Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 43 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

h4t4k333 - 05/09/2012 11:47 AM
#381

Assalamualaikum...

Wilujeung siang baraya, daramang?
alah nembe ninceuk bumi anyar ieu teh capedes
surajayaNETcell - 05/09/2012 02:19 PM
#382

numpang numpang ya omm...takuts
kali aja di sini ad yang halus halus ane minta izin numpang ya om....






MangAjaywowcantik
TobiAntiBata - 05/09/2012 04:09 PM
#383

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
numpang numpang ya omm...takuts
kali aja di sini ad yang halus halus ane minta izin numpang ya om....






MangAjaywowcantik

mana mang nu halus ukeun hiji ngakaks
herrmoel - 05/09/2012 11:53 PM
#384

Wilujeng wengi KRG \)
wilujeng istirahat linux2:
surajayaNETcell - 06/09/2012 04:11 AM
#385

Quote:
Original Posted By herrmoel
[B][CENTER][FONT="papyrus"][COLOR="Blue"]Wilujeng wengi KRG \)
wilujeng istirahat linux2:


punten ah mang tobi abi teu tiasa ngaquote kumargi post mang tobina aya dina quote nu abi ngakaks
samikum paketu kamarayana yeuh warga kade ah iyeu bumi bisi di calikan mahluk halus takuts[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
MangAjaywowcantik
herrmoel - 06/09/2012 09:13 AM
#386

Wilujeng enjing baraya
linux2:

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


punten ah mang tobi abi teu tiasa ngaquote kumargi post mang tobina aya dina quote nu abi ngakaks
samikum paketu kamarayana yeuh warga kade ah iyeu bumi bisi di calikan mahluk halus takuts
MangAjaywowcantik


takuts
aya makeluk halus
ngakaks
9oZiLaX - 06/09/2012 04:52 PM
#387

Quote:
Original Posted By h4t4k333
Assalamualaikum...

Wilujeung siang baraya, daramang?
alah nembe ninceuk bumi anyar ieu teh capedes


meuni karunya
kamana hungkul atuh batur p
drjoe - 06/09/2012 08:29 PM
#388

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
meuni karunya
kamana hungkul atuh batur p


jekardah aman D


tes hela palih dieu ah
internet ngacir huhuyyyyy____________________________ngacir:
herrmoel - 06/09/2012 08:41 PM
#389

wilujeng wengi palawargi \)
wilujeng malam jum'at
shutup:
takuts

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
meuni karunya
kamana hungkul atuh batur p


Quote:
Original Posted By drjoe
jekardah aman D


tes hela palih dieu ah
internet ngacir huhuyyyyy____________________________ngacir:


:matabelo
surajayaNETcell - 06/09/2012 08:43 PM
#390

[FONT="Georgia"][I][COLOR="DarkGreen"][CENTER][B] huhuyyy.....
Wediantoasn - 06/09/2012 09:04 PM
#391

ikutan absen kayak yang di atas
wilujeung wayah kieu garut
drjoe - 06/09/2012 09:12 PM
#392

Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng wengi palawargi \)
wilujeng malam jum'at
shutup:
takuts





:matabelo

meni berlinang air mata kitu lah tu :P
[QUOTE=surajayaNETcell;746143402][FONT="Georgia"][I][COLOR="DarkGreen"][CENTER][B] huhuyyy.....
herrmoel - 06/09/2012 09:13 PM
#393

[QUOTE=surajayaNETcell;746143402][FONT="Georgia"][I][COLOR="DarkGreen"][CENTER][B] huhuyyy.....
surajayaNETcell - 06/09/2012 09:44 PM
#394

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
ikutan absen kayak yang di atas
wilujeung wayah kieu garut

hai hai pak gun kisss

Quote:
Original Posted By drjoe
meni berlinang air mata kitu lah tu :P

hai hai mang jay wowcantik
kamana wungkul


ikutan mayar malebu malatus ngakaks

hai juga tdjintah apa kabar ???
ada aja pak andre kaleresan iyeuteh kuskusna sok rada pikasebleun wae jadi rada marales post malus
Quote:
Original Posted By herrmoel
[CENTER] :matabelo


[B][FONT="papyrus"][COLOR="Blue"]wew
si om kemane aje D


alah ieu kalangkung D
pak dr. aya oli teh malus ?

