Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > -=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN
Total Views: 4207 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 13 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

RajawaliSolo - 23/07/2012 10:51 AM
#41

Isuk-isuk melu meramaikan trit D

Spoiler for "Yummy..."
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Making Kimchi"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN
RajawaliSolo - 24/07/2012 09:41 AM
#42

Kang TS, mbok njaluk kumendan RL delete postingan duwurku sing hura ono hubungane karo trit iki.

Isuk-isuk upload IR, monggo:

Spoiler for "Gyeongju City Lake"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN

Gear: Nikon D7000, Lensa: Tokina 12-24 mm + CPL Filter

Spoiler for "No Ended Road"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN

Gear: Nikon D7000, Lensa: Tokina 12-24 mm + Yellow Filter
photoboy - 24/07/2012 09:55 AM
#43

Sudah request delete ke RL kok barusan D

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Isuk-isuk melu meramaikan trit D

Spoiler for "Yummy..."
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Making Kimchi"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Kok terlalu kuning yo matabelo:

Kalau yang foto makanan, coba angle-nya lebih ke atas lagi D
RajawaliSolo - 24/07/2012 10:20 AM
#44

Quote:
Original Posted By photoboy
Sudah request delete ke RL kok barusan D



Kok terlalu kuning yo matabelo:

Kalau yang foto makanan, coba angle-nya lebih ke atas lagi D


Dadi kuning kuwi mergane bukaane tak perlebar soale pencahayane kurang (lha neng njero museum soale lan bonek kuwi neng njero lemari pajang) tur aku hura nganggo flash kang (pancen niate hura nganggo flash (tur hura entug nggango flash karo petugase museum) ling muk mainke aperture thok, ISO dipanteng neng ISO 200).

Sing foto makanan, posisine makanan neng njero lemari koco, sudut/angle tembakku terbatas (terutama kanggo ngindari pantulan soko koco pembatas lan lampu). Kuwi iseng nembak pas tuku roti neng cafe.
Star 69 - 24/07/2012 11:08 PM
#45

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Dadi kuning kuwi mergane bukaane tak perlebar soale pencahayane kurang (lha neng njero museum soale lan bonek kuwi neng njero lemari pajang) tur aku hura nganggo flash kang (pancen niate hura nganggo flash (tur hura entug nggango flash karo petugase museum) ling muk mainke aperture thok, ISO dipanteng neng ISO 200).

Sing foto makanan, posisine makanan neng njero lemari koco, sudut/angle tembakku terbatas (terutama kanggo ngindari pantulan soko koco pembatas lan lampu). Kuwi iseng nembak pas tuku roti neng cafe.



Coba WBnya diubah ke Tungsten..(logo bolam lampu)..atau kalau mmg sulit saya biasanya pakai RAW, trus nanti WBnya diatur di RAW editor biar mendekati warna aslinya.

Posting pertama di rumah baru beer:
Mugi2 TS yang baru akan membawa thread ini lebih maju lagi..saya akan usahakan tetap membantu

Spoiler for Tukang Jahit-Gawok
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN

photoboy - 25/07/2012 06:14 AM
#46

Quote:
Original Posted By Star 69
Coba WBnya diubah ke Tungsten..(logo bolam lampu)..atau kalau mmg sulit saya biasanya pakai RAW, trus nanti WBnya diatur di RAW editor biar mendekati warna aslinya.

Posting pertama di rumah baru beer:
Mugi2 TS yang baru akan membawa thread ini lebih maju lagi..saya akan usahakan tetap membantu

Spoiler for Tukang Jahit-Gawok
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Pak Dok, 27 - 28 dateng ke Paragon ndak ? D
philadelphians - 25/07/2012 08:04 AM
#47

Quote:
Original Posted By Star 69
Coba WBnya diubah ke Tungsten..(logo bolam lampu)..atau kalau mmg sulit saya biasanya pakai RAW, trus nanti WBnya diatur di RAW editor biar mendekati warna aslinya.

