Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 43 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

drjoe - 16/09/2012 10:20 PM
#461

Quote:
Original Posted By etro
punten ka baraya garut
nepangkeung sim kuring ti regional ciamis
manawi aya nu terang no telepon cipaganti hotel
anu saurna caket ka sabda alam

hatur nuhun sateuacanna


cipaganti hotel bingung:

teu terang abi mah
sugan nu sanes aya nu apal



mikum sadaya D
etro - 16/09/2012 10:40 PM
#462

Quote:
Original Posted By drjoe
cipaganti hotel bingung:

teu terang abi mah
sugan nu sanes aya nu apal



mikum sadaya D


sumuhun kang
ningalian dina google map teu aya infona
mendakan di web sapalihna infona kirang jelas
drjoe - 16/09/2012 11:50 PM
#463

Quote:
Original Posted By etro
sumuhun kang
ningalian dina google map teu aya infona
mendakan di web sapalihna infona kirang jelas


owhhhh,,,apal tempat na mah kang
ngan teu apal cp na hammer:
hampura nya :mewek
OldMan_41 - 17/09/2012 12:00 AM
#464

Wilujeng wayah kieu juragan Garut D

sim kuring tamu ti regional tatanggi D
Bade ngiring ngaramekeun dipalih dieu, manawi diwidian D
etro - 17/09/2012 10:49 AM
#465

Quote:
Original Posted By drjoe
owhhhh,,,apal tempat na mah kang
ngan teu apal cp na hammer:
hampura nya :mewek


teu sawios kang
meni hese oge infona nya
ieu kinten2 hotel ageung atanapi alit?

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng wayah kieu juragan Garut D

sim kuring tamu ti regional tatanggi D
Bade ngiring ngaramekeun dipalih dieu, manawi diwidian D


wadeuh...
geuning aya nu nuturkeun D
vanmuujii - 17/09/2012 11:01 AM
#466

ass.
punten manawi aya nu apal konveksi kanggo ngadamel kaos futsal anu sae dimana ? bingungs
Desain nyalira, harga terjangkau (upami tiasa bahan dri fit) malus
[/img]ages/2012/09/17/2060261_20120917095251.jpg[/img]
upami aya, tiasa sms 087827274700. iloveindonesias
TobiAntiBata - 17/09/2012 12:14 PM
#467

Quote:
Original Posted By poyoul
manawi teh tos tembus page 50 p
nembe gugah teu damang, tapina teu acan pulih pisan ieu teh.

wow wow wow aya nu nembe ka bancen yeuh mugi enggal damang Yb
Quote:
Original Posted By Wediantoasn
mangga yang gaalllaaaaw balad mang andri ning nambahan D
video na langkung sae rada di spoiler w mang Yb


alah hapunten mang hilap hehe atos da ayena mah Yb
drjoe - 17/09/2012 02:18 PM
#468

Quote:
Original Posted By etro
teu sawios kang
meni hese oge infona nya
ieu kinten2 hotel ageung atanapi alit?



wadeuh...
geuning aya nu nuturkeun D

alit kang...
sapertos pondok kitu,,,tapi sae D
Quote:
Original Posted By vanmuujii
ass.
punten manawi aya nu apal konveksi kanggo ngadamel kaos futsal anu sae dimana ? bingungs
Desain nyalira, harga terjangkau (upami tiasa bahan dri fit) malus
[/img]ages/2012/09/17/2060261_20120917095251.jpg[/img]
upami aya, tiasa sms 087827274700. iloveindonesias

hubungi abah yudidee D
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wow wow wow aya nu nembe ka bancen yeuh mugi enggal damang Yb


alah hapunten mang hilap hehe atos da ayena mah Yb

haihhhhhh kamu sakedap deui sukuran
cendol parawan na uken lah Peace:
TobiAntiBata - 17/09/2012 02:28 PM
#469

Quote:
Original Posted By drjoe


haihhhhhh kamu sakedap deui sukuran
cendol parawan na uken lah Peace:


meni seuer kieu nu uken :mewek
moal di ISO keun ah :P
OldMan_41 - 17/09/2012 02:30 PM
#470

Wilujeng siang juragan garut,, o
Ngiring ngiuhan palih dieu nya, manawi diwidian, D
surajayaNETcell - 17/09/2012 04:04 PM
#471

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng siang juragan garut,, o
Ngiring ngiuhan palih dieu nya, manawi diwidian, D


wilujeng oge juragan
mangga kang sing jongjon
abi oge ngiring leleson di palih dieu ah
MangAjaywowcantik
OldMan_41 - 17/09/2012 04:55 PM
#472

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


wilujeng oge juragan
mangga kang sing jongjon
abi oge ngiring leleson di palih dieu ah
MangAjaywowcantik


hatur nuhun mang pami diwidian mah, D
Sim kuring ti Ciamis, salam wanoh nya mang shakehand
Nuju musim naun yeuh di Garut??
Lami teu ameng ka Garut, terakir kelas 6 SD \(
vanmuujii - 17/09/2012 05:37 PM
#473

Quote:
Original Posted By drjoe

hubungi abah yudidee D
:


abah yudidee teh numana-___- ? bingungs

Wediantoasn - 17/09/2012 10:15 PM
#474

wilujeung weungi sadayana nu di luhur
hapunteun nu ganteung ngiring ngalangkung D
mamanawian araya keneh malus

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wow wow wow aya nu nembe ka bancen yeuh mugi enggal damang Yb

alah hapunten mang hilap hehe atos da ayena mah Yb

sipth mang teu nanaon asal cendol na w bagi p ngakaks
andri1990.8 - 18/09/2012 02:30 AM
#475

wilujeng wengi ah sadayana...
aya nu gugah kitu wayah kieu nya?
Wediantoasn - 18/09/2012 07:24 AM
#476

@ up pertamax gan Yb
wilujeung enjing garut
iloveindonesiasiloveindonesias YbYbYb iloveindonesiasiloveindonesias
herrmoel - 18/09/2012 08:13 AM
#477

absen pagi semua
D

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
@ up pertamax gan Yb
wilujeung enjing garut
iloveindonesiasiloveindonesias YbYbYb iloveindonesiasiloveindonesias


pertamax habis gan D
luhureun salira aya pangeran galau takuts
OldMan_41 - 18/09/2012 09:38 AM
#478

Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng wengi ah sadayana...
aya nu gugah kitu wayah kieu nya?


Quote:
Original Posted By Wediantoasn
@ up pertamax gan Yb
wilujeung enjing garut
iloveindonesiasiloveindonesias YbYbYb iloveindonesiasiloveindonesias


Quote:
Original Posted By herrmoel
absen pagi semua
D



pertamax habis gan D
luhureun salira aya pangeran galau takuts


Wilujenge Enjing ka wargi2 Garut sadaya., D
Wilujeng beraktivitas, Teu kenging hilap sarapan heula D
herrmoel - 18/09/2012 09:47 AM
#479

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujenge Enjing ka wargi2 Garut sadaya., D
Wilujeng beraktivitas, Teu kenging hilap sarapan heula D


wilujeng enjing oge kang \)
mangga di lajeng aktivitas na dina dinten salasa Yb
OldMan_41 - 18/09/2012 09:49 AM
#480

Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng enjing oge kang \)
mangga di lajeng aktivitas na dina dinten salasa Yb


Muhun kang, o
Ieu oge bade ka kantin heula milarian sarapan,, D
Akang sibuk naun atuh??
Page 24 of 43 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2