Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 17 of 43 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›

GondrongDesa - 29/08/2012 11:47 AM
#321

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
biasa w mang nuju ngalempeungkeun jempol jeung curuk ngakaks


sugan teh nuju ngetes keyboard,,ngakak btw sepi kieu nu sanesna kamarana nya?? msh mudik keneh kitubingung:bingung
drjoe - 29/08/2012 03:50 PM
#322

Quote:
Original Posted By GondrongDesa
wilujeung wayah kieu oge mang,,btw nuju naon yeuh ???
D


hade kitu avatar na ngakak

cik kan nuju araya kituh wargi nu garanteng sareng gareulis teh




capcay ayeuna mah meni hese spesial make acar jeung endog hammer:
9oZiLaX - 29/08/2012 06:15 PM
#323

Teu aya anu lebeut ka bumi yeuh

kamarana kitu ?



____________________________
di abi mah mung dugi ka page 16
aneh pisanan hammers
andri1990.8 - 29/08/2012 08:26 PM
#324

wilujeng wengi baraya GARUT

hari inih sepih pisan nya??? naha kamarana? hey hey ai di wasap rame gera
____________
@luhur : sami mang nu di abi ge dugi ka pake 16 tapi pas ngapost langsung torojol araya
GondrongDesa - 30/08/2012 10:09 AM
#325

Quote:
Original Posted By drjoe


hade kitu avatar na ngakak

cik kan nuju araya kituh wargi nu garanteng sareng gareulis teh




capcay ayeuna mah meni hese spesial make acar jeung endog hammer:



eh ada mang sepuh jadi malu muhun kang d sinkronkeun jeung ID na hehe sigana mah kitu jd weh lieur aksara lain angka lain capcayna ngakak

andri1990.8 - 30/08/2012 01:49 PM
#326

halo halo testing testing,,

kamarana ieu kamari meni teu aya nu ngemot ka abi :mewek

yeeee aku punya mouse baruh
bsurya - 30/08/2012 02:04 PM
#327

wilujeung wayah kieu baraya sadaya . . . . . .

coffee: coffee: coffee: coffee: coffee:

araya kitu ieu teh !?
TobiAntiBata - 30/08/2012 02:27 PM
#328

absen siang ngacir:
wilujeng wayah kieu ka palawargi sadayana Yb
garut panas capedes
andri1990.8 - 30/08/2012 04:37 PM
#329

Quote:
Original Posted By bsurya
wilujeung wayah kieu baraya sadaya . . . . . .

coffee: coffee: coffee: coffee: coffee:

araya kitu ieu teh !?


Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
absen siang ngacir:
wilujeng wayah kieu ka palawargi sadayana Yb
garut panas capedes


hey nu duaan wilujeng wayah kieu oge ah,,

kamana wae tadi di antos antos teu aya nu ngarencangan abi
herrmoel - 30/08/2012 04:52 PM
#330

Quote:
Original Posted By GondrongDesa



eh ada mang sepuh jadi malu muhun kang d sinkronkeun jeung ID na hehe sigana mah kitu jd weh lieur aksara lain angka lain capcayna ngakak



Quote:
Original Posted By andri1990.8
halo halo testing testing,,

kamarana ieu kamari meni teu aya nu ngemot ka abi :mewek

yeeee aku punya mouse baruh


Quote:
Original Posted By bsurya
wilujeung wayah kieu baraya sadaya . . . . . .

coffee: coffee: coffee: coffee: coffee:

araya kitu ieu teh !?


Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
absen siang ngacir:
wilujeng wayah kieu ka palawargi sadayana Yb
garut panas capedes


Wilujeng sonten akang akang nukarasep D
kumaha kabarna ?
\)
Ofbuscated - 30/08/2012 06:25 PM
#331

Wilujeng Sonten Akang Akang
Punten bade tumaros manawi aya nu teurang Lokasi JNE di sekitar
Daerah bayongbong ... Haturnuhun Sateuacana ...:addfriends
andri1990.8 - 30/08/2012 06:34 PM
#332

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng sonten akang akang nukarasep D
kumaha kabarna ?
\)


wilujeng sonten mang eReL kamana wae ieu???

