Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 43 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

poyoul - 10/10/2012 01:05 PM
#681

Quote:
Original Posted By marchdheansyah
sampurasun dulur sadaya
salam kenal abdi mardiansyah asgar oge domisili cilawu ngakak, :salaman ilovekaskus akang-akang anu tos iso,:matabelo simkuring moal nolak pami ditimpuk ku cendolbig na ngakak..sakali deui salam kenal ah, nyungkeun disimpen dina list


aw aw aw...
abi ge can iso mang D
drjoe - 10/10/2012 01:57 PM
#682

Quote:
Original Posted By marchdheansyah
sampurasun dulur sadaya
salam kenal abdi mardiansyah asgar oge domisili cilawu ngakak, :salaman ilovekaskus akang-akang anu tos iso,:matabelo simkuring moal nolak pami ditimpuk ku cendolbig na ngakak..sakali deui salam kenal ah, nyungkeun disimpen dina list

Formulir Pendaftaran Warga Regional Garut
marchdheansyah - 10/10/2012 02:20 PM
#683

[QUOTE=drjoe;758529965]Formulir Pendaftaran Warga Regional Garut
herrmoel - 10/10/2012 02:33 PM
#684

wilujeng siang KRG
cuaca serab kacida
cool:


Quote:
Original Posted By marchdheansyah
siap juragan,, :army


permulaan komen heula di palih dieu gera juragan Yb
[FR] Touring go to Laut Kidul [1st anniversary KRG]
drjoe - 10/10/2012 02:38 PM
#685

Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng siang KRG
cuaca serab kacida
cool:




permulaan komen heula di palih dieu gera juragan Yb
[FR] Touring go to Laut Kidul [1st anniversary KRG]


akur berarti ngakak
kudud gogoleran na tehel
marchdheansyah - 10/10/2012 02:45 PM
#686

kang pami thread anu ieu sami2 keneh teu
drjoe - 10/10/2012 02:50 PM
#687

Quote:
Original Posted By marchdheansyah
kang pami thread anu ieu sami2 keneh teu


eta mah jaman purba kang ngakaks
eta tos di closed ku admin na D
herrmoel - 10/10/2012 03:15 PM
#688

Quote:
Original Posted By drjoe
akur berarti ngakak
kudud gogoleran na tehel


gogolerana kudu na
ES BALOK
D
drjoe - 10/10/2012 03:29 PM
#689

Quote:
Original Posted By herrmoel
gogolerana kudu na
ES BALOK
D


aduhh
encok atuh abi cinnnn p

tu,,abah kamana nya
ieu rai na meni cengos ngakak
herrmoel - 10/10/2012 03:36 PM
#690

Quote:
Original Posted By drjoe
aduhh
encok atuh abi cinnnn p

tu,,abah kamana nya
ieu rai na meni cengos ngakak


enya abah kamana nya ?
think:
moal di gusur ucing shutup:
saha rai na, sandi ?
drjoe - 10/10/2012 03:56 PM
#691

Quote:
Original Posted By herrmoel
enya abah kamana nya ?
think:
moal di gusur ucing shutup:
saha rai na, sandi ?


yoi tu,,sandi si ganteng kalem tea
diajar bangor ah ngakaks

aya bahan ucing na ucing gering tea ngakaks
9oZiLaX - 10/10/2012 04:06 PM
#692

meuni rame eta anu di laluhur
jadi bingung ngakuwot na oge

Tapi ayeuna mah langki ka tinggaleun page D
drjoe - 10/10/2012 04:11 PM
#693

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
meuni rame eta anu di laluhur
jadi bingung ngakuwot na oge

Tapi ayeuna mah langki ka tinggaleun page D


alesan ah :cool
sensi dirimu alim ngaquot Peace:
surajayaNETcell - 11/10/2012 12:07 AM
#694

saha eta nu nyarios langki katinggaleun page mad:
simkuring geningan katingaleun lima page hammer:






MangAjaywowcantik
drjoe - 11/10/2012 12:16 AM
#695

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
saha eta nu nyarios langki katinggaleun page mad:
simkuring geningan katingaleun lima page hammer:






MangAjaywowcantik


biasa mang jay
orang jekardah menebar pitnah ngakaks
andri1990.8 - 11/10/2012 08:03 AM
#696

wilujeng enjing enjing ah sadayana kisss

nyobian deui ngangge beta cik enakeun teu nya???
________________
aya nu ngemot moal nya???
herrmoel - 11/10/2012 08:21 AM
#697

wilujeng enjing
KRG
\)b


Quote:
Original Posted By drjoe
yoi tu,,sandi si ganteng kalem tea
diajar bangor ah ngakaks

aya bahan ucing na ucing gering tea ngakaks


Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng enjing enjing ah sadayana kisss

nyobian deui ngangge beta cik enakeun teu nya???
________________
aya nu ngemot moal nya???


kemot ah
siul:
aalez - 11/10/2012 09:52 AM
#698

wilujeung enjing" ka sadaya ??
kumaha dararamang anu kasep ?? D
ci kopi na kasadaya na

Quote:

Spoiler for cek
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
herrmoel - 11/10/2012 11:33 AM
#699

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung enjing" ka sadaya ??
kumaha dararamang anu kasep ?? D
ci kopi na kasadaya na

[/spoiler]


eh ada kk alez D
alhamdulillah sae kang \)b
hoyong lah eta roko djarum bereumna :addfriends
9oZiLaX - 11/10/2012 02:09 PM
#700

Wilujeung siang baraya KRG

nuju naraun yeuh ? D
Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng enjing enjing ah sadayana kisss

nyobian deui ngangge beta cik enakeun teu nya???
________________
aya nu ngemot moal nya???

kapaksa di kemot
Quote:
Original Posted By herrmoel
wilujeng enjing
KRG
\)bs




kemot ah
siul:

wilujeng oge pangersa
Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung enjing" ka sadaya ??
kumaha dararamang anu kasep ?? D
ci kopi na kasadaya na

wilujeng oge
naha terang ti saha abi kasep ? malus

_________________________________________________________________
yeuh mang supados ngaskus na sumanget deui

capcay
Page 35 of 43 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2