Posting pertama di rumah baru beer:
Mugi2 TS yang baru akan membawa thread ini lebih maju lagi..saya akan usahakan tetap membantu

Spoiler for Tukang Jahit-Gawok
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Kemaren hunting di gawok ama pak nurdy ya om?
RajawaliSolo - 25/07/2012 09:21 AM
#48

Quote:
Original Posted By Star 69
Coba WBnya diubah ke Tungsten..(logo bolam lampu)..atau kalau mmg sulit saya biasanya pakai RAW, trus nanti WBnya diatur di RAW editor biar mendekati warna aslinya.

Posting pertama di rumah baru beer:
Mugi2 TS yang baru akan membawa thread ini lebih maju lagi..saya akan usahakan tetap membantu

Spoiler for Tukang Jahit-Gawok
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Matur nuwun sarane Pakdok. Pripun pasiene? Mbludag mboten? D

Penyegaran pagi-pagi, monggo:

Spoiler for "Bugs in Love"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Lake Swans"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Tambahan posting:
Nuwun sewu, ada sing bisa kasih rekomendasi ahli reparasi Canon 1000D neng Solo?
Soale koncoku takon koyo ngunu ning aku hura nduwe inpoh sing terbaru.
Kamerane hura iso dinggo kanggo nembak soale muncul "Err 99" neng display meter.

Lan matur nuwun sing ngirim cindul seger hura nganggo jeneng o (sopo ya sing kirim, meh tak bales ki D)
angs - 25/07/2012 11:44 AM
#49

asik tempat ngejunk baru.......DDD
photoboy - 25/07/2012 01:07 PM
#50

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Matur nuwun sarane Pakdok. Pripun pasiene? Mbludag mboten? D

Penyegaran pagi-pagi, monggo:

Spoiler for "Bugs in Love"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Lake Swans"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Tambahan posting:
Nuwun sewu, ada sing bisa kasih rekomendasi ahli reparasi Canon 1000D neng Solo?
Soale koncoku takon koyo ngunu ning aku hura nduwe inpoh sing terbaru.
Kamerane hura iso dinggo kanggo nembak soale muncul "Err 99" neng display meter.

Lan matur nuwun sing ngirim cindul seger hura nganggo jeneng o (sopo ya sing kirim, meh tak bales ki D)


Coba mampir ke Vista Digital Tambaksegaran D
Star 69 - 25/07/2012 09:53 PM
#51

Quote:
Original Posted By photoboy


Pak Dok, 27 - 28 dateng ke Paragon ndak ? D


Aku Jumat bisa dateng, Sabtu dan Minggu nggak bisa..jaga di Sardjito, sayang jane pingin ikut lomba foto, apadaya nggak dapet ijolan jaga (jaga Weekend mmg susah dicari gantinya)

Quote:
Original Posted By philadelphians


Kemaren hunting di gawok ama pak nurdy ya om?


Aku sudah lama nggak hunting ke Gawok kok..ini stock lama

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Matur nuwun sarane Pakdok. Pripun pasiene? Mbludag mboten? D

Penyegaran pagi-pagi, monggo:

Spoiler for "Bugs in Love"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Lake Swans"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Tambahan posting:
Nuwun sewu, ada sing bisa kasih rekomendasi ahli reparasi Canon 1000D neng Solo?
Soale koncoku takon koyo ngunu ning aku hura nduwe inpoh sing terbaru.
Kamerane hura iso dinggo kanggo nembak soale muncul "Err 99" neng display meter.

