Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 22 of 43 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›

Wediantoasn - 13/09/2012 02:24 PM
#421

Quote:
Original Posted By rifname
assalamualaikum warga regional garut sadayana, mugi aya dina kawilujengan salamina

wassalam....
amien mugi mugi mang
dupi timana mamang teh ?
salam kenal we ti nyubi
drjoe - 13/09/2012 02:53 PM
#422

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wassalam....
amien mugi mugi mang
dupi timana mamang teh ?
salam kenal we ti nyubi


hai kamoh
apa kabar
asa awis tepang malus
9oZiLaX - 13/09/2012 04:05 PM
#423

Wilujeung ka sadayana

meuni rame geuningan matabelo:

eta nu duaan nuju curhat nya D
TobiAntiBata - 13/09/2012 04:54 PM
#424

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
posting teungah peuting takuts
tong boro teungah peuting beurang wae sapi hihihihi
bobo deui ah #ngalindur





MangAjaywowcantik


hahahah kamana wae atuh juragan nembe numul ngakaks
9oZiLaX - 13/09/2012 05:04 PM
#425

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
hahahah kamana wae atuh juragan nembe numul ngakaks


tah geuningan aya anu kaluar

teu keeung teuing lah D
TobiAntiBata - 13/09/2012 05:05 PM
#426

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
tah geuningan aya anu kaluar

teu keeung teuing lah D


alah emang keeung kunaon kitu mang takuts
9oZiLaX - 13/09/2012 05:19 PM
#427

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
alah emang keeung kunaon kitu mang takuts


ssssstttt aya weh mang

rahasia eta mah D
TobiAntiBata - 13/09/2012 05:23 PM
#428

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
ssssstttt aya weh mang

rahasia eta mah D


oualalala maen rahasia rahasiaan si mang iyeu |ngakaks
9oZiLaX - 13/09/2012 05:36 PM
#429

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
oualalala maen rahasia rahasiaan si mang iyeu |ngakaks


ameh gaya atuh mang

jiga dina sinetron geuning ngakaks

__________
off heula D
TobiAntiBata - 13/09/2012 05:42 PM
#430

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
ameh gaya atuh mang

jiga dina sinetron geuning ngakaks


ah kapanggih ningan si mang iyeu hobi nonton sinetron ngakaks
9oZiLaX - 13/09/2012 05:42 PM
#431

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
ah kapanggih ningan si mang iyeu hobi nonton sinetron ngakaks

mang besok lanjut

off heula ah babay

___________________
kulkas di cek teu acan?
TobiAntiBata - 13/09/2012 05:46 PM
#432

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
mang besok lanjut

off heula ah babay

___________________
kulkas di cek teu acan?


mangga mangga

atos teu aya nanaon ningan D
drjoe - 13/09/2012 06:50 PM
#433

eta nu duaan nuju naraon hei
meni mesra Peace:
TobiAntiBata - 13/09/2012 08:43 PM
#434

Quote:
Original Posted By drjoe
eta nu duaan nuju naraon hei
meni mesra Peace:


mau tau aja apa amu tau banget ngakaks
surajayaNETcell - 14/09/2012 09:32 AM
#435

semangka KK Yb
absen hela wayah kiwari ah
alhamdullilah tiasa deui gugah enjing enjing malus
ngopi hela baraya supados sumanget
mangga
Spoiler for cikopi
Quote:
[CENTER][youtube]SA0L2VTZ6X8&hd=1[/youtube]
[/CENTER]


MangAjaywowcantik
andri1990.8 - 14/09/2012 10:31 AM
#436

ahhhh jurig teh pemerintah aya rencana ngabatas perjalanan sepeda motor,
jadi plat B ulah ka bandung, gebleg nyaan,
cik mikir atu rasakeun angkutan umum nu aya kumaha kondisina,
rakyat kecil semakin dibatasi untuk hidup nyaman, dan susah hidup senang
9oZiLaX - 14/09/2012 11:28 AM
#437

Wilujeung Wayah kieu

Meuni rame yeuuh
Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
semangka KK Yb
absen hela wayah kiwari ah
alhamdullilah tiasa deui gugah enjing enjing malus
ngopi hela baraya supados sumanget
mangga
Spoiler for "cikopi"



MangAjaywowcantik

ga kuat buffernya kk
Quote:
Original Posted By andri1990.8
ahhhh jurig teh pemerintah aya rencana ngabatas perjalanan sepeda motor,
jadi plat B ulah ka bandung, gebleg nyaan,
cik mikir atu rasakeun angkutan umum nu aya kumaha kondisina,
rakyat kecil semakin dibatasi untuk hidup nyaman, dan susah hidup senang

terus?
andri1990.8 - 14/09/2012 11:32 AM
#438

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung Wayah kieu

Meuni rame yeuuh

ga kuat buffernya kk

terus?


terus terus weh,, abi janten sesah naek motor keteh,,,

mang nu kamana wae???
9oZiLaX - 14/09/2012 12:32 PM
#439

Quote:
Original Posted By andri1990.8
terus terus weh,, abi janten sesah naek motor keteh,,,

mang nu kamana wae???


Terus ? ? ? ?

Ti kamari ge aya wae didieu

anu abi mah jadi plat z ayeuna mah

iraha bade pependak di jakerdah ieu ?? meuni awis
herrmoel - 14/09/2012 01:51 PM
#440

selamat siang baraya \)
rehat sejenak, ah D
nu dilaluhur, bagea kulan D
Page 22 of 43 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2