Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 43 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

TobiAntiBata - 11/10/2012 04:30 PM
#701

Quote:
Original Posted By poyoul
hahaha... keun weh da jomblo atuh, mun tobi mah pan tos gaduh D


ah kan kata ayu ting ting ogee duaaaaaaaaa siul: cenah ngakaks:
kamari di gorowokeun lempeng sajah dirimuh hammer:
Quote:
Original Posted By herrmoel
kiss
D

Spoiler for update pict
siul:


dokumentasi by bsurya





ini dia yang kucari
jadi hoyong udang asem manis deui \(
Quote:
Original Posted By marchdheansyah
sampurasun dulur sadaya
salam kenal abdi mardiansyah asgar oge domisili cilawu ngakak, :salaman ilovekaskus akang-akang anu tos iso,:matabelo simkuring moal nolak pami ditimpuk ku cendolbig na ngakak..sakali deui salam kenal ah, nyungkeun disimpen dina list

rampes mangg D
Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung enjing" ka sadaya ??
kumaha dararamang anu kasep ?? D
ci kopi na kasadaya na

[/spoiler]


wilujeng wayah kieu mang les D
herrmoel - 11/10/2012 06:09 PM
#702

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung siang baraya KRG

nuju naraun yeuh ? D

kapaksa di kemot

wilujeng oge pangersa

wilujeng oge
naha terang ti saha abi kasep ? malus

_________________________________________________________________
yeuh mang supados ngaskus na sumanget deui

capcay

nice infoh gan D
ane ijin ke TKP :ngacir
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata

ah kan kata ayu ting ting ogee duaaaaaaaaa siul: cenah ngakaks:
kamari di gorowokeun lempeng sajah dirimuh hammer:

ini dia yang kucari
jadi hoyong udang asem manis deui \(

rampes mangg D


wilujeng wayah kieu mang les D

naon atuh nu dicari teh bingungs
kudunamah sa urang sakilo nya D
aalez - 11/10/2012 10:08 PM
#703

Quote:
Original Posted By herrmoel
eh ada kk alez D
alhamdulillah sae kang \)b
hoyong lah eta roko djarum bereumna :addfriends


sejak kapan roko Djarum jdi berem haha
eta mang roko gudang garam D Yb

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung siang baraya KRG

nuju naraun yeuh ? D

kapaksa di kemot

wilujeng oge pangersa

wilujeng oge
naha terang ti saha abi kasep ? malus

_________________________________________________________________
yeuh mang supados ngaskus na sumanget deui

capcay

eh aya mang nu... kamana wae mang nu ... awis teupang sareng abi D
kan td mang nu nga'cms jdi we kasep D


Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
ah kan kata ayu ting ting ogee duaaaaaaaaa siul: cenah ngakaks:
kamari di gorowokeun lempeng sajah dirimuh hammer:

ini dia yang kucari
jadi hoyong udang asem manis deui \(

rampes mangg D


wilujeng wayah kieu mang les D


wilujeung oge mang tobi ... D \)b\)b
kumaha aman di palih dinya D
herrmoel - 11/10/2012 10:12 PM
#704

Quote:
Original Posted By aalez


sejak kapan roko Djarum jdi berem haha
eta mang roko gudang garam D Yb


eh aya mang nu... kamana wae mang nu ... awis teupang sareng abi D
kan td mang nu nga'cms jdi we kasep D



wilujeung oge mang tobi ... D \)b\)b
kumaha aman di palih dinya D


matabelo:
malam malam begini ada kk alez D
tumben kang ngapost wengi wengi D

[color=white]henteu nuju galau pan shutup:[/COLOR]
aalez - 11/10/2012 10:22 PM
#705

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
malam malam begini ada kk alez D
tumben kang ngapost wengi wengi D

[color=white]henteu nuju galau pan shutup:[/COLOR]

iya OM ini teh dari tadi mau ngapost pek mati lampu dari tadi padi baru nyala sekarang berdukasberdukas

oh gk GALAU om di sini mah D
v klo di twitter mah masih berdukas
herrmoel - 12/10/2012 09:55 AM
#706

wilujeng enjing baraya KRG sadayana
kiss



Quote:
Original Posted By aalez

iya OM ini teh dari tadi mau ngapost pek mati lampu dari tadi padi baru nyala sekarang berdukasberdukas

oh gk GALAU om di sini mah D
v klo di twitter mah masih berdukas


berdukas
ngakaks
D
La.Lieur - 12/10/2012 10:37 AM
#707

Quote:
Original Posted By herrmoel
tulisan kaskus na di samping bodi ngajegir nya mang
D





nuju santai sigana batur yeuh
siul:


nu mang herri ya???

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
sanes abi mang

sing sumdem



muhun ieu teh pangersa D

nuju teu aya paculeun ngakaks


ciyus??? miapa??? enelan???