Lan matur nuwun sing ngirim cindul seger hura nganggo jeneng o (sopo ya sing kirim, meh tak bales ki D)


Pasiene hari ini cukup banyak..(ini nulis pas jaga di Sardjito sambil baca CT Scan dan bbrp foto Rontgent)..moga2 subuh nanti nggak ada serangan fajar..bisa2 nggak tidur hammer:
angs - 26/07/2012 09:30 AM
#52

Quote:
Original Posted By Star 69
Aku Jumat bisa dateng, Sabtu dan Minggu nggak bisa..jaga di Sardjito, sayang jane pingin ikut lomba foto, apadaya nggak dapet ijolan jaga (jaga Weekend mmg susah dicari gantinya)



Aku sudah lama nggak hunting ke Gawok kok..ini stock lama



Pasiene hari ini cukup banyak..(ini nulis pas jaga di Sardjito sambil baca CT Scan dan bbrp foto Rontgent)..moga2 subuh nanti nggak ada serangan fajar..bisa2 nggak tidur hammer:

mbah kris bijimane kabarnya.....D
serangan fajar e ning umah aje.....ngakak
RajawaliSolo - 26/07/2012 09:33 AM
#53

Quote:
Original Posted By photoboy
Coba mampir ke Vista Digital Tambaksegaran D


Waah ternyata tidak berdaya menghadapi kasus "Err 99" di Canon 1000D.
Malah arep ngirimke kamera bermasalah kuwiks neng jekate.
Kulo nyuwun inpoh service kamera saking sedereks theng mriki liyane Vista Digital. Nek ada inpoh di jogja ugo yo arep ditekani.

Bermain "setengah" macro seks yuuuks... o

Spoiler for "Kupu lagi mimik"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Tawon Nangkring"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Kepik lagi Jaran Goyang"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN
photoboy - 26/07/2012 11:05 AM
#54

Quote:
Original Posted By angs
mbah kris bijimane kabarnya.....D
serangan fajar e ning umah aje.....ngakak


Serangan fajar ki opo sih shutup:

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Waah ternyata tidak berdaya menghadapi kasus "Err 99" di Canon 1000D.
Malah arep ngirimke kamera bermasalah kuwiks neng jekate.
Kulo nyuwun inpoh service kamera saking sedereks theng mriki liyane Vista Digital. Nek ada inpoh di jogja ugo yo arep ditekani.

Bermain "setengah" macro seks yuuuks... o

Spoiler for "Kupu lagi mimik"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Tawon Nangkring"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Kepik lagi Jaran Goyang"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Di Bantul ada yg recommended, namanya Pak Tumijo (0274) 7148397. Alamatnya Monggang RT 39, Pendowoharjo, Sewon, Bantul, Yogyakarta. Semoga masih valid D
angs - 26/07/2012 12:15 PM
#55

Quote:
Original Posted By photoboy
Serangan fajar ki opo sih shutup:



Di Bantul ada yg recommended, namanya Pak Tumijo (0274) 7148397. Alamatnya Monggang RT 39, Pendowoharjo, Sewon, Bantul, Yogyakarta. Semoga masih valid D


serangan fajar ki mbrengkal kang.....shutup:
-------------------------------
betul masih valid.....aku jik nduwe kartu namane....o
photoboy - 27/07/2012 09:08 AM
#56

Quote:
Original Posted By photoboy
cool: Info Event / Lomba Fotografi cool:

Rangkaian acara HUT HSB ke 22 yg dipusatkan di SOLO PARAGON MALL 27-29 Juli 2012

27 Juli 2012 - 19.00
Acara : Pembukaan Pameran Foto "Aku Sangat Mencintaimu "
NB : Penyerahan Hadiah Pemenang Bengawan Rally Photo 2012

28 Juli 2012 - 19.30
Workshop "Travel Photography"
Pembicara : Gathot Subroto
Biaya :------------ FREE ------------------

29 Juli 2012 - 13.00
Acara : Lomba Foto "BEAUTY IN PARAGON"
Biaya : Rp.50.000
Hadiah :
- Juara I : Fujifilm X10
- Juara II : Kamera Fujifilm Finepix F770
- Juara III : Kamera Fujifilm Finepix S4500

Tempat Pendaftaran Lomba : Stand Fujifilm di area Pameran Foto HUT HSB. Lomba terbuka untuk umum, tempat terbatas \)
HSB (Himpunan Senifoto Bengawan) adalah klub foto amatir tertua di Solo