:matabelo
paketu oli kanggo tu'ur mah teu aya atu pa
tu'ur pak ketu tos leklok nya capedes
paketu mamanawian aya lahan kanggo abi, abi kabita hoyong gaduh tempat palih dinya (sae caina)
cikan pang nerawangkeun mamanawian sareng jodona [/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
MangAjaywowcantik
herrmoel - 06/09/2012 10:48 PM
#395

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

hai hai pak gun kisss


hai juga tdjintah apa kabar ???
ada aja pak andre kaleresan iyeuteh kuskusna sok rada pikasebleun wae jadi rada marales post malus

:matabelo
paketu oli kanggo tu'ur mah teu aya atu pa
tu'ur pak ketu tos leklok nya capedes
[COLOR="White"]paketu mamanawian aya lahan kanggo abi, abi kabita hoyong gaduh tempat palih dinya (sae caina)
cikan pang nerawangkeun mamanawian sareng jodona [/COLOR]
MangAjaywowcantik

tau aja om ajay ngakaks

[COLOR="White"]siap pa ajay, info keun we milari nu kumaha+sabaraha ? Yb[/COLOR]
drjoe - 07/09/2012 12:48 AM
#396

Quote:
Original Posted By herrmoel
:matabelo




wew
si om kemane aje D



alah ieu kalangkung D
pak dr. aya oli teh malus ?

kela mang
oli hanu mana tea ieu sim abi hilaps malus
Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

hai hai pak gun kisss


hai juga tdjintah apa kabar ???
ada aja pak andre kaleresan iyeuteh kuskusna sok rada pikasebleun wae jadi rada marales post malus

:matabelo
paketu oli kanggo tu'ur mah teu aya atu pa
tu'ur pak ketu tos leklok nya capedes
[COLOR="White"]paketu mamanawian aya lahan kanggo abi, abi kabita hoyong gaduh tempat palih dinya (sae caina)
cikan pang nerawangkeun mamanawian sareng jodona [/COLOR]
MangAjaywowcantik


sami mang jay
sabaraha dinten halajo weh,,pas nga post kapejuhan,,,padahal ukur halajo sumpeh Peace:
herrmoel - 07/09/2012 08:38 AM
#397

Wilujeng enjing pamiarsa sunda \)
wilujeng enjing KRG
iloveindonesias

Quote:
Original Posted By drjoe
kela mang
oli hanu mana tea ieu sim abi hilaps malus


sami mang jay
sabaraha dinten halajo weh,,pas nga post kapejuhan,,,padahal ukur halajo sumpeh Peace:


wew
o
[COLOR="White"]ESTER 15W-50[/COLOR]
surajayaNETcell - 07/09/2012 11:29 AM
#398

Quote:
Original Posted By herrmoel
[B][CENTER][FONT="papyrus"][COLOR="Blue"]tau aja om ajay ngakaks

[COLOR="White"]siap pa ajay, info keun we milari nu kumaha+sabaraha ? Yb[/COLOR]

hwhwhwhwuyy dedeww
ai kahoyongmah di sisi jalan paketu harganamah kahoyong teu patos tebih tinu paketu iyeuge nembe kahoyong manawi aya rizkina
Quote:
Original Posted By drjoe
kela mang
oli hanu mana tea ieu sim abi hilaps malus

sami mang jay
sabaraha dinten halajo weh,,pas nga post kapejuhan,,,padahal ukur halajo sumpeh Peace:


xixixix senasib sepenanggungan pak andree ngakaks[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
MangAjaywowcantik
Wediantoasn - 07/09/2012 03:31 PM
#399

Quote:
Original Posted By drjoe

ikutan mayar malebu malatus ngakaks

hai tampan D
aku galau kakak teu gaduh artozz sagede panto \(

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell



hay hay pak mul D
kumaha damang ?

Quote:
Original Posted By herrmoel
:matabelo


wew
si om kemane aje D

ada gajah om
teu kamana mana ngaringkuk we di bumi Yb
andri1990.8 - 07/09/2012 04:40 PM
#400

wilujeng sonten garut
____________
absen ah abi teu aya di garut,, tapi sakedap deui aya asiiikkk
hammers

eh enya abi kabita ku jaket ieu tapi awis :meweks
sakantenan referensi kanggo jeket tea, tapi ngadamelna teu kenging ageung teuing nya
Spoiler for tah ieu
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Page 20 of 43 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2