Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 43 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

herrmoel - 18/09/2012 10:12 AM
#481

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun kang, o
Ieu oge bade ka kantin heula milarian sarapan,, D
Akang sibuk naun atuh??


abdi mah tabuh 6 ge to sarapan kang D
biasa we milari kasibukan di sawah ieuteh o
[COLOR="White"](gacong+macul)
Yb[/COLOR]
OldMan_41 - 18/09/2012 10:25 AM
#482

Quote:
Original Posted By herrmoel
abdi mah tabuh 6 ge to sarapan kang D
biasa we milari kasibukan di sawah ieuteh o
[COLOR="White"](gacong+macul)
Yb[/COLOR]


Ning gasik pisan mang nyarap na?? D
abi mah bagean ngarambet puguh yeuh o
Garut nuju musim naon mang?? think:
herrmoel - 18/09/2012 10:33 AM
#483

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ning gasik pisan mang nyarap na?? D
abi mah bagean ngarambet puguh yeuh o
Garut nuju musim naon mang?? think:


D
masih keneh halodo kang D
terakhir aya hujan -+10 dinten kapengker
mung siganamah di KRG nuju usum galau nohope:
nu online na saeutik wae \(
OldMan_41 - 18/09/2012 10:37 AM
#484

Quote:
Original Posted By herrmoel
D
masih keneh halodo kang D
terakhir aya hujan -+10 dinten kapengker
mung siganamah di KRG nuju usum galau nohope:
nu online na saeutik wae \(


Wah sakinten atuh mang tos aya hujan,
Ciamis mah girimis ge can aya, kedah ngangsu keneh \(
Nuju saribuk panginteun nya?? confused:
yudidee - 18/09/2012 02:16 PM
#485
helow epribadih...!!!!
Samikuuum....
haduh halah, arisin keu simkarung nembe menolol deui malus
Kumaha daramang wari wari KRG sadayana?


>>> cenol kalah haraseum ieu teh cendolb
herrmoel - 18/09/2012 02:19 PM
#486

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wah sakinten atuh mang tos aya hujan,
Ciamis mah girimis ge can aya, kedah ngangsu keneh \(
Nuju saribuk panginteun nya?? confused:

muhun siganamah kang
tah aya numengelol dihandap D
Quote:
Original Posted By yudidee
Samikuuum....
haduh halah, arisin keu simkarung nembe melolol deui malus
Kumaha daramang wari wari KRG sadayana?


>>> cenol kalah haraseum ieu teh :mad

matabelo:
OldMan_41 - 18/09/2012 02:25 PM
#487

Quote:
Original Posted By yudidee
Samikuuum....
haduh halah, arisin keu simkarung nembe menolol deui malus
Kumaha daramang wari wari KRG sadayana?


>>> cenol kalah haraseum ieu teh cendolb


Wilujeng wayah kieu kang, D/
SIm kuring ngiring ngiuhan palih dieu nya,, o

Quote:
Original Posted By herrmoel
muhun siganamah kang
tah aya numengelol dihandap D

matabelo:


Muhun tah mang,
Hayuk atuh cuang diramekeun??? D
herrmoel - 18/09/2012 04:24 PM
#488

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng wayah kieu kang, D/
SIm kuring ngiring ngiuhan palih dieu nya,, o



Muhun tah mang,
Hayuk atuh cuang diramekeun??? D


stand by kang didieu D
bari ngagebahan hayam batas D
kamana deui pak abah ngeleleup deui \(
drjoe - 18/09/2012 04:26 PM
#489

Quote:
Original Posted By yudidee
Samikuuum....
haduh halah, arisin keu simkarung nembe menolol deui malus
Kumaha daramang wari wari KRG sadayana?


