Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 43 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

9oZiLaX - 14/09/2012 02:12 PM
#441

Quote:
Original Posted By herrmoel
selamat siang baraya \)
rehat sejenak, ah D
nu dilaluhur, bagea kulan D

Selamat siang oge jungjungan D

panas na kacida didieu mah D
herrmoel - 14/09/2012 02:25 PM
#442

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Selamat siang oge jungjungan D

panas na kacida didieu mah D


matabelo:
aya om ibnu \)
bujeng2 di ibu kota atuh, di desa ge panas wanci kiwari mah om D
ping 29 tiasa dikondisikeun kang ?
andri1990.8 - 14/09/2012 02:59 PM
#443

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Terus ? ? ? ?

Ti kamari ge aya wae didieu

anu abi mah jadi plat z ayeuna mah

iraha bade pependak di jakerdah ieu ?? meuni awis

mutasi kamari mang??? sabaraha seepna mang??
Quote:
Original Posted By herrmoel
selamat siang baraya \)
rehat sejenak, ah D
nu dilaluhur, bagea kulan D


aya paketu hayu ah kabooooorrrrrrr
kamana wae mang ketu?? abi mah sae mang
9oZiLaX - 14/09/2012 04:32 PM
#444

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
aya om ibnu \)
bujeng2 di ibu kota atuh, di desa ge panas wanci kiwari mah om D
ping 29 tiasa dikondisikeun kang ?

Leres pisan pangersa D

insya Allah manawi teu aya pameungan mah pasti tiasa kang
Quote:
Original Posted By andri1990.8
mutasi kamari mang??? sabaraha seepna mang??

aya paketu hayu ah kabooooorrrrrrr
kamana wae mang ketu?? abi mah sae mang

Cek PMs
3vilPand4 - 14/09/2012 05:50 PM
#445

assalamualaikum,wilujeng sonten sadayana malus
tos lami teu mampir kadieu Peace:
kumaha KRG kabarnyah? p
surajayaNETcell - 14/09/2012 11:13 PM
#446

Quote:
Original Posted By 3vilPand4
assalamualaikum,wilujeng sonten sadayana malus
tos lami teu mampir kadieu Peace:
kumaha KRG kabarnyah? p


aihhh iyeu ceu haji meni dialanggurkeun kiyeu capedes
sarombong ceu haji nya mung abi we nu bageurteh nya nohope:
kamana wungkul atu ceu haji teh meni lawas tilawas
MangAjaywowcantik
aalez - 15/09/2012 12:08 PM
#447

wilujeung wayah kieu mang D ..
dina poe mentrang kieu capedescapedes
Wediantoasn - 15/09/2012 01:22 PM
#448

Quote:
Original Posted By drjoe
hai kamoh
apa kabar
asa awis tepang malus

eh ada ko andre tan D
baik baik aja akak Yb
muhun ieu teh nuju sibuk macul wae di kebon capedes

Quote:
Original Posted By 3vilPand4
assalamualaikum,wilujeng sonten sadayana malus
tos lami teu mampir kadieu Peace:
kumaha KRG kabarnyah? p

saha ieu nya
meuni awis teupang ayeuna mah D

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung wayah kieu mang D ..
dina poe mentrang kieu capedescapedes

wilujeung oge akak alez
abi mah iuh da teu panas p

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Selamat siang oge jungjungan D

panas na kacida didieu mah D

nuhun cendol na ah tampan ngakaks
TobiAntiBata - 15/09/2012 02:32 PM
#449

Spoiler for :BERDUKAS
misi om orang galau numpang lewatberdukas
[CENTER][CENTER] [YOUTUBE]HKLEtm2Zn3c[/YOUTUBE][/CENTER][/CENTER]
Wediantoasn - 15/09/2012 05:52 PM
#450