Quote:
Original Posted By poyoul
hahaha... keun weh da jomblo atuh, mun tobi mah pan tos gaduh D

untung motor nu abi mah teu ngider jadi teu kapergok D
mun teu salah suprana si desi (dengdek ka sisi)


nu kamari? numana nya?
mumpung loba stok lalakina nu hammer


wahhh..waahhh... mun dengdek ka gigir kumaha???
herrmoel - 12/10/2012 10:46 AM
#708

Quote:
Original Posted By La.Lieur
nu mang herri ya???



ciyus??? miapa??? enelan???



wahhh..waahhh... mun dengdek ka gigir kumaha???


sanes mang, nu abi mah tulisana "SI BUHUN" o
pami teu mang uzie anu mang alez siganamah
Yb
TobiAntiBata - 12/10/2012 11:36 AM
#709

Quote:
Original Posted By herrmoel


naon atuh nu dicari teh bingungs
kudunamah sa urang sakilo nya D

eta anu aya pict tiluan abi mang ales mang wid nyepeng banner
gehel saurang sakilo hammer:berat kanu dompet
Quote:
Original Posted By aalez





wilujeung oge mang tobi ... D \)b\)b
kumaha aman di palih dinya D

aman manggg D

nuhun nu hejo na
Quote:
Original Posted By herrmoel
sanes mang, nu abi mah tulisana "SI BUHUN" o
pami teu mang uzie anu mang alez siganamah
Yb


pelanggaran hak cipta :mewek
drjoe - 12/10/2012 11:49 AM
#710

siang pemirsah
Garut mana suaraanyaaaaaaaa >\(`.`)
yudidee - 12/10/2012 11:53 AM
#711

tetoooot....tetooooottt...

Jumaah nyandak kabungah
Jumaah ngabulkeun barokah
Jumaah abah kangen ka semuanyah.....
kiss
Samikuuuum KRG sadayana

Mugia warga sing disehatkeun, dipasihan jagjag, panjang yuswa
ageung rejekina... amien

>>>> luhureun abi : Kamuh mulai tidak setia berdukas


Mangga atuh dikantun, bade ibak heula... wengi tos silat seng si ambu shutup:
drjoe - 12/10/2012 12:05 PM
#712

Quote:
Original Posted By yudidee
tetoooot....tetooooottt...

Jumaah nyandak kabungah
Jumaah ngabulkeun barokah
Jumaah abah kangen ka semuanyah.....
kiss
Samikuuuum KRG sadayana

Mugia warga sing disehatkeun, dipasihan jagjag, panjang yuswa
ageung rejekina... amien

>>>> luhureun abi : Kamuh mulai tidak setia berdukas


Mangga atuh dikantun, bade ibak heula... wengi tos silat seng si ambu shutup:


naon ieu karek jol ges dek kabur deui berdukas

bae ah teu setia ge,,da rai na sarua miis jiga abah Peace:
herrmoel - 12/10/2012 12:06 PM
#713

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata

eta anu aya pict tiluan abi mang ales mang wid nyepeng banner
gehel saurang sakilo hammer:berat kanu dompet

aman manggg D

nuhun nu hejo na


pelanggaran hak cipta :mewek

matabelo:
ngacir
Quote:
Original Posted By drjoe
siang pemirsah
Garut mana suaraanyaaaaaaaa >\(`.`)

siang juga pak min D
apa kabarnya dirimu hari ini
iloveindonesias
Quote:
Original Posted By yudidee
tetoooot....tetooooottt...

Jumaah nyandak kabungah
Jumaah ngabulkeun barokah
Jumaah abah kangen ka semuanyah.....
kiss
Samikuuuum KRG sadayana

Mugia warga sing disehatkeun, dipasihan jagjag, panjang yuswa
ageung rejekina... amien

>>>> luhureun abi : Kamuh mulai tidak setia berdukas


Mangga atuh dikantun, bade ibak heula... wengi tos silat seng si ambu shutup:

eleh....
naha nu ieu bet ka kemot nya
bingungscapedes
yudidee - 12/10/2012 12:10 PM
#714

Quote:
Original Posted By drjoe
naon ieu karek jol ges dek kabur deui berdukas

bae ah teu setia ge,,da rai na sarua miis jiga abah Peace:


Aku kembali datang demi untukmuh
setelah akuh baca baca di page sebelumnya, hati inih sakit tiada tara...

ternyata engkow lebih tertarik sama daun muda...

ngakak

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
ngacir

siang juga pak min D
apa kabarnya dirimu hari ini
iloveindonesias

eleh....
naha nu ieu bet ka kemot nya
bingungscapedes


Hey hey chiiiin....
Apa kabarmu, mangaf yah paketu gantengs, sim karung nembe menolol
paketu paketu... palay kulub hui? yap kadieu Yb
TobiAntiBata - 12/10/2012 12:12 PM
#715

Quote:
Original Posted By yudidee
tetoooot....tetooooottt...

