Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 10 of 43 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›

9oZiLaX - 15/08/2012 12:42 AM
#181

Quote:
Original Posted By herrmoel
eta luhureun simkuring mang D
permios ti payun ah Yb
[size="1"]enjing wengi ngejank deui di dieu D[/SIZE]


Ooohh anu id na herrmoel nya pak p
Mangga pangersa wilujeung tibra nya

_________________________________________________________
Pantesan uih ti payun tos kenging post cantik
bahlemud - 15/08/2012 02:06 AM
#182

mamanawian aya keneh nu beunta cung ah Peace:
uibebekie - 15/08/2012 05:28 AM
#183

imsak imsak kanggo daerah garut dan sekitarnya
selamat menunaikan ibdah shaum
TobiAntiBata - 15/08/2012 12:43 PM
#184

Quote:
Original Posted By drjoe


teu apal
abi mah di foto ktp na teras uplod D


derita :mewek
henpun ku model begini
Spoiler for henpun
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
wilujeng wayah kiyeu mang ketu
wilujeng leleson ah kasadayana
karamanaya iyeuteh bet asa simpe kiyeu bingungs





MangAjaywowcantik


punten manawi palih dinya tiasa scan foto teu D

Quote:
Original Posted By herrmoel
seperti biasa \)
wilujeng wengi KRG D

H-4 tapi macet na tos nyampe bayongbong ieu teh capedesberdukas

Spoiler for macetBWK



ulubiung eta macet kot ka ngantai kitu matabelo:

Quote:
Original Posted By herrmoel
ping 17 agustus dinten jum'at
KRG bade ngayakeun deui buka bersama (bubar D )
anu bade ngaramekeun tiasa absen di trit, atanapi sms/whatsapp: 08997713789

*[size="1"]tkp na di update enjing [/SIZE]





HADIR PAKETU Peace:
drjoe - 15/08/2012 02:32 PM
#185

wilujeng siang wargi
gusti ieu ti enjing enjing acan aya nu absen
marudik jiga na D
aalez - 15/08/2012 03:01 PM
#186

Quote:
Original Posted By drjoe
wilujeng siang wargi
gusti ieu ti enjing enjing acan aya nu absen
marudik jiga na D


wilujeung siang oge mang D
cigana mah nju galau mang teu tiasa marudik ... hngakaksngakaksngakaks
drjoe - 15/08/2012 03:03 PM
#187

Quote:
Original Posted By aalez


wilujeung siang oge mang D
cigana mah nju galau mang teu tiasa marudik ... hngakaksngakaksngakaks


ngakak
meni bungah batur teu bisa mudik ngakaks
palih wetan aman mang?
yudidee - 15/08/2012 03:08 PM
#188

Quote:
Original Posted By drjoe
wilujeng siang wargi
gusti ieu ti enjing enjing acan aya nu absen
marudik jiga na D

Si akuh selalu ada di hatimu kisss
Nuju naraon hey eta nu duaan?

Quote:
Original Posted By aalez


wilujeung siang oge mang D
cigana mah nju galau mang teu tiasa marudik ... hngakaksngakaksngakaks

cek kapalih dieu mang lez ngakaks
Spoiler for cekidot
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


drjoe - 15/08/2012 03:12 PM
#189

Quote:
Original Posted By yudidee

Si akuh selalu ada di hatimu kisss
Nuju naraon hey eta nu duaan?


cek kapalih dieu mang lez ngakaks
Spoiler for cekidot
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2



parkir na hati naek jadi malebu malatus
nuju haneteun parkir bade lebaran :cool
yudidee - 15/08/2012 03:40 PM
#190

Quote:
Original Posted By drjoe

parkir na hati naek jadi malebu malatus
nuju haneteun parkir bade lebaran :cool

Wak wak... ngakaks
puguhan abi oge kamari ka marayana,
neangan salempak anu aya pesakan seng gamar betmen jeung paketu kalahkah seep ku mayar parkir hammers
drjoe - 15/08/2012 03:50 PM
#191

Quote:
Original Posted By yudidee

Wak wak... ngakaks
puguhan abi oge kamari ka marayana,
neangan salempak anu aya pesakan seng gamar betmen jeung paketu kalahkah seep ku mayar parkir hammers

meni teu ngajak" lah ameng ka marayana
tega dirimu
ngakaks

yudidee - 15/08/2012 06:46 PM
#192

Ajajajajajajajajajajajaaa....
meni camewek kieu, tiiseun pisan trit teh hammers
kamarana nya ieu??