>>> cenol kalah haraseum ieu teh cendolb

hai hai abah gantiengggg
abi 2 dinten berkencan sareng adikmuh ngakaks
Quote:
Original Posted By herrmoel
muhun siganamah kang
tah aya numengelol dihandap D

matabelo:

hormat tu army:
nuju aon palih dinya D
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng wayah kieu kang, D/
SIm kuring ngiring ngiuhan palih dieu nya,, o



Muhun tah mang,
Hayuk atuh cuang diramekeun??? D


salken mang malus
herrmoel - 18/09/2012 04:59 PM
#490

Quote:
Original Posted By drjoe
hai hai abah gantiengggg
abi 2 dinten berkencan sareng adikmuh ngakaks

hormat tu army:
nuju aon palih dinya D


salken mang malus


D
aya pak andre Yb
hormat kembali pak army:
biasa weh nuju ucang ucangan na tangkal toge D
drjoe - 18/09/2012 06:07 PM
#491

Quote:
Original Posted By herrmoel
D
aya pak andre Yb
hormat kembali pak army:
biasa weh nuju ucang ucangan na tangkal toge D


ngringan lah abi
bari nyagap toge shutup:
OldMan_41 - 18/09/2012 06:18 PM
#492

Quote:
Original Posted By herrmoel
stand by kang didieu D
bari ngagebahan hayam batas D
kamana deui pak abah ngeleleup deui \(


Tos sonten mang,
cuang ngandangkeun hayam heula, D
Bari milarian huut,, D

Quote:
Original Posted By drjoe
hai hai abah gantiengggg
abi 2 dinten berkencan sareng adikmuh ngakaks

hormat tu army:
nuju aon palih dinya D


salken mang malus


Salken oge mang, shakehandlinux2:
dikantun mulang heula ah, tos sonten., D
Dilajengkeun ngke wengi pami purun D
Mangga kasadayana,, ngacir:
yudidee - 18/09/2012 07:59 PM
#493

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng wayah kieu kang, D/
SIm kuring ngiring ngiuhan palih dieu nya,, o

Mangga kang, ngiuhan palih dieu mah haneut geura sok malus
Salam kenal nya ti abdi "si abah ganteng takiwir kiwir" shakehand

Quote:
Original Posted By herrmoel
stand by kang didieu D
bari ngagebahan hayam batas D
kamana deui pak abah ngeleleup deui \(

Ieu aya abi paketu, meni alim weh dikantunkeun sakedap teh D

Quote:
Original Posted By drjoe
hai hai abah gantiengggg
abi 2 dinten berkencan sareng adikmuh ngakaks


Aiiiihhhhh.... kokoh mulai gatel dechhh... kurang apa sih akuh ? Yb
Mang andre damang? meni kangen abah padamuh kisss


Quote:
laut...laut...laut.. kapan kita berangkat kesanah ????????
aalez - 18/09/2012 10:16 PM
#494

wilujeung malam wengi D ka sadayana K. R. G . masih araraya kitu iye teh D
andri1990.8 - 19/09/2012 11:53 AM
#495

wilujeng siang KRG, kamana wae atu???

@mang alez luhur : aiiihhh aya mang alez kisss
surajayaNETcell - 19/09/2012 12:25 PM
#496

numpang absen mang :addfriends
ijin linux2: ya para juragan






MangAjaywowcantik
TobiAntiBata - 19/09/2012 04:08 PM
#497

dapet info kaskus old mau di tutup berdukas
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16439006

Quote:
Original Posted By Wediantoasn


sipth mang teu nanaon asal cendol na w bagi p ngakaks


asa seeur kieu ni uken cendol confused:
3vilPand4 - 19/09/2012 04:57 PM
#498

assalamualaikum... D
punten ah langki ngapost didieu Peace:
aku sudah menjadi orang sibuk army:

kumaha daramang warga KRG?
Sanuk - 19/09/2012 11:55 PM
#499

assalamu'alaikum Wr,wb

kamarana ieu teh mani sepi kieubingungs
Wediantoasn - 20/09/2012 07:27 AM
#500

Quote:
Original Posted By 3vilPand4
assalamualaikum... D
punten ah langki ngapost didieu Peace:
aku sudah menjadi orang sibuk army:

kumaha daramang warga KRG?

wa'alaikumsalam...
wew sibuk p
sesibuk itu kah \)b
kamana hungkul ceu haji meuni asa langki ameung D

Quote:
Original Posted By Sanuk
assalamu'alaikum Wr,wb

kamarana ieu teh mani sepi kieubingungs

wa'alaikumsalam akang ganteung p
duka kamarana ieu teh kang
nuju saribuk wae ieu teh kang D
Page 25 of 43 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2