Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 43 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

TobiAntiBata - 08/09/2012 12:37 PM
#401

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


punten ah mang tobi abi teu tiasa ngaquote kumargi post mang tobina aya dina quote nu abi ngakaks
samikum paketu kamarayana yeuh warga kade ah iyeu bumi bisi di calikan mahluk halus takuts
MangAjaywowcantik


wakakak baru sadar si akuh nyelap dina signature ngakaks
surajayaNETcell - 08/09/2012 02:38 PM
#402

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wakakak baru sadar si akuh nyelap dina signature ngakaks


xixixixix
wah sabuntar lagi cigana aya nu rek hajat cendol yeuh :matabelo

MangAjaywowcantik
TobiAntiBata - 08/09/2012 03:05 PM
#403

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


xixixixix
wah sabuntar lagi cigana aya nu rek hajat cendol yeuh :matabelo

MangAjaywowcantik


ah jadi malu akuh malus
ISOin jangan yah p
kaimahoni - 08/09/2012 05:52 PM
#404

assalamualaikum warga garut
kumaha daramang ?
alah tos lami teu ngiring nebeng deui di ieu rorompok anu enggal
alah jadi ararisin ngiring nyimpang kadieu na ge o
azza111 - 09/09/2012 10:51 PM
#405

asalamualikum?
ngiring nongkrong ah D salam kasadaya kaskuser grt ti tarogong...
ngmng2 tiasa icalan teu didieu? D
surajayaNETcell - 09/09/2012 11:26 PM
#406

Quote:
Original Posted By azza111
asalamualikum?
ngiring nongkrong ah D salam kasadaya kaskuser grt ti tarogong...
ngmng2 tiasa icalan teu didieu? D


mangga mang bade nongkrongmah dipersilahkeun
mung mun tos rada lami enggal banjur nya mang bilih k pendak ku pak ulis ngakaks
duh kaleresan ddeu teu kenging icalan mang pan tos di sayogikeun tempat icalan di FJB
MangAjaywowcantik
9oZiLaX - 10/09/2012 11:46 AM
#407

Wilujeung siang baraya

wilujeung kanu di laluhur

hatur nuhun kanu parantos ngabanjur D



___________________________________________
anu di luhuren saya mah can pernah ngabanjur capedes
azza111 - 10/09/2012 01:57 PM
#408

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


mangga mang bade nongkrongmah dipersilahkeun
mung mun tos rada lami enggal banjur nya mang bilih k pendak ku pak ulis ngakaks
duh kaleresan ddeu teu kenging icalan mang pan tos di sayogikeun tempat icalan di FJB
MangAjaywowcantik


Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung siang baraya

wilujeung kanu di laluhur

hatur nuhun kanu parantos ngabanjur D



___________________________________________
anu di luhuren saya mah can pernah ngabanjur capedes


leres pisan hilap, hatur nuhun kanu tos ngabanjur D
muhun sih juragan,, maksadna icalan khusus kanggo urg garut \)
ngmng2 di page one teu aya info2 komunitas garutnya? mis komunitas sepeda, parkour, skateboard, menembak dll mun aya langkung sae sigana. hehe
maxey - 10/09/2012 10:53 PM
#409

Sampurasun para wargi di Garut, kumaha damang ??

Tos aya hujan kaditu? di Bandung tos hujan es yeuh

Salam ka Kang Heri, Abah, Ziesock dkk mugi sehat salawasna
aalez - 11/09/2012 11:27 AM
#410

wilujeung dina dinteun salasa kumaha dararamang D ??
ngiring absen hella tos lami teu absen D
TobiAntiBata - 11/09/2012 05:54 PM
#411

assalamualaikum baraya manawi daramang kitu di palih dieu Yb
drjoe - 11/09/2012 11:49 PM
#412

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
assalamualaikum baraya manawi daramang kitu di palih dieu Yb


hai hai mang tobi
asa sarepi nya palih dieu



kadarieuuuuuu kadarieuuuuu
cangcimen cangcimen
uhe74 - 12/09/2012 02:19 AM
#413

wilujeng wayah kieu..

aduh meni sepi kieu dulur...

unggal muka kieu jung kieu we...:nohope

ah uih dui we ah..:ngacir
herrmoel - 12/09/2012 08:51 AM
#414

Wilujeng enjing palawargi \)
wilujeng beraktifitas D

Quote:
Original Posted By maxey
Sampurasun para wargi di Garut, kumaha damang ??

Tos aya hujan kaditu? di Bandung tos hujan es yeuh

Salam ka Kang Heri, Abah, Ziesock dkk mugi sehat salawasna

rampes kang D
tos aya hujan sakali ka desa byb D
Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung dina dinteun salasa kumaha dararamang D ??
ngiring absen hella tos lami teu absen D

wilujeng pak alez D
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
assalamualaikum baraya manawi daramang kitu di palih dieu Yb

alhamdulillah simkuring aya dina kaayaan sehat pak tobi
D
Quote:
Original Posted By drjoe
hai hai mang tobi
asa sarepi nya palih dieu



kadarieuuuuuu kadarieuuuuu
cangcimen cangcimen

naon cenah ieu cingcimen bingungs
Quote:
Original Posted By uhe74
wilujeng wayah kieu..

aduh meni sepi kieu dulur...

unggal muka kieu jung kieu we...:nohope

ah uih dui we ah..:ngacir


:matabelo
aya om yusuf
D
aalez - 12/09/2012 12:14 PM
#415

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng enjing palawargi \)
wilujeng beraktifitas D


rampes kang D
tos aya hujan sakali ka desa byb D

wilujeng pak alez D

alhamdulillah simkuring aya dina kaayaan sehat pak tobi
D

naon cenah ieu cingcimen bingungs


:matabelo
aya om yusuf
D


eh ada paketu .... kemana aja paketu udah lama tidak berjupa sama dirimu malus
herrmoel - 12/09/2012 02:27 PM
#416

Quote:
Original Posted By aalez
eh ada paketu .... kemana aja paketu udah lama tidak berjupa sama dirimu malus


muhun nya \(
tos baraha taun teu paamprok jonghok teh, om lez ?
D
Wediantoasn - 12/09/2012 05:56 PM
#417

wilujeung sonteun garut
kumaha daramang
ngiring absen heula ah didieu bisi teu di anggap makhluk D
YbYbYbYbYbYbYbYbYb
TobiAntiBata - 12/09/2012 09:50 PM
#418

Quote:
Original Posted By drjoe
hai hai mang tobi
asa sarepi nya palih dieu



kadarieuuuuuu kadarieuuuuu
cangcimen cangcimen


cing lu hiji cangcimen teh D

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng enjing palawargi \)
wilujeng beraktifitas D




alhamdulillah simkuring aya dina kaayaan sehat pak tobi
D



wilujeng wayah kieu paketu D
alhamdulillah athh ari daramang mah D
surajayaNETcell - 13/09/2012 01:11 AM
#419

posting teungah peuting takuts
tong boro teungah peuting beurang wae sapi hihihihi
bobo deui ah #ngalindur





MangAjaywowcantik
rifname - 13/09/2012 12:44 PM
#420

assalamualaikum warga regional garut sadayana, mugi aya dina kawilujengan salamina
Page 21 of 43 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2