Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 32 of 43 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›

aalez - 02/10/2012 08:20 PM
#621

Quote:
Original Posted By herrmoel
alhamdulillah sae pak guru D
pelajaran naon ayeuna teh pak alez D


eh ada paketu ... biasa we paketu pelajaran bahasa GALAU :P
kata y si pemuda akhir jaman lagi galau ku istri shutup:shutup:Peace:

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung wayah kieu KRG
daramang kitu ?
resep nya anu tos anniversary'an D








meuni rame :matabelo


eh mang nu kemana aja atoh ? tepang tulis deui sareng sim kuring YbYb
Sanuk - 03/10/2012 12:00 PM
#622

sampura sun krg D
kmh daramang?...kisss
drjoe - 04/10/2012 12:21 PM
#623

tes tes tes
absen hela
aya saha didieu???
herrmoel - 04/10/2012 12:47 PM
#624

Quote:
Original Posted By drjoe
tes tes tes
absen hela
aya saha didieu???


aya abi disini D
hilap kamari teh aya salam min o
drjoe - 04/10/2012 04:00 PM
#625

Quote:
Original Posted By herrmoel
aya abi disini D
hilap kamari teh aya salam min o


salam balik tu
tp mun maho ulah ngakaks
aalez - 04/10/2012 04:39 PM
#626

wilujeung teupang tulis deui, kumaha daramang K. R. G D
drjoe - 04/10/2012 05:07 PM
#627

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung teupang tulis deui, kumaha daramang K. R. G D


sae dan semakin ganteng :cool
ngakak
salira damang mang lezzzz?
herrmoel - 04/10/2012 06:46 PM
#628

Quote:
Original Posted By drjoe


salam balik tu
tp mun maho ulah ngakaks

sanes...
sanes istri,,,
sanes pameget...
komo maho mah D
Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung teupang tulis deui, kumaha daramang K. R. G D

wilujeng patepang tulis oge om \)
kumaha wanaraja aman terkendali D
drjoe - 04/10/2012 07:39 PM
#629

Quote:
Original Posted By herrmoel

sanes...
sanes istri,,,
sanes pameget...
komo maho mah D

wilujeng patepang tulis oge om \)
kumaha wanaraja aman terkendali D

istri sanes
pameget sanes
maho sanes
jadi sabangsaning uka" kitu ngakaks
drjoe - 04/10/2012 07:44 PM
#630

aihhhh bet dopost ieu
kaskus beti haseum
Wediantoasn - 04/10/2012 10:23 PM
#631

:cool I'M BACK :cool
wilujeung wayah kieu Garut
\)b newbie izin post lagi ya puh \)b
surajayaNETcell - 05/10/2012 01:33 AM
#632

samekooomm.........
araya kitu baraya wayah kiwari
aihhh manawiteh sanes malam jum'at
dikarantun atu ah teu jadi ngapostna marangga kasadayana....




MangAjaywowcantik
poyoul - 05/10/2012 03:29 AM
#633

yang atas baru pada dari pantai ya? cie cie cie...
bobo ah ngacir: ngacir: ngacir:
andri1990.8 - 05/10/2012 09:24 AM
#634

wilujeng wayah kieu sadayana ah,,,

kamarana ieu kamarana??? araya?
surajayaNETcell - 05/10/2012 01:52 PM
#635

sambil menikmati
segernya es kelapa muda dapet beli tadi di mesjid Agung Garut
nongkrong dimari hela ah cucuganan aya nu mecunghul





MangAjaywowcantik
poyoul - 05/10/2012 02:58 PM
#636

moal ngaquote ah p
mun di bere duit mah adeuk ngaquote ngacir2
TobiAntiBata - 05/10/2012 04:42 PM
#637

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
wilujeng enjing juragan
ngibakan manuk atos.....:addfriends
ngopi nembe niyuh panas keneh....coffee:
roko masi utuh karek meser......
ayeunamah dengerin musik hela sakedap sambil nyarande
ngageblaaaay juragannnnnnnnnnn siul:
Spoiler for kroncong perpisahan
[CENTER][youtube]ofX5EbN5u3g&feature=related&hd=1[/youtube]

[COLOR="White"]mang tobi cek ah kolorna bilih aya nu beurum[/CENTER][/COLOR]
MangAjaywowcantik



arah jam 12 mang ajay ngakaks
poyoul - 05/10/2012 07:17 PM
#638

wilujeng wengi ah D
moal ngaquote deui da teu aya nu ngaquote abi hammer
drjoe - 06/10/2012 12:24 PM
#639

man tereman terman
karawan karawan
kamarana ieu pamirsah sadaya
poyoul - 06/10/2012 04:12 PM
#640

teu aya nu ngaquote deui :nohope
komo eta nu luhur mah geus somseu weh ka abi p
beda ari boga anu anyar mah hammer
Page 32 of 43 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2