Jumaah nyandak kabungah
Jumaah ngabulkeun barokah
Jumaah abah kangen ka semuanyah.....
kiss
Samikuuuum KRG sadayana

Mugia warga sing disehatkeun, dipasihan jagjag, panjang yuswa
ageung rejekina... amien

>>>> luhureun abi : Kamuh mulai tidak setia berdukas


Mangga atuh dikantun, bade ibak heula... wengi tos silat seng si ambu shutup:

waalaikumsalam D
amiin bah D
Quote:
Original Posted By drjoe
siang pemirsah
Garut mana suaraanyaaaaaaaa >\(`.`)

aitakatta aitakatta yes siul:
Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
ngacir

siang juga pak min D
apa kabarnya dirimu hari ini
iloveindonesias

eleh....
naha nu ieu bet ka kemot nya
bingungscapedes


jangan kabur ngacir:
drjoe - 12/10/2012 12:20 PM
#716

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
ngacir

siang juga pak min D
apa kabarnya dirimu hari ini
iloveindonesias

eleh....
naha nu ieu bet ka kemot nya
bingungscapedes

baik dan semakin ganteng :cool
pa ketu sendiri bagaimana?
Quote:
Original Posted By yudidee

Aku kembali datang demi untukmuh
setelah akuh baca baca di page sebelumnya, hati inih sakit tiada tara...

ternyata engkow lebih tertarik sama daun muda...

ngakak



Hey hey chiiiin....
Apa kabarmu, mangaf yah paketu gantengs, sim karung nembe menolol
paketu paketu... palay kulub hui? yap kadieu Yb

iya donk
manya resep ka daun paranti pais :cool
Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
waalaikumsalam D
amiin bah D

aitakatta aitakatta yes siul:


jangan kabur ngacir:


aw aw aw aw
aya pens jkt48
iloveindonesias
poyoul - 12/10/2012 01:22 PM
#717

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
ah kan kata ayu ting ting ogee duaaaaaaaaa siul: cenah ngakaks:
kamari di gorowokeun lempeng sajah dirimuh hammer:

ini dia yang kucari
jadi hoyong udang asem manis deui \(

rampes mangg D


wilujeng wayah kieu mang les D


nanaonan atuh gogorowokan?
mun nyulukan abi mah hese komo mun can apal sok stay dmn" na nu nyulukan moal di waro da nyerebeng ( nya ge motor awewe )
herrmoel - 12/10/2012 01:37 PM
#718

Quote:
Original Posted By yudidee

Aku kembali datang demi untukmuh
setelah akuh baca baca di page sebelumnya, hati inih sakit tiada tara...

ternyata engkow lebih tertarik sama daun muda...

ngakak



Hey hey chiiiin....
Apa kabarmu, mangaf yah paketu gantengs, sim karung nembe menolol
paketu paketu... palay kulub hui? yap kadieu Yb



Quote:
Original Posted By poyoul
nanaonan atuh gogorowokan?
mun nyulukan abi mah hese komo mun can apal sok stay dmn" na nu nyulukan moal di waro da nyerebeng ( nya ge motor awewe )

matabelo:

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
waalaikumsalam D
amiin bah D

aitakatta aitakatta yes siul:


jangan kabur ngacir:

siul:
enjing KRG malam kata om alez D
Quote:
Original Posted By drjoe
baik dan semakin ganteng :cool
pa ketu sendiri bagaimana?

iya donk
manya resep ka daun paranti pais :cool


aw aw aw aw
aya pens jkt48
iloveindonesias



oh kitu D
nuhun atuh ai semakin ganteng mah cool:
biasa we si saia mah
:cool
9oZiLaX - 12/10/2012 02:54 PM
#719

Wilujeung wayah kieu KRG
daramang ?
meuni rame nya jadi bingung ngakuwot deui wae ieu teh D
Quote:
Original Posted By La.Lieur

ciyus??? miapa??? enelan???

alah ka palih tasik ge aya anu kieu geuningan nya mang ?

pami saur urg dieu mah "ngomong apaan gan?"
poyoul - 12/10/2012 03:21 PM
#720

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:


siul:
enjing KRG malam kata om alez D



oh kitu D
nuhun atuh ai semakin ganteng mah cool:
biasa we si saia mah
:cool

hihihihi... kunaon paketu?
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung wayah kieu KRG
daramang ?
meuni rame nya jadi bingung ngakuwot deui wae ieu teh D

alah ka palih tasik ge aya anu kieu geuningan nya mang ?

pami saur urg dieu mah "ngomong apaan gan?"


hai tincah :berbusa
eh lain nanyakeun box jang saha? lain ente geus pake nu si ijah?
Page 36 of 43 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2