Quote:
Original Posted By drjoe

meni teu ngajak" lah ameng ka marayana
tega dirimu
ngakaks


Mangap mas bro, ane takut ganggu...panan dirimuh lagih sibuk beresin motor di marayana D


==========================

Sakedap deui ngabatalan yeuh




herrmoel - 15/08/2012 07:14 PM
#193

wilujeng santap magrib baraya D

KA SADAYANA PALA WARGI ANU NGAGEUGEUH DI PEKIONE, MANGGA DI EDIT WAE POST NA \) TIASA DI SAMIKEUN SARENG NU TIPAYUN ATANAPI LANGKUNG DI SAE2 GE TEU SAWIOS :d
NUHUN shakehand
yudidee - 15/08/2012 07:21 PM
#194

Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng santap magrib baraya D

KA SADAYANA PALA WARGI ANU NGAGEUGEUH DI PEKIONE, MANGGA DI EDIT WAE POST NA \) TIASA DI SAMIKEUN SARENG NU TIPAYUN ATANAPI LANGKUNG DI SAE2 GE TEU SAWIOS :d
NUHUN shakehand


sundulgans
Lapor... abimah atos paketu D

================================
manawi aya gehu dipalih dinya, hoyong deui lah malus
herrmoel - 15/08/2012 07:25 PM
#195

Quote:
Original Posted By yudidee


sundulgans
Lapor... abimah atos paketu D

================================
manawi aya gehu dipalih dinya, hoyong deui lah malus


D
seueur kang D
hayu atuh merapat ka palih dieu
cendolscendolscendols
______________________________________________
______________________________________________

?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
yudidee - 15/08/2012 08:07 PM
#196

Quote:
Original Posted By herrmoel


D
seueur kang D
hayu atuh merapat ka palih dieu
cendolscendolscendols
______________________________________________
______________________________________________

?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Hajeeeerrr...eta gamar meni nyiniran paketu
:mewek
bsurya - 15/08/2012 08:07 PM
#197

WILUJEUNG WAYAH KIEU BARAYA . . . . . .

wilujeung berbuka puasa kanu diluhureun jisim abdi

kisss kisss kisss kisss kisss
herrmoel - 15/08/2012 08:11 PM
#198

Quote:
Original Posted By yudidee

Hajeeeerrr...eta gamar meni nyiniran paketu
:mewek

ah tidak o
itu mah mung lintasan nu kasorang ku simkuring hungkul kang D
Quote:
Original Posted By bsurya
WILUJEUNG WAYAH KIEU BARAYA . . . . . .

wilujeung berbuka puasa kanu diluhureun jisim abdi

kisss kisss kisss kisss kisss


wilujeng ngopi om D
kamana hungkul asa carang ka tawis ? D
yudidee - 15/08/2012 08:14 PM
#199

Quote:
Original Posted By bsurya
WILUJEUNG WAYAH KIEU BARAYA . . . . . .

wilujeung berbuka puasa kanu diluhureun jisim abdi

kisss kisss kisss kisss kisss

Wilujeng wengi mang ya, kamana hungkul yeuh malus
Quote:
Original Posted By herrmoel

ah tidak o
itu mah mung lintasan nu kasorang ku simkuring hungkul kang D

:sorry

bsurya - 15/08/2012 08:24 PM
#200

Quote:
Original Posted By herrmoel

ah tidak o
itu mah mung lintasan nu kasorang ku simkuring hungkul kang D


wilujeng ngopi om D
kamana hungkul asa carang ka tawis ? D



Quote:
Original Posted By yudidee

Wilujeng wengi mang ya, kamana hungkul yeuh malus

:sorry



kang dudee + kang herr kamari rada beberes mudik pun bojo mang . . . . . .

ayeuna mah atos nuju menikmati ngopi sareung pun bojo kisss

janteun ieu acara buka bersama KRG 2012

*hatur nuhun tos dipangdeleted keun acc bajeula cendols
Page 10 of 43 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2