Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 34 of 43 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›

TobiAntiBata - 09/10/2012 01:21 PM
#661

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung wayah kieu dulur anu di luhur

meuni rame yeuh D

nuju naund ?

nuju menghuleng jentul mikiran memory ngakaks
Quote:
Original Posted By herrmoel
memalukan kumaha ?
sakitu hade na D

biasa we mang nu nuju meriung riung di tepi pantai
ceuk mang jaya tea mah jurus buaya ngaliang ngakaks


ari pict abi anu 4an nyepengan banner di saha nya think:
herrmoel - 09/10/2012 01:45 PM
#662

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
nuju menghuleng jentul mikiran memory ngakaks


ari pict abi anu 4an nyepengan banner di saha nya think:


numana nya think:
nu ieu sanes ?
Spoiler for buka
Quote:
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


:ngacir
poyoul - 09/10/2012 01:45 PM
#663

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
naon ath mang suram naon ah sok gajeboooo p


pokokna mah suram weh :nohope
vga onbrot garis" weh pake game teh, nya teu gaduh cicis jang meserna:mewek

Quote:
Original Posted By herrmoel
numana nya think:
nu ieu sanes ?
Spoiler for buka


:ngacir


resep ka igo ieu, muka imut kebawah semok bener kiss
9oZiLaX - 09/10/2012 01:51 PM
#664

Quote:
Original Posted By herrmoel
memalukan kumaha ?
sakitu hade na D

biasa we mang nu nuju meriung riung di tepi pantai
ceuk mang jaya tea mah jurus buaya ngaliang ngakaks

meuni leuseup nya D

meuni tabita

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
nuju menghuleng jentul mikiran memory ngakaks

ari pict abi anu 4an nyepengan banner di saha nya think:


googling mang seueur da soft kanggo nga restore memory

asana mah D
TobiAntiBata - 09/10/2012 01:51 PM
#665

Quote:
Original Posted By herrmoel
numana nya think:
nu ieu sanes ?
Spoiler for buka


:ngacir

kok ini sih bingungs
Quote:
Original Posted By poyoul
pokokna mah suram weh :nohope
vga onbrot garis" weh pake game teh, nya teu gaduh cicis jang meserna:mewek



resep ka igo ieu, muka imut kebawah semok bener kiss


euh mulai yueh viktorna nohope:
poyoul - 09/10/2012 01:59 PM
#666

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
kok ini sih bingungs


euh mulai yueh viktorna nohope:


hahahaha... matakan jajan cuankie teh adeuk kenalan eh malah kabur, ari geus kabur bulang-beleng wae keur ngojay teh si manehna
herrmoel - 09/10/2012 01:59 PM
#667

Quote:
Original Posted By poyoul
pokokna mah suram weh :nohope
vga onbrot garis" weh pake game teh, nya teu gaduh cicis jang meserna:mewek



resep ka igo ieu, muka imut kebawah semok bener kiss

wow
kamu ketauan D
pantesan harita nguriling wae atuh ngakaks
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
meuni leuseup nya D

meuni tabita



googling mang seueur da soft kanggo nga restore memory

asana mah D

muhun atuh kang D
hanjakal we kang nul teu ngiring lah \(
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
kok ini sih bingungs


euh mulai yueh viktorna nohope:

numana atuh, ayage nu ieu D
Spoiler for wanted
Quote:
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
9oZiLaX - 09/10/2012 02:00 PM
#668

Quote:
Original Posted By poyoul
hahahaha... matakan jajan cuankie teh adeuk kenalan eh malah kabur, ari geus kabur bulang-beleng wae keur ngojay teh si manehna


beeuuhh aya nu rek ngabanjur yeuh

ogut anu pertama pokokna mah heueuh

Quote:
Original Posted By herrmoel
wow
kamu ketauan D
pantesan harita nguriling wae atuh ngakaks

muhun atuh kang D
hanjakal we kang nul teu ngiring lah \(

numana atuh, ayage nu ieu D
Spoiler for "wanted"


\(
poyoul - 09/10/2012 02:10 PM
#669

Quote:
Original Posted By herrmoel
wow
kamu ketauan D
pantesan harita nguriling wae atuh ngakaks

muhun atuh kang D
hanjakal we kang nul teu ngiring lah \(

numana atuh, ayage nu ieu D
Spoiler for wanted

hihihihi... maklum jomblo mah kieu malu
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
beeuuhh aya nu rek ngabanjur yeuh

ogut anu pertama pokokna mah heueuh



\(


siap brok, kan kamuh yg pertama dihatikuh hammer
#culang cileung bisi aya mang andre
TobiAntiBata - 09/10/2012 02:13 PM
#670

Quote:
Original Posted By poyoul
hahahaha... matakan jajan cuankie teh adeuk kenalan eh malah kabur, ari geus kabur bulang-beleng wae keur ngojay teh si manehna

hhaha kapanggih modal
Quote:
Original Posted By herrmoel
wow
kamu ketauan D
pantesan harita nguriling wae atuh ngakaks

muhun atuh kang D
hanjakal we kang nul teu ngiring lah \(

numana atuh, ayage nu ieu D
Spoiler for wanted


di mang ales siganamah nya pict na \(
La.Lieur - 09/10/2012 04:12 PM
#671

cung anu rumaos.... army:

motor honda supra fit,,plat nomer na hlap deui..
aya stier kaskus trus handapeun na aya sticke chelsie...
helm na oge sami,,aya stiker kaskus + chelsie...