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
misi om orang galau numpang lewatberdukas
[CENTER][CENTER][/CENTER][/CENTER]

mangga yang gaalllaaaaw balad mang andri ning nambahan D
video na langkung sae rada di spoiler w mang Yb
kaimahoni - 15/09/2012 09:07 PM
#451

alah nasib memang nasib
simkuring nyimpang kadieu mah da tara aya nu ngawaro
adduuuuh galau weh jadina o
herrmoel - 16/09/2012 09:17 AM
#452

Wilujeng enjing palawargi \)
wilujeng liburan D


Quote:
Original Posted By kaimahoni
alah nasib memang nasib
simkuring nyimpang kadieu mah da tara aya nu ngawaro
adduuuuh galau weh jadina o


entong janten galau juragan D
bilih siga om andri keh \(
kamana hungkul salira teh ?
[COLOR="White"]cek CP na om cendols[/COLOR]
kaimahoni - 16/09/2012 09:24 AM
#453

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng enjing palawargi \)
wilujeng liburan D




entong janten galau juragan D
bilih siga om andri keh \(
kamana hungkul salira teh ?
[COLOR="White"]cek CP na om cendols[/COLOR]


aya wae kang \)
ngan nuju sibuk ngadamel karya tulis ieu teh kang nohope:
dopby - 16/09/2012 09:27 AM
#454

pagi garut
salken dri ane reg.sidoarjo
herrmoel - 16/09/2012 09:42 AM
#455

Quote:
Original Posted By kaimahoni
aya wae kang \)
ngan nuju sibuk ngadamel karya tulis ieu teh kang nohope:

nuju sibuk nya rupina \)
sae atuh D
Quote:
Original Posted By dopby
pagi garut
salken dri ane reg.sidoarjo


pagi juga om D
Asgarindo - 16/09/2012 09:43 AM
#456

Assalamu Alaikum KRG
kumaha damaaaaaaang ? \)
alah isin pisan tos lami tara hadir didieu yeuh malu sekali

Quote:
Original Posted By dopby
pagi garut
salken dri ane reg.sidoarjo


Pagi juga gan sun:
salam kenal juga eaaa D
kaimahoni - 16/09/2012 09:51 AM
#457

Quote:
Original Posted By Asgarindo
Assalamu Alaikum KRG
kumaha damaaaaaaang ? \)
alah isin pisan tos lami tara hadir didieu yeuh malu sekali

alhamdulillah simkuring mah sae kang o sawangsulna ?
sami abi ge nembe kadieu deui ieu teh o

Quote:
Original Posted By dopby
pagi garut
salken dri ane reg.sidoarjo

selamat pagi juga gan \)

Quote:
Original Posted By herrmoel
nuju sibuk nya rupina \)
sae atuh D


muhun ieu teh kang nuju ngerjakeun tugas akhir halah rada lumayan tah ngakaks
naha ngangge jeung sae kang ? bingungs
herrmoel - 16/09/2012 10:29 AM
#458

Quote:
Original Posted By Asgarindo
Assalamu Alaikum KRG
kumaha damaaaaaaang ? \)
alah isin pisan tos lami tara hadir didieu yeuh malu sekali



Pagi juga gan sun:
salam kenal juga eaaa D

alah c alo teu ngakuot ka saia
\(
Quote:
Original Posted By kaimahoni
alhamdulillah simkuring mah sae kang o sawangsulna ?
sami abi ge nembe kadieu deui ieu teh o


selamat pagi juga gan \)



muhun ieu teh kang nuju ngerjakeun tugas akhir halah rada lumayan tah ngakaks
naha ngangge jeung sae kang ? bingungs

muhun sae \) aya kasibukan mah...
daripada ngalamun D
poyoul - 16/09/2012 12:12 PM
#459

manawi teh tos tembus page 50 p
nembe gugah teu damang, tapina teu acan pulih pisan ieu teh.
etro - 16/09/2012 07:29 PM
#460

punten ka baraya garut
nepangkeung sim kuring ti regional ciamis
manawi aya nu terang no telepon cipaganti hotel
anu saurna caket ka sabda alam

hatur nuhun sateuacanna
Page 23 of 43 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2