Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 33 of 43 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›

drjoe - 06/10/2012 06:48 PM
#641

Quote:
Original Posted By poyoul
teu aya nu ngaquote deui :nohope
komo eta nu luhur mah geus somseu weh ka abi p
beda ari boga anu anyar mah hammer


aih aya mang sep
moal hilap atuh ka si tinca mah kisss
kamana wae mang sep
poyoul - 07/10/2012 03:47 AM
#642

Quote:
Original Posted By drjoe
aih aya mang sep
moal hilap atuh ka si tinca mah kisss
kamana wae mang sep


huwakakakakak ngakaks
kamari" mah sibuk ameng"an jauh, ayeuna mah aya weh di bumi ( libur heula touring"an na )
TobiAntiBata - 07/10/2012 06:11 PM
#643

halo halo baraya Yb
kumaha damang ?
ari FR atos di aprop acan nyak
davitadzahra - 07/10/2012 06:35 PM
#644

assalamu'alaikum, ngiring ngabsen ah D
poyoul - 07/10/2012 07:20 PM
#645

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
halo halo baraya Yb
kumaha damang ?
ari FR atos di aprop acan nyak

hesemeleh ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Quote:
Original Posted By davitadzahra
assalamu'alaikum, ngiring ngabsen ah D


ngiringann abi ge atuh D
luckmora - 07/10/2012 08:28 PM
#646

ngiring post deui ahhh
garut mulai seueur reungit deuih yeuh gagaro gagaro! ngakak
poyoul - 07/10/2012 10:59 PM
#647

Quote:
Original Posted By luckmora
ngiring post deui ahhh
garut mulai seueur reungit deuih yeuh gagaro gagaro! ngakak


asa seueur anu ngurang-ngiring ieu teh bingung
abi ngiring bobo tiasa kitu? hammer:
TobiAntiBata - 08/10/2012 10:55 AM
#648

help me please :mewek

aya nu tiasa ngakalan memory kieu teu ? supaya datana kacandak berdukas
Spoiler for memory
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


Quote:
Original Posted By poyoul
hesemeleh ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2




kumaha eta anu aneu tea mang sep ngakaks

Quote:
Original Posted By poyoul
asa seueur anu ngurang-ngiring ieu teh bingung
abi ngiring bobo tiasa kitu? hammer:


hayu atuh bersama dirikuh :genits ngakaks
aalez - 08/10/2012 11:46 AM
#649

wilujeung enjing" ka sadayana
kumaha daramang ??
malusmalusmalus
TobiAntiBata - 08/10/2012 12:04 PM
#650

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung enjing" ka sadayana
kumaha daramang ??
malusmalusmalus


wilujeng enjing oge mang D
alhamdulillah D

btw nuhun nu hejo na
9oZiLaX - 08/10/2012 03:43 PM
#651

Wilujeung ah kanu di lalulhur

bade ngiring ngiuhan D
andri1990.8 - 08/10/2012 05:40 PM
#652

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung ah kanu di lalulhur

bade ngiring ngiuhan D


wilujeng mang nu
wilujeng sadayana kiss kiss

kamarana trit ni tambih seueueueuepiiii kieu
poyoul - 08/10/2012 06:21 PM
#653

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
help me please :mewek

aya nu tiasa ngakalan memory kieu teu ? supaya datana kacandak berdukas
Spoiler for memory
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2




kumaha eta anu aneu tea mang sep ngakaks



hayu atuh bersama dirikuh :genits ngakaks

hahahaha... ah suram geningan si eta teh :nohope
Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung enjing" ka sadayana
kumaha daramang ??
malusmalusmalus

damang mang ales D
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung ah kanu di lalulhur

bade ngiring ngiuhan D

bari ngeuref teu ieu hammer
Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng mang nu
wilujeng sadayana kiss kiss

kamarana trit ni tambih seueueueuepiiii kieu


kehati mu dong hammer
TobiAntiBata - 09/10/2012 10:52 AM
#654

Quote:
Original Posted By poyoul
hahahaha... ah suram geningan si eta teh :nohope

damang mang ales D

bari ngeuref teu ieu hammer


kehati mu dong hammer


naon ath mang suram naon ah sok gajeboooo p
herrmoel - 09/10/2012 11:12 AM
#655

wilujeng enjing menuju sian baraya
coffee:

ka sadayana cek TKP:
[FR] Touring go to Laut Kidul [1st anniversary KRG]
TobiAntiBata - 09/10/2012 11:15 AM
#656

Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng enjing menuju sian baraya
coffee:

ka sadayana cek TKP:
[FR] Touring go to Laut Kidul [1st anniversary KRG]


paketu sungguh teganyah dirimuh padakuh :mewek
herrmoel - 09/10/2012 12:26 PM
#657

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
paketu sungguh teganyah dirimuh padakuh :mewek


cup cup cup ...
ucu bageur hideung soleh D
jep tong repeh D
engke di pasihan deui cendols satoronton ngakaks

[COLOR="White"]ameh terkenal mang[/COLOR]
TobiAntiBata - 09/10/2012 12:45 PM
#658

Quote:
Original Posted By herrmoel
cup cup cup ...
ucu bageur hideung soleh D
jep tong repeh D
engke di pasihan deui cendols satoronton ngakaks

[COLOR="White"]ameh terkenal mang[/COLOR]


terkenal dengan cara yang memalukan ngakakas
pan aya pict abi anu sareng mang alez,uhe,wid anu nyepengan banner ?
9oZiLaX - 09/10/2012 01:03 PM
#659

Wilujeung wayah kieu dulur anu di luhur

meuni rame yeuh D

nuju naund ?
herrmoel - 09/10/2012 01:12 PM
#660

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
terkenal dengan cara yang memalukan ngakakas
pan aya pict abi anu sareng mang alez,uhe,wid anu nyepengan banner ?

memalukan kumaha ?
sakitu hade na D
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung wayah kieu dulur anu di luhur

meuni rame yeuh D

nuju naund ?

biasa we mang nu nuju meriung riung di tepi pantai
ceuk mang jaya tea mah jurus buaya ngaliang ngakaks
Page 33 of 43 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2