Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 19 of 43 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›

kabayan9 - 01/09/2012 10:45 PM
#361

Wilujeng wengi ah pamiarsa
Quote:
Original Posted By GondrongDesa
wilujeung wengi baraya?? asa sibuk euy

ai poto ieu asa lami nya
Spoiler for poto
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

asa taun sabaraha :matabelo

ngiring ngawangkong ah palih dieu..

ninggal fotona asa jiga jaman firaun nuju lelengohan ngakaks
GondrongDesa - 01/09/2012 11:48 PM
#362

Quote:
Original Posted By kabayan9
Wilujeng wengi ah pamiarsa

ngiring ngawangkong ah palih dieu..

ninggal fotona asa jiga jaman firaun nuju lelengohan ngakaks



muhun mang kabayan btw kmna wae mang nembe kadieu??:salaman
kabayan9 - 02/09/2012 07:35 AM
#363

Absen hela ah sambil diharudum ku simbut..
Quote:
Original Posted By GondrongDesa
muhun mang kabayan btw kmna wae mang nembe kadieu??:salaman

:salaman
muhun mang biasa we nuju sibuk ngarit kange domba D
ti palih mana mang?
sae lah avatarna meni metal unyu2 kitu D
GondrongDesa - 02/09/2012 07:45 AM
#364

Quote:
Original Posted By kabayan9
Absen hela ah sambil diharudum ku simbut..

:salaman
muhun mang biasa we nuju sibuk ngarit kange domba D
ti palih mana mang?
sae lah avatarna meni metal unyu2 kitu D



aduh skalaian atuh kanggo domba abi,,persediaan makanan kanggo domba mulai menipis yeuh Peace:
ti hampor mang
muhun ieu teh da di samikeun sareng IDna ngakak
GondrongDesa - 02/09/2012 07:46 AM
#365

Quote:
Original Posted By kabayan9
Absen hela ah sambil diharudum ku simbut..

:salaman
muhun mang biasa we nuju sibuk ngarit kange domba D
ti palih mana mang?
sae lah avatarna meni metal unyu2 kitu D



aduh skalaian atuh kanggo domba abi,,persediaan makanan kanggo domba mulai menipis yeuh Peace:
ti hampor mang
muhun ieu teh da di samikeun sareng IDna ngakak


alah dopost kieu :mewek enjing2 tos overposting
herrmoel - 02/09/2012 08:12 AM
#366

Quote:
Original Posted By kabayan9
Absen hela ah sambil diharudum ku simbut..

:salaman
muhun mang biasa we nuju sibuk ngarit kange domba D
ti palih mana mang?
sae lah avatarna meni metal unyu2 kitu D


Quote:
Original Posted By GondrongDesa
aduh skalaian atuh kanggo domba abi,,persediaan makanan kanggo domba mulai menipis yeuh Peace:
ti hampor mang
muhun ieu teh da di samikeun sareng IDna ngakak


Quote:
Original Posted By GondrongDesa
aduh skalaian atuh kanggo domba abi,,persediaan makanan kanggo domba mulai menipis yeuh Peace:
ti hampor mang
muhun ieu teh da di samikeun sareng IDna ngakak


alah dopost kieu :mewek enjing2 tos overposting

selamat pagi pamiarsa D

@gondes: dopost adalah anugrah shutup:
vikorante - 02/09/2012 10:49 AM
#367
assalamualaikum
salam kenal ka sadayana, abdi ti gagaklumayung.
herrmoel - 02/09/2012 11:23 AM
#368

Quote:
Original Posted By vikorante
salam kenal ka sadayana, abdi ti gagaklumayung.


Wa'alaikumsalam \)
salam pangwanoh kang ti urang bayongbong o
mangga di aos heula halaman hiji na kang \)
supados langkung rame D
saur mang ajay mah tak kenal maka tak sayang cenah D
surajayaNETcell - 02/09/2012 02:20 PM
#369

mangga di lalajeung
simkuring nuju bobogohan






MangAjaywowcantik
drjoe - 02/09/2012 02:43 PM
#370

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
mangga di lalajeung
simkuring nuju bobogohan






MangAjaywowcantik


ngiringan lah abi bobogohan kisss

wilujeng siang siang maling seng hammer
pintusurga - 02/09/2012 03:12 PM
#371

hallo hallo hallo semua ?D

ada orang disini??

numpang linux2:
drjoe - 02/09/2012 03:56 PM
#372

Quote:
Original Posted By pintusurga
hallo hallo hallo semua ?D

ada orang disini??

numpang linux2:

hallo gan...
salken shakehand:

dengan siapa disana ? D
pintusurga - 02/09/2012 04:24 PM
#373

Quote:
Original Posted By drjoe
hallo gan...
salken shakehand:

dengan siapa disana ? D


dengan fian di banyuwangi gan

kyak kuis di tv aja gan Yb
9oZiLaX - 03/09/2012 12:52 PM
#374

Wilujeung wayah kieu baraya

kamarana yeuh asa tiiseun D
TobiAntiBata - 03/09/2012 02:09 PM
#375

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


eh pak tobi meni kitu ka abi
tersindiri aku taooo aku kan baru menghudang initeh malus

MangAjaywowcantik



alalalah aya anu rumaos kabur ah sieun di bata ngacir:
drjoe - 03/09/2012 04:03 PM
#376

selamat siang pemirsah D

kamarana baraya,,,asa sepi wae
drjoe - 03/09/2012 08:33 PM
#377

halo halo
agus toksin,,,teu aya sasaha ti jam dua berdukasberdukasberdukasberdukasberdukas
andri1990.8 - 03/09/2012 08:53 PM
#378

Quote:
Original Posted By drjoe
halo halo
agus toksin,,,teu aya sasaha ti jam dua berdukasberdukasberdukasberdukasberdukas


abi aya abi aya abi aya,,,

mang dre kumaha damang?????? mna jeket kulit hehe
TobiAntiBata - 04/09/2012 01:18 PM
#379

absen siang
_______________
selamat wayah kieu baraya
garut panas masya allah
bsurya - 04/09/2012 02:24 PM
#380

araya kitu ieu teh . . . . .

wilujeung wayah kieu ah baraya

coffee: coffee: coffee: coffee: coffee:
Page 19 of 43 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2