Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 43 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

herrmoel - 16/08/2012 07:09 PM
#241
tempat buka bersama
wilujeng santap magrib pamiarsa D

Spoiler for TKP
Quote:
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
bsurya - 16/08/2012 07:24 PM
#242

Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng santap magrib pamiarsa D

Spoiler for TKP


wilujeung paketu . . . . .

wilujeung berbuka kanggo baraya sadaya . . . . .

berbukalah dengan yang manis Yb

*nice place euy
surajayaNETcell - 16/08/2012 09:37 PM
#243

Quote:
Original Posted By pianist99
assalamu'alaikum...
sampurasun.....

ngiring bertamu, akang - teteh...

bade tumaros, ari jne di garut selain di jalan guntur, dimana deuinya?

daerah samarang, aya kitu ?

hatur nuhun,sateuacana
shakehand2


JNE daerah samarang sepengetahuan si saiya g ada kang
paling yang terdekat si di daerah bunderan tarogong
tp duka nya bilih lepat nu pasti di tarogong aya \)
MangAjaywowcantik
PERSIGAR - 17/08/2012 12:37 AM
#244

tiasa gabung didieu ?
Wediantoasn - 17/08/2012 01:35 AM
#245

wilujeung wayah kieu garut
pertamax di dinteun jum'at Yb

Quote:
Original Posted By PERSIGAR
tiasa gabung didieu ?

mangga mang tiasa
sok panto mah ka buka kango saha wae nu bade D
panginteun di baca heula di page one aturan sareng tata tertib na \)
bsurya - 17/08/2012 07:11 AM
#246

wilujeung enjing . . . . . .

mang gun miheulaan wae eung he he

wilujeung mang gun ngan hampura moal nawisan kopi . . . . .

TobiAntiBata - 17/08/2012 07:17 AM
#247

Quote:
Original Posted By drjoe

eta teh pas nga klik naon kasep?




pas bade ngadamel trit di kaskus old :sory

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


JNE daerah samarang sepengetahuan si saiya g ada kang
paling yang terdekat si di daerah bunderan tarogong
tp duka nya bilih lepat nu pasti di tarogong aya \)
MangAjaywowcantik


aya mang ajay caket pasar saha kitu anu priyogi ?
drjoe - 17/08/2012 01:44 PM
#248

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
pas bade ngadamel trit di kaskus old :sory



aya mang ajay caket pasar saha kitu anu priyogi ?


yeu tiasa mang
kedah di beta ayeuna mah






merdeka pemirsahhhhhhh iloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesias
Wediantoasn - 17/08/2012 03:53 PM
#249

wilujeung wayah kieu
araya keneh kitu
mun teu aya mah bade uih deui w D
dekifadilla - 17/08/2012 05:41 PM
#250

Selamat Sore para agan agan sesepuh matabelo:

Ane mau minta bantuan nya kalau boleh \) dan kalau sempet aja.

Gini agan2. Ane minta bantuan REGIONAL GARUT, karena ada salah satu penipu yang lokasinya berada di garut \) berawal dari thread ane http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=15202414 .
Penipu tersebut bernama GANA HADIAN & TAMI SUMIARTI DEVI .

Untuk orang yang bernama Gana tersebut, dia bekerja di BPR. KARYAJATNIKA SADAYA GARUT. ane kurang tau lokasinya.

Untuk kasusnya
1. Menipu dengan menjual Handphone sebesar Rp. 250.000
2. Menipu ane sebesar Rp.800.000 dan mengembalikan sebesar Rp.200.000
3. Menipu dengan menjual kamera Sebesar Rp. 2.500.000

Ane mau lapor polisi, cuma ane tinggal di bekasi. ane sekedar bantu orang yang tertipu sebesar 2.5 jt . dia bingung, uangnya ingin di kembalikan.

kalau Ada yang tahu informasi tentang GANA HADIAN atau TAMI SUMIARTI DEVI. bisa langsung PM ane ya. nanti niatnya mau di datengin atau lapor polisi \)
surajayaNETcell - 17/08/2012 06:34 PM
#251

Quote:
Original Posted By dekifadilla
Selamat Sore para agan agan sesepuh matabelo:

Ane mau minta bantuan nya kalau boleh \) dan kalau sempet aja.

Gini agan2. Ane minta bantuan REGIONAL GARUT, karena ada salah satu penipu yang lokasinya berada di garut \) berawal dari thread ane http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=15202414 .
[B]Penipu tersebut bernama GANA HADIAN & TAMI SUMIARTI DEVI .

Untuk orang yang bernama Gana tersebut, dia bekerja di BPR. KARYAJATNIKA SADAYA GARUT. ane kurang tau lokasinya.

