lain nya D , ane ga nerima rekues tapi sebisa mungkin ane usahain update.
oke ini yang pertama.

Kategori : Corporates
1. Karma
[Share] WP Themes koleksi ane
Karma is a Premium Wordpress Theme built on a highly intelligent framework. It’s the only theme on Themeforest to feature the amazing new CU3ER v1 3D slider. Whether your a wordpress pro or just a beginner, you’ll have absolutely no problems at all working with this theme.

DEMO

DOWNLOAD : http://jumbofiles.com/89rwfctz07mm

2. Doover
[Share] WP Themes koleksi ane
Doover is wonderful, professional and easy to use template with lots of options and configurations. This theme has been created for people who want to save their own time for create nice and great looking page. You don`t need to know any programming languages to have page as you want. Documentation and video tutorials will help you to configure as you can imagine. This template can be used by everybody alike beginners and advanced users.
DEMO
DOWNLOAD : http://jumbofiles.com/ky7xhypc9bl0

3. Office
[Share] WP Themes koleksi ane
Works with Wordpress 3.4
Office is the ultimate WordPress theme for any corporate business. Featuring a very professional design, 7 custom post types, drag and drop homepage modules, unlimited highlight color option, optional navigation icons, 3 menu regions, an optional responsive layout…Office has everything you’ll want for your business website.
DEMO
Download : http://www.techpeller.com/saturn/im/office.zip

4. Etherna
[Share] WP Themes koleksi ane
Etherna is a truly flexible and beautiful theme that will be a great base for your new portfolio, company site or blog. The details and precision in styling is a result of over 400 hours of hard work, and you pay for just one!
Demo
Download : https://rapidshare.com/#!download|170p12|3367869419|ETHERNA_WP_v1.1.zip|7401|0|0

segini dulu deh ya gan, ane usahakan dipastikan mengupdate, oh ya kunjungin radio ane gan, ruanglainradio di http://ruanglain.com buat hiburan dengerin lagu 24 jam D

makasih D
milanindo - 17/07/2012 09:02 AM
#2

ijin download gan..
tks4sharebeer:
SA1638 - 17/07/2012 01:34 PM
#3

Mantap sharenya ga. Klo ada lagi jangan malu2 untuk menshare.
qdaffy - 17/07/2012 02:38 PM
#4

om..ini aman digunakan apa gmna?..
****** - 19/07/2012 04:35 PM
#5

link yg jumbofile error gan ..
****** - 19/07/2012 04:52 PM
#6

yg jumbofile file nya error gan .. \(
ende.city - 19/07/2012 07:23 PM
#7

Quote:
Original Posted By ******
yg jumbofile file nya error gan .. \(

barusan mau download hammer
SonaCore - 20/07/2012 06:00 PM
#8

ini template dah nulled gan... bingung



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
elvatanz - 23/07/2012 01:50 PM
#9

pada erok rang ada alternative laen ga?...
Try4Error - 23/07/2012 02:04 PM
#10

Quote:
Original Posted By elvatanz
pada erok rang ada alternative laen ga?...


ia nih lagi nunggu alternatif lain malus
R.dominique - 23/07/2012 11:34 PM
#11

link nya update dong gan :sorry
tofany - 24/07/2012 02:30 AM
#12

boleh donlod kan gan ? beer:
k41t - 01/08/2012 01:05 PM
#13

bisa request template kagak gan?
sp1dey18 - 01/08/2012 03:35 PM
#14

fothanks 4 share gan cek kulkas gan shakehand
ruanglainradio - 03/08/2012 06:10 AM
#15

Quote:
Original Posted By milanindo
ijin download gan..
tks4sharebeer:


Sikaat gan D

Quote:
Original Posted By SA1638
Mantap sharenya ga. Klo ada lagi jangan malu2 untuk menshare.

Oke siaap D

Quote:
Original Posted By qdaffy
om..ini aman digunakan apa gmna?..


Sejauh ini aman gan, cuma biar aman nya coba pake TAC gan

Quote:
Original Posted By ******
link yg jumbofile error gan ..


Ane barusan ngetes masih bisa gan D

Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color][/QUOTE]

Quote:
Original Posted By sp1dey18
fothanks 4 share gan cek kulkas gan shakehand


Thankyou gan cendol nya D
ruanglainradio - 03/08/2012 06:16 AM
#16
[update]
mbendol1990 - 15/08/2012 12:59 AM
#17

ijin dongdot ye gan DYb
erry87 - 04/09/2012 04:56 PM
#18

gan ane takut di hack gan,, soalnya ane sering pake thmes free cari di google,terus di hack,, gak karjaan orng yang suka hack :sorry :sorry
peywzt - 04/09/2012 05:22 PM
#19

Nice gan, btw:
Smitt - 08/09/2012 01:48 AM
#20

Quote:
Original Posted By erry87
gan ane takut di hack gan,, soalnya ane sering pake thmes free cari di google,terus di hack,, gak karjaan orng yang suka hack :sorry :sorry


pale free themes apa nulled gan? ane pake free themes juga ga pernah kenapa2 tuh D

gak tau kalau nulled themes, belum pernah nyoba soalnya D
Page 1 of 2 |  1 2 >