Quote:
Original Posted By Ofbuscated
Wilujeng Sonten Akang Akang
Punten bade tumaros manawi aya nu teurang Lokasi JNE di sekitar
Daerah bayongbong ... Haturnuhun Sateuacana ...:addfriends


abi mah kirang terang mang, nu terangna daerah sate acan antares sareng saatos GP
herrmoel - 30/08/2012 08:08 PM
#333

Quote:
Original Posted By Ofbuscated
Wilujeng Sonten Akang Akang
Punten bade tumaros manawi aya nu teurang Lokasi JNE di sekitar
Daerah bayongbong ... Haturnuhun Sateuacana ...:addfriends

di daerah bayongbong ? D kaleresan abdi sadidinten di byb..
asa can kantos nawis simkuringmah juragan D
Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng sonten mang eReL kamana wae ieu???



abi mah kirang terang mang, nu terangna daerah sate acan antares sareng saatos GP


eh aya mang empuh D
cik ninggal beurit enggal teh shutup:
andri1990.8 - 30/08/2012 08:10 PM
#334

Quote:
Original Posted By herrmoel
di daerah bayongbong ? D kaleresan abdi sadidinten di byb..
asa can kantos nawis simkuringmah juragan D


eh aya mang empuh D
cik ninggal beurit enggal teh shutup:


yap kadieu mang ka betawi atu bade ningal mah,,
sae mang aya warna beuleum, totol totol teras ageung teras aya warna hideungan teras tiasa klik kanan klik kiri teras aya nu hurungan biru warnana
herrmoel - 30/08/2012 08:17 PM
#335

Quote:
Original Posted By andri1990.8
yap kadieu mang ka betawi atu bade ningal mah,,
sae mang aya warna beuleum, totol totol teras ageung teras aya warna hideungan teras tiasa klik kanan klik kiri teras aya nu hurungan biru warnana


matabelo:
naha bet siga macan tutul kitu puh D
totoltotol \)b
drjoe - 30/08/2012 11:36 PM
#336

absen tiwengi

panas kieu Garut
kumaha baraya daramang?
andri1990.8 - 31/08/2012 04:34 AM
#337

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
naha bet siga macan tutul kitu puh D
totoltotol \)b

kan mang her penggemar triho macan hanes??? :addfriends
Quote:
Original Posted By drjoe
absen tiwengi

panas kieu Garut
kumaha baraya daramang?


absen subuh abi mah ah,,, abi aya damang mang??

_______________
asik pertamax di hari jumat
herrmoel - 31/08/2012 08:49 AM
#338

swlamat pagi dunia
mugi dinten ieu sing langkung sae...
\)

Quote:
Original Posted By andri1990.8
kan mang her penggemar triho macan hanes??? :addfriends


absen subuh abi mah ah,,, abi aya damang mang??

_______________
asik pertamax di hari jumat


kagets:
naon eta trio macan teh ???
merk dodol kacang capedes
andri1990.8 - 31/08/2012 10:19 AM
#339

Quote:
Original Posted By herrmoel
swlamat pagi dunia
mugi dinten ieu sing langkung sae...
\)



kagets:
naon eta trio macan teh ???
merk dodol kacang capedes


amin mang sing langkung sae langkung seueur rizkina...

trio macan cap tutul tutul mang Yb
_________________
asik ayena ke wengi bade uih deui ah
herrmoel - 31/08/2012 10:41 AM
#340

Quote:
Original Posted By andri1990.8
amin mang sing langkung sae langkung seueur rizkina...

trio macan cap tutul tutul mang Yb
_________________
asik ayena ke wengi bade uih deui ah


matabelo:
aduh ti kamari ngan berdua wae capedes
mudik deui puh ?
Page 17 of 43 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2