Untuk kasusnya
1. Menipu dengan menjual Handphone sebesar Rp. 250.000
2. Menipu ane sebesar Rp.800.000 dan mengembalikan sebesar Rp.200.000
3. Menipu dengan menjual kamera Sebesar Rp. 2.500.000

Ane mau lapor polisi, cuma ane tinggal di bekasi. ane sekedar bantu orang yang tertipu sebesar 2.5 jt . dia bingung, uangnya ingin di kembalikan.

kalau Ada yang tahu informasi tentang GANA HADIAN atau TAMI SUMIARTI DEVI. bisa langsung PM ane ya. nanti niatnya mau di datengin atau lapor polisi \)


bpr karya jatnika sadaya kantornya deket rumah ane gan kalo bener orangnya kerja di sana
mudah dong cari orangnya
kalo mau ane bisa anter ke kantornya gan[/B]
MangAjaywowcantik
bahlemud - 17/08/2012 08:04 PM
#252

inalilahi gening nuju seuúr masalah berdukas
mugia di pasihan jalan kanggo sadayana nungtaskeun masalahna
sareng pidóa ti simkuring mugia nu dipaparin musibah sing kagentosan langkung tikitu
pon deui kanu "nipu" mugia alloh maparin hidayahna sing di sadarkeun tina hilafna
___________________________________________________________________
wilujeng wayah kiyeu ah kasadayana
dadanguanmah nuju bukber iyeuteh nya mangga ah dilajeung sing kekengingan
hanyelu pisan simkuring masi di lembur batur malus
mugia acara salajeungna atuh simkuring tiasa dongkap nohope:
maxey - 18/08/2012 07:43 AM
#253

Hatur nuhun kasadaya wargi kaskus Reg Garut anu tos nyambut sareng ngajamu simabdi, punten pisan bilih cariosan atanapi sikap abdi kirang sopan ...

Mudah2an jd manjangkeun silaturahmi sareng duduluran ..

Nuhun ka Kang Heri, Abah + ambu, dkk komo Kang Zieshock anu tos nganteur kaditu kasini (T.O.P lah ...)

:salaman:thumbup
Wediantoasn - 18/08/2012 09:08 AM
#254

wilujeung enjing garut

Quote:
Original Posted By maxey
Hatur nuhun kasadaya wargi kaskus Reg Garut anu tos nyambut sareng ngajamu simabdi, punten pisan bilih cariosan atanapi sikap abdi kirang sopan ...

Mudah2an jd manjangkeun silaturahmi sareng duduluran ..

Nuhun ka Kang Heri, Abah + ambu, dkk komo Kang Zieshock anu tos nganteur kaditu kasini (T.O.P lah ...)

:salaman:thumbup

sami sami mang
sing engal kelar \)
kabayan9 - 18/08/2012 09:37 AM
#255

wilujeng enjing ah ka palawargi KRG..
hapunten ah kamari teu tiasa ngiring bukber..nuju di perjalanan mudik
pikoner - 18/08/2012 09:43 AM
#256

:bedug :ketupat :bedug :ketupat :bedug :ketupat


CUMANG PENGEN NUMPANG NARSIS SEMBARI NGUCAPKEN


?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


:maafagan :salaman :maafaganwati
yudidee - 18/08/2012 11:30 AM
#257

Quote:
Original Posted By maxey
Hatur nuhun kasadaya wargi kaskus Reg Garut anu tos nyambut sareng ngajamu simabdi, punten pisan bilih cariosan atanapi sikap abdi kirang sopan ...

Mudah2an jd manjangkeun silaturahmi sareng duduluran ..

Nuhun ka Kang Heri, Abah + ambu, dkk komo Kang Zieshock anu tos nganteur kaditu kasini (T.O.P lah ...)

:salaman:thumbup

Sami sami kang Lukman, hapunten abdi teu tiasa ngajajap langsung ka TKP malus
Pidu'a na sing enggal rengse permasalahanna
Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wilujeung enjing garut


sami sami mang
sing engal kelar \)


Ambungan cingirna kisss
andri1990.8 - 18/08/2012 12:32 PM
#258

Quote:
Original Posted By maxey
Hatur nuhun kasadaya wargi kaskus Reg Garut anu tos nyambut sareng ngajamu simabdi, punten pisan bilih cariosan atanapi sikap abdi kirang sopan ...

Mudah2an jd manjangkeun silaturahmi sareng duduluran ..

Nuhun ka Kang Heri, Abah + ambu, dkk komo Kang Zieshock anu tos nganteur kaditu kasini (T.O.P lah ...)

:salaman:thumbup


mang hapuntena abdi kamari teu ngiring ngajajap ka tekapeh,
nuju aya sesuatu panan kamari teh matak uih tipayun ge hehe, abdi ngan tiasa pidua na wae mang kanggo kasaeannana,
_____________________
wilujeng enjing ah palawargi,, macet deui macet deui
Asgarindo - 18/08/2012 01:31 PM
#259

Assalamu Alaikum
kumaha damang ?
tos lami pisan yeuh teu ngariung didieu malu
aya anu nyangut teu nyaaa ? bingungs
poyoul - 18/08/2012 01:33 PM
#260

Quote:
Original Posted By pikoner
:bedug :ketupat :bedug :ketupat :bedug :ketupat


CUMANG PENGEN NUMPANG NARSIS SEMBARI NGUCAPKEN


?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


:maafagan :salaman :maafaganwati


wah narsisnya satu keluarga nih matabelo:
sama" y om :maafagan:salaman:maafaganwati
Page 13 of 43 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2