Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 18 of 43 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >  Last ›

andri1990.8 - 31/08/2012 12:15 PM
#341

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
aduh ti kamari ngan berdua wae capedes
mudik deui puh ?


muhun mang her duduaan wae,,
moal aya nu nyebat kencan kitu?? :hamers
mudik atu klo gk mudik tidak gahooolll
Ofbuscated - 31/08/2012 12:45 PM
#342

Wilujeng leleson siang kang ...
Quote:
Original Posted By andri1990.8


abi mah kirang terang mang, nu terangna daerah sate acan antares sareng saatos GP

Muhun Atuh Kang tur nuhun.. salken ah shakehand

Quote:
Original Posted By herrmoel
di daerah bayongbong ? D kaleresan abdi sadidinten di byb..
asa can kantos nawis simkuringmah juragan D

nyeta tos kukurilingan teu mendak abi ge ! berdukas
ngange pos weh panginten ah!


Hoyong Ngiringan atuh manawi aya kopdar reg Grt .. wktu sareng lokasi na palih mana nya ... malus
herrmoel - 31/08/2012 01:52 PM
#343

Quote:
Original Posted By andri1990.8
muhun mang her duduaan wae,,
oal aya nu nyebat kencan kitu?? :hamers
mudik atu klo gk mudik tidak gahooolll

gahooooolll apa galau ngakaks
Quote:
Original Posted By Ofbuscated
Wilujeng leleson siang kang ...

-Muhun Atuh Kang tur nuhun.. salken ah shakehand


nyeta tos kukurilingan teu mendak abi ge ! berdukas
ngange pos weh panginten ah!


Hoyong Ngiringan atuh manawi aya kopdar reg Grt .. wktu sareng lokasi na palih mana nya ... malus

tiap sasih ge aya sildar (silaturahmi darat) kang \) biasana minggon ka dua, tkp namah sok di badantenkeun heula, nomaden D
mung kanggo sasih enjing mah panginten dirapel sareng acara 1st anniversary KRG D
ping 29-09-2012

Formulir Pendaftaran Warga Regional Garut
yunan_fahmy - 31/08/2012 02:17 PM
#344

hallo semua D

numpoang mampir dulu ya???D
Wediantoasn - 31/08/2012 03:06 PM
#345

wilujeung wayah kieu garut
araya kitu Ybcool:

Quote:
Original Posted By yunan_fahmy
hallo semua D

numpoang mampir dulu ya???D

ternyata ada sesepuh mampir
mangga gan duduk yang betah
ngopi dulu coffee:
zieshock - 31/08/2012 04:31 PM
#346
Ahiwwww
Wilujeng wayah kieu kasadayana.. Kumaha sarehat? Punten ngiring posting didieu amang2.. Abi nubi ngiring bingah.. \)


Kanggo pak Ketu, udah berapa kilo om? Sayah mah udah 1 Ton.. D
drjoe - 31/08/2012 05:02 PM
#347

Quote:
Original Posted By zieshock
Wilujeng wayah kieu kasadayana.. Kumaha sarehat? Punten ngiring posting didieu amang2.. Abi nubi ngiring bingah.. \)


Kanggo pak Ketu, udah berapa kilo om? Sayah mah udah 1 Ton.. D


kamana wae ieu tukang emih ngakak

damang kasep?


wilujeng sonten baraya
suicidekidz - 31/08/2012 05:33 PM
#348

wilujeng wayah kieu D
ngiring calik didieu nya linux2:
9oZiLaX - 31/08/2012 06:27 PM
#349

wilujeung kanu di laluhur
ngiring ngalangkung ahh D




________________________
nb : post cantik Yb
TobiAntiBata - 31/08/2012 08:41 PM
#350

Quote:
Original Posted By andri1990.8
hey nu duaan wilujeng wayah kieu oge ah,,

kamana wae tadi di antos antos teu aya nu ngarencangan abi


aya we dituturubun simut mang ngakaks
Wediantoasn - 31/08/2012 08:45 PM
#351

wilujeung wayah kieu garut
kumaha daramang
asa rame ning tadi mah
TobiAntiBata - 31/08/2012 08:46 PM
#352

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wilujeung wayah kieu garut
kumaha daramang
asa rame ning tadi mah


wilujeng wayah kiwari mang
alhamdulillah mang kumaha samulihna
Peace:
Wediantoasn - 31/08/2012 09:06 PM
#353

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wilujeng wayah kiwari mang
alhamdulillah mang kumaha samulihna
Peace:

damang mang, alhamdulillah....
kamarana ieu teh mang ???
TobiAntiBata - 01/09/2012 08:17 AM
#354

absen pagi ngacir:
masih sepi di pagi yang dingin ini
Quote:
Original Posted By Wediantoasn
damang mang, alhamdulillah....
kamarana ieu teh mang ???


duka atuh mang ngakaks
herrmoel - 01/09/2012 09:44 AM
#355

Wilujeng enjing dunia maya D
wilujeng enjing baraya sadaya \)
TobiAntiBata - 01/09/2012 09:46 AM
#356

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng enjing dunia maya D
wilujeng enjing baraya sadaya \)


wilujeng enjing oge paketu D
asa sepi ieu teh barobo keneh kitu ?
herrmoel - 01/09/2012 09:50 AM
#357

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wilujeng enjing oge paketu D
asa sepi ieu teh barobo keneh kitu ?


tiasa janten, karulem keneh sigana pa tobi D
bari di simbutan ku panon poe D
TobiAntiBata - 01/09/2012 09:55 AM
#358

Quote:
Original Posted By herrmoel
tiasa janten, karulem keneh sigana pa tobi D
bari di simbutan ku panon poe D


ngakaks kebluk we alabatan nu wayah kieu kulem keneh mah
surajayaNETcell - 01/09/2012 01:43 PM
#359

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
ngakaks kebluk we alabatan nu wayah kieu kulem keneh mah


eh pak tobi meni kitu ka abi
tersindiri aku taooo aku kan baru menghudang initeh malus

MangAjaywowcantik
GondrongDesa - 01/09/2012 09:17 PM
#360

wilujeung wengi baraya?? asa sibuk euy

ai poto ieu asa lami nya
Spoiler for poto
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

asa taun sabaraha :matabelo
Page 18 of 43 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2