TKP di caket cipanas...
9oZiLaX - 09/10/2012 04:13 PM
#672

Quote:
Original Posted By poyoul
hihihihi... maklum jomblo mah kieu malu
siap brok, kan kamuh yg pertama dihatikuh hammer
#culang cileung bisi aya mang andre


naha ayeuna mah jeng mang andre ??

ari nu basa eta kamana ?

hayoh weh gonta ganti lalaki hammers
herrmoel - 09/10/2012 04:20 PM
#673

Quote:
Original Posted By La.Lieur
cung anu rumaos.... army:

motor honda supra fit,,plat nomer na hlap deui..
aya stier kaskus trus handapeun na aya sticke chelsie...
helm na oge sami,,aya stiker kaskus + chelsie...

TKP di caket cipanas...


tulisan kaskus na di samping bodi ngajegir nya mang
D


Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
naha ayeuna mah jeng mang andre ??

ari nu basa eta kamana ?

hayoh weh gonta ganti lalaki hammers



nuju santai sigana batur yeuh
siul:
9oZiLaX - 09/10/2012 04:33 PM
#674

Quote:
Original Posted By La.Lieur
cung anu rumaos.... army:

motor honda supra fit,,plat nomer na hlap deui..
aya stier kaskus trus handapeun na aya sticke chelsie...
helm na oge sami,,aya stiker kaskus + chelsie...

TKP di caket cipanas...


sanes abi mang

sing sumdem

Quote:
Original Posted By herrmoel
tulisan kaskus na di samping bodi ngajegir nya mang
D




nuju santai sigana batur yeuh
siul:


muhun ieu teh pangersa D

nuju teu aya paculeun ngakaks
poyoul - 09/10/2012 05:33 PM
#675

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
hhaha kapanggih modal


di mang ales siganamah nya pict na \(

hahaha... keun weh da jomblo atuh, mun tobi mah pan tos gaduh D
Quote:
Original Posted By La.Lieur
cung anu rumaos.... army:

motor honda supra fit,,plat nomer na hlap deui..
aya stier kaskus trus handapeun na aya sticke chelsie...
helm na oge sami,,aya stiker kaskus + chelsie...

TKP di caket cipanas...

untung motor nu abi mah teu ngider jadi teu kapergok D
mun teu salah suprana si desi (dengdek ka sisi)
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
naha ayeuna mah jeng mang andre ??

ari nu basa eta kamana ?

hayoh weh gonta ganti lalaki hammers


nu kamari? numana nya?
mumpung loba stok lalakina nu hammer
Kelincihilang - 09/10/2012 08:54 PM
#676

Salam kenal Abdi Wanaraja Boy D

Jadi Hoyong ka Garut deui, ka babakan cipari \(
herrmoel - 09/10/2012 09:34 PM
#677

kiss
D

Spoiler for update pict
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2


dokumentasi by bsurya



Quote:
Original Posted By Kelincihilang
Salam kenal Abdi Wanaraja Boy D

Jadi Hoyong ka Garut deui, ka babakan cipari \(


eleh gening ti cipari \)b ?
seueur anu ti wanaraja teh kang di palih dieu oge \)
wanaraja mendominasi KRG D



wy_jepara - 10/10/2012 09:47 AM
#678

punten gan ane kaskuser reg.lampung
ane mo tanya klo mo ke cibubur dri merak naik bus brp jam ya?
turunya di terminal mana?
ane mo cri almat ni gan wisma wsd jl.ciangsana raya no.377 timur cibubur.k
lo da yg tau mhon bantuanya ya gan.
hatur nuhun....
drjoe - 10/10/2012 11:12 AM
#679

Quote:
Original Posted By wy_jepara
punten gan ane kaskuser reg.lampung
ane mo tanya klo mo ke cibubur dri merak naik bus brp jam ya?
turunya di terminal mana?
ane mo cri almat ni gan wisma wsd jl.ciangsana raya no.377 timur cibubur.k
lo da yg tau mhon bantuanya ya gan.
hatur nuhun....


Cibubur???
yakin di Garut gan?
perasaan Bogor


-----------------------------------------------
eta nu diluhur ngagosipkeun si sayah malus
marchdheansyah - 10/10/2012 12:58 PM
#680

sampurasun dulur sadaya
salam kenal abdi mardiansyah asgar oge domisili cilawu ngakak, :salaman ilovekaskus akang-akang anu tos iso,:matabelo simkuring moal nolak pami ditimpuk ku cendolbig na ngakak..sakali deui salam kenal ah, nyungkeun disimpen dina list
Page 34 of 43 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2