Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 43 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

GondrongDesa - 23/08/2012 06:00 PM
#301


Quote:
Original Posted By herrmoel
selamat pagi para hadirin D
masih lalebaran keneh kitu D





cek kulkas masing2 mang D






nuhun ah paketu cendolna malus
btw aya isu bade halal bi halal cenah dina fb:salaman
surajayaNETcell - 24/08/2012 07:31 PM
#302

anjrit chain headshot hammers
drjoe - 25/08/2012 01:31 AM
#303

ieu sapeki pinuh ku dobol

ka palih sabelah ah mang jay laporan hela D


luhur abi chainnnnn killerrrrrr Peace:
herrmoel - 25/08/2012 07:39 PM
#304

:Selamat malam KRG
D
meni rehe kieu dunia persilatan
sup:
[size="1"][color=white]cetand ieu capcay salah wae[/COLOR][/SIZE]
andri1990.8 - 26/08/2012 11:18 AM
#305

Quote:
Original Posted By herrmoel
:Selamat malam KRG
D
meni rehe kieu dunia persilatan
sup:
[size="1"][color=white]cetand ieu capcay salah wae[/COLOR][/SIZE]


selamat pagih pak ketuuuuuuuuuuuu,,

kasihaaann deluu basa wengi teu aya nu ngarencangan ahahahaha,,, kamari ningal rombongan byson teu ka dinya??
azkahaikal - 26/08/2012 12:24 PM
#306

Assalamualaikum , kumaha daramang ?
Absen jore , eh sore . ngakak
herrmoel - 26/08/2012 12:36 PM
#307

Quote:
Original Posted By azkahaikal
Assalamualaikum , kumaha daramang ?
Absen jore , eh sore . ngakak


wa'alaikum salam mang azka D
kamana wae meni nembe ngelol D ?
TobiAntiBata - 26/08/2012 02:42 PM
#308

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
wew aya nu cahin kill jeung doble kill
mangga ah gera lalaporan ka mang momod bilih kumaonam
@gan udeste tu bawah NT tukang jaket kulit recomended from Reg Garut thumbup:





MangAjaywowcantik


Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
kaskus error
hamura barayaaaaaaaaaaa Yb


Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
mf mod gak sengaja Yb
req delete mod cendols


Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
anjrit chain headshot hammers




kita senasib mang ajay capedes
naha nya acan di delet wae padahal atos di req delete
surajayaNETcell - 26/08/2012 07:40 PM
#309

cek kondisi hela ah
bisi dopost deui
ternyata pake beta biar ga dopost
tapi ningali last post kudu dina old hammers
bolak balik atu kiyeu caranamah....
min...mimin kumaha iyeu min....:shutups
GondrongDesa - 26/08/2012 08:45 PM
#310

Quote:
Original Posted By udeste
Sebelumnya saya mengucapken selamat Idul Fitri 1433H.. Mohon maaf lahir & batin... Semoga kita semakin sukses & berkualitas...

Ane baru datang kemarin malem habis pulkam dari Solo... Perjalanan naek kereta api terus nyambung naek angkutan elf di Tasik dari jm 8.30-21.00... Pengalaman pertama ane mudik ni.. D

Btw agan2 ane mohon infonya dunk untuk nyari jaket kulit yg murah & lumayan kualitasnya dimana ya??? ane pengen beli tapi budget mepet cuma 600rb mentoknya... maklum duitnya belum banyak... hammer

mohon pencerahannya... makasih... shakehand2



cari di daerah sukaregang aja gan menurut ane budget segitu udah dapet yg lumyan ko gan yg asli malahn bukan kw kwan lagi,,,hatur thank you,,btw selamat lebaran juga gan :salaman
Wediantoasn - 27/08/2012 09:15 AM
#311

wilujeung enjing garut
monday is not bad day
wilujeung beraktivitas
YbYbYb YbYb YbYbYb
kabayan9 - 27/08/2012 10:06 AM
#312

Wilujeng enjing ah palawargi KRG
mangga atuh anu masih gaduh kakaren purak didieu D
9oZiLaX - 27/08/2012 11:28 AM
#313

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wilujeung enjing garut
monday is not bad day
wilujeung beraktivitas
YbYbYb YbYb YbYbYb

Wilujeung oge
naha bet ngangge tuyul na mang gun ?
Quote:
Original Posted By kabayan9
Wilujeng enjing ah palawargi KRG
mangga atuh anu masih gaduh kakaren purak didieu D

Wilujeung oge mang
andri1990.8 - 27/08/2012 11:58 AM
#314

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wilujeung enjing garut
monday is not bad day
wilujeung beraktivitas
YbYbYb YbYb YbYbYb


Quote:
Original Posted By kabayan9
Wilujeng enjing ah palawargi KRG
mangga atuh anu masih gaduh kakaren purak didieu D


Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung oge
naha bet ngangge tuyul na mang gun ?

Wilujeung oge mang


wilujeng oge mang tiluan, kumaha kabarna sarehat?? minal aidzin walfaidzinnya sadayana???

@mang nu atos di betawi deui??

______________
wilujeng enjing kaskuser garut
9oZiLaX - 27/08/2012 11:59 AM
#315

Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng oge mang tiluan, kumaha kabarna sarehat?? minal aidzin walfaidzinnya sadayana???

@mang nu atos di betawi deui??

______________
wilujeng enjing kaskuser garut


atos mang dri
ti kamari abi mah

_______________________
ngapost teh error wae nya
posting teu di itung deuih
andri1990.8 - 27/08/2012 02:21 PM
#316

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
atos mang dri
ti kamari abi mah

_______________________
ngapost teh error wae nya
posting teu di itung deuih


muhun mang nu,,, ah ieu mah abi hoyong iso teh tambih sesah deui we,, tadinamah hoyong ngudag mang nu

macet kamari ka jkt na???
TobiAntiBata - 27/08/2012 05:36 PM
#317

post teu katingal sakalina ngapost dopost wae sareng overbunting kuanon ath min min :sorry gara gara betty da ieu teh jadi pabaluit kieu
Wediantoasn - 28/08/2012 11:30 AM
#318

Yb wilujeung wayah kieu garut Yb

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung oge
naha bet ngangge tuyul na mang gun ?

Wilujeung oge mang

aduwh muhun mang malus
GondrongDesa - 28/08/2012 11:36 AM
#319

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
Yb wilujeung wayah kieu garut Yb


aduwh muhun mang malus



wilujeung wayah kieu oge mang,,btw nuju naon yeuh ???
D
Wediantoasn - 28/08/2012 11:38 AM
#320

Quote:
Original Posted By GondrongDesa
wilujeung wayah kieu oge mang,,btw nuju naon yeuh ???
D

biasa w mang nuju ngalempeungkeun jempol jeung curuk ngakaks
Page 16 of 43 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2