Bantuin up ... \)

Yuk pada dateng ke pembukaan pameran foto di lobby mall Paragon nanti jam 7 malam beer:

Ada saya sama Pak Dokter lho malu:

Hari Sabtu-nya ada workshop travel photography jam 19.30 cool:
RajawaliSolo - 27/07/2012 09:34 AM
#57

Quote:
Original Posted By photoboy
Bantuin up ... \)

Yuk pada dateng ke pembukaan pameran foto di lobby mall Paragon nanti jam 7 malam beer:

Ada saya sama Pak Dokter lho malu:

Hari Sabtu-nya ada workshop travel photography jam 19.30 cool:


Kang, itu kalo mau jadi member tapi domisili ndak di Solo bisa ndak yaa?
Kalo bisa, kudu ngubungi sopo kiwh?
Pengen jane kumpul-kumpul sharing pengetahuan motrat motret.
photoboy - 27/07/2012 09:37 AM
#58

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Kang, itu kalo mau jadi member tapi domisili ndak di Solo bisa ndak yaa?
Kalo bisa, kudu ngubungi sopo kiwh?
Pengen jane kumpul-kumpul sharing pengetahuan motrat motret.


Lewat aku iso kang ... ada beberapa member yang domisili luar negeri (Singapura & Hongkong). Pendaftaran 25rb + iuran per tahun 50rb, syaratnya fotokopi KTP sama pas foto (berapa lembar dan ukurane lali) hammer:

Pertemuan diadakan tiap bulan, website ada cuma kurang aktif. Sharing pengetahuan biasanya malah pas kumpul-kumpul wedangan gitu, banyak ilmu keluar D
RajawaliSolo - 27/07/2012 09:59 AM
#59

Quote:
Original Posted By photoboy
Lewat aku iso kang ... ada beberapa member yang domisili luar negeri (Singapura & Hongkong). Pendaftaran 25rb + iuran per tahun 50rb, syaratnya fotokopi KTP sama pas foto (berapa lembar dan ukurane lali) hammer:

Pertemuan diadakan tiap bulan, website ada cuma kurang aktif. Sharing pengetahuan biasanya malah pas kumpul-kumpul wedangan gitu, banyak ilmu keluar D


Mantaflah neknuw.
Tapi sayah ndak punya KTP ki piye, tak ke'i FC paspor we yaa o
Soale we suwe ning luar, dadine KTP ket taun jebot wes tewas dengan sempurna dan selayaknya D
Wah jane website kui diaktifke ben member sing soko luar iso berinteraksi.
Mbok digawe koyo semisal website fotografi.com.
Dikelola apik lan member sing arep nduwe thread (sub-website lengkap karo fasilitas email) dewe kanggo majang hasil karyane dikenani pajek sekian rupiah per tahun. Kuwi gunane kanggo mbiayayi uripe website
RajawaliSolo - 27/07/2012 11:09 AM
#60

Sekalian upload gambar pagi ini o

Spoiler for "Anggrek Tanah"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for Anggrek Tanah Solo"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Spoiler for "Golden Bug"
-=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN


Nembak Serangga Emas ini rodho susah karna ndak mau diam dan tingkahe aneh. Kethoke reti kalo mau di-shoot, terus bergerak mau sembunyi dibalik daun. Tapi nek pas kamera ndak diarahke kedia, langsung diam. Dari sekian banyak serangga ditanaman perdu di Waduk Cengklik, hanya nemu 1 thok iki serangga (mimik) yang berwarna emas. Ojo-ojo iki penjelamaan sing mbaurekso waduk takut takut
Gambar ini tak ambil pas mancing bareng kang Lasa lan Fachri soko trit mancing reg Solo, pas cuti awal bulan Juni kemaren.
Page 3 of 13 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > -=[ Klub Fotografi Regional Solo ]=- REBORN