CINTA INDONESIAKU
Home > KASKUS CORNER > CINTA INDONESIAKU > [Kekayaan Alam, Flora & Fauna] Mengenal Fauna yang Identik dengan Lambang Negara Kita
Total Views: 8089 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 

kamplenger - 06/09/2012 04:33 PM
#101

wah keren ya burungnya
hairstyle-nya spikey gt
ngakak
YENZ7 - 06/09/2012 04:34 PM
#102

bakal malu Indonesia aja kalo maskot negara sendiri punah, padahal ni elang paling mantap dah :matabelo
Selamatkan Garuda Pancasila :thumbup
mendez - 06/09/2012 04:38 PM
#103

ternyata negara kita kaya akan flora dan fauna ya gan
kalau begitu aku ingin ikut melestarikan iloveindonesias
agoesvitara - 06/09/2012 04:47 PM
#104

hewan yg kaya gini harus dilestarikan, jangan ditangkepin mulu trus d awetin buat pajangan
tzeus - 06/09/2012 04:48 PM
#105

keren banget elangnya gan..
adi.wira.bhre - 06/09/2012 04:59 PM
#106

:matabelo ane baru tau lho gan kalo ternyata elang jawa bisa sampe umur 70 tahun. btw, nice trit bgt ni gan...
AsusIndonesia - 06/09/2012 04:58 PM
#107

Kenape ada iklan xxx di Hot Thread di page one lagi. mad:
malingcantik - 06/09/2012 05:00 PM
#108

mari kita lestarikan gan
kekayaan flora dan fauna kita iloveindonesias
Msr16 - 06/09/2012 05:01 PM
#109

wow,Nice thread gan
selamat ya jadi HT :matabelo
Spoiler for
[Kekayaan Alam, Flora & Fauna] Mengenal Fauna yang Identik dengan Lambang Negara Kita
amunta - 06/09/2012 05:05 PM
#110

INTI College Indonesia

INTI College Indonesia is the pioneer of internationalized private higher learning institution in the country. Through a range of practical and innovative courses, INTI College Indonesia has carved out a reputation as a respected institution that offers International transfer program since 2001.

INTI College Indonesia always aims at producing graduates with solid employability factors, as the institution realizes that the increasingly competitive job market requires a grasp of real industry setting, a winning edge and an overall solid employability factor.

INTI College Indonesia is a subsidiary of INTI Education Group, higher learning institution with commendable reputation and extensive experiences in the education industry. INTI College Indonesia is also a member of Laureate International University Network, which is the world’s largest education network with over 50 universities in 29 countries.

Being a part of INTI College Indonesia means pursuing a world-class education for a Global Career.

OUR PROGRAMS

Many courses at INTI College Indonesia are problem-based learning, and as such, dynamic interaction in the classroom is bound to happen.
INTI College Indonesia offers two programs:
> International Transfer Program
> University Foundation
> Business studies program that recognized internationally
> School of Informatics
> National degree with international certification

INTI School of Informatics [ISI]

STMIK INTI Indonesia is a higher learning institution founded in 2006 by Yayasan Inti Prima Bangsa, a foundation under which INTI College Indonesia exists. INTI School of Informatics offers national structured degree courses in Information Technology well-rounded with international certification and modern classroom setting.
The course at INTI aimed at training students to be adept at problem solving and analytical thinking, while at the same time to be excellent at technical and business knowledge.

ISI Undergraduate program
Sarjana Komputer [Mobile Application Technology]
Sarjana Sistem Informasi [Business System Management]
With International certification from City & Guilds,Sun Microsystem,Cambridge University Press.
kuliah di jakarta wisuda di australia
www.inti.ac.id
Sanphing - 06/09/2012 05:25 PM
#111

ternyata burung elang bisa hidup lama ya... D


________________________________________________
+1 sundulgans
bustanulm - 06/09/2012 05:32 PM
#112

elang jawa itu yg sering disebut "alap-alap" bukan sih ??
bingung


BimoVino - 06/09/2012 05:37 PM
#113

wuidih keren :matabelo matanya tajam amat gan
ziangkreek - 06/09/2012 05:37 PM
#114

ane jg pernah ditawarin elang jawa wktu lagi iseng2 ke pasar hewan,,
nawarinyya secara bisik2 lagi capedes takut kdengeran polisi kali
GabrelAppelt - 06/09/2012 05:39 PM
#115

aku coba mengenal terlebih dahulu gan
kekayaan flora dan fauna di negara kita iloveindonesias
zeldak - 06/09/2012 05:40 PM
#116

meninggalkan jejak dulu

info yang bagus gan :2thumbup





—QR™
hushhushholic - 06/09/2012 05:42 PM
#117

perjuangannya untuk hidup sangar gan...
pilihan yang beneran berat

:matabelo
.kunyuk. - 06/09/2012 05:47 PM
#118

mantab banget gan burungnya,
semoga bisa dilestarikan :2thumbup
Joehann - 06/09/2012 05:54 PM
#119

andaikata indo di rawat dengan benar yah iloveindonesiasiloveindonesias
PeterJembil - 06/09/2012 05:50 PM
#120

banyak diburu soalnya eksotik gan,haruse perlindungannya ada di tiap habitat dan ekosistem setempa.nyatanya masih banyak wild environment yang kurang diperhatikan :matabelo
Page 6 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 
Home > KASKUS CORNER > CINTA INDONESIAKU > [Kekayaan Alam, Flora & Fauna] Mengenal Fauna yang Identik dengan Lambang Negara Kita