Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 43 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

aalez - 12/10/2012 03:40 PM
#721

wilujeung siank OM yang ganteng D
hapunteun anu di laluhur teu di quote ku simkuring D
poyoul - 12/10/2012 03:43 PM
#722

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung siank OM yang ganteng D
hapunteun anu di laluhur teu di quote ku simkuring D


doraka siah teu ngakuote abi mah hammer

=======================================================
usulan : hari sabtu dan minggu kalu bisa pakai bahasa indonesia, gmn paketu?
aalez - 12/10/2012 03:49 PM
#723

Quote:
Original Posted By poyoul
doraka siah teu ngakuote abi mah hammer

=======================================================
usulan : hari sabtu dan minggu kalu bisa pakai bahasa indonesia, gmn paketu?


wkwkwkngakaksYb doraka naon OM asep ... doraka bakalan seer kabogoh na nya ngakaks Yb

yang penting mah SABTU malam kita nongkorong ngakaks ngakaks
poyoul - 12/10/2012 03:55 PM
#724

Quote:
Original Posted By aalez
wkwkwkngakaksYb doraka naon OM asep ... doraka bakalan seer kabogoh na nya ngakaks Yb

yang penting mah SABTU malam kita nongkorong ngakaks ngakaks


wakakakak... kahayangna loba kabogoh ah p
*urg ge teu boga hammer
aih aih... nongkrong? tong poho urutna kubur deui hammer
9oZiLaX - 12/10/2012 03:58 PM
#725

Quote:
Original Posted By poyoul
hihihihi... kunaon paketu?
hai tincah :berbusa
eh lain nanyakeun box jang saha? lain ente geus pake nu si ijah?

jiaaahhh

ker lancek urg

ente kaos anniv rek di pang mawakeun ka garut moal ku sayah?

Quote:
Original Posted By aalez
wilujeung siank OM yang ganteng D
hapunteun anu di laluhur teu di quote ku simkuring D


tuh apalan deui wae nyak p
poyoul - 12/10/2012 04:02 PM
#726

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
jiaaahhh

ker lancek urg

ente kaos anniv rek di pang mawakeun ka garut moal ku sayah?



tuh apalan deui wae nyak p


galau euy di jual masih hayang pake keneh ieu teh, capedes
oh nya sok atuh pang mawakeun, konfirmasina kasaha eta kaos?
iraha kitu balik?
herrmoel - 12/10/2012 05:09 PM
#727

Quote:
Original Posted By poyoul
doraka siah teu ngakuote abi mah hammer

=======================================================
usulan : hari sabtu dan minggu kalu bisa pakai bahasa indonesia, gmn paketu?

teu nanaon mang RC D
bisi aya tamu nganjang, ameh nyambung obrolana D
Quote:
Original Posted By aalez
wkwkwkngakaksYb doraka naon OM asep ... doraka bakalan seer kabogoh na nya ngakaks Yb

yang penting mah SABTU malam kita nongkorong ngakaks ngakaks

beer:
Quote:
Original Posted By poyoul
galau euy di jual masih hayang pake keneh ieu teh, capedes
oh nya sok atuh pang mawakeun, konfirmasina kasaha eta kaos?
iraha kitu balik?


kang nu uihna 3 taun deui berdukas
:ngacir
poyoul - 12/10/2012 05:36 PM
#728

Quote:
Original Posted By herrmoel
teu nanaon mang RC D
bisi aya tamu nganjang, ameh nyambung obrolana D

beer:


kang nu uihna 3 taun deui berdukas
:ngacir


beuh... jadi mang RC :nohope
di terapkeun wae weh D
herrmoel - 13/10/2012 01:21 AM
#729

Quote:
Original Posted By poyoul
beuh... jadi mang RC :nohope
di terapkeun wae weh D


xixix D
sip om poyoul lah...
aya keneh nu benta kitu
poyoul - 13/10/2012 10:35 AM
#730

pertaamax pake bahasa indonesia nih :P
hayo pada kmn ni org sepi amat dah ni forum capedes
TobiAntiBata - 13/10/2012 12:25 PM
#731

Quote:
Original Posted By drjoe


aw aw aw aw
aya pens jkt48
iloveindonesias

aku sukanya AKB 48 lebih gimannnaaa gitcuuuuu kiss
Quote:
Original Posted By poyoul
nanaonan atuh gogorowokan?
mun nyulukan abi mah hese komo mun can apal sok stay dmn" na nu nyulukan moal di waro da nyerebeng ( nya ge motor awewe )

ah masa ari basa di gunung gelap p
Quote:
Original Posted By herrmoel



siul:
enjing KRG malam kata om alez D



TKP nya dimana ?
dompet bener bener lepet hammer:
Quote:
Original Posted By poyoul
doraka siah teu ngakuote abi mah hammer

=======================================================
usulan : hari sabtu dan minggu kalu bisa pakai bahasa indonesia, gmn paketu?

tah atuh di kuot meh te doraka ngakaks
fix nih pake bahasa indonesia ?
Quote:
Original Posted By poyoul
pertaamax pake bahasa indonesia nih :P
hayo pada kmn ni org sepi amat dah ni forum capedes


ane keduax gan btw logatnya kok jadi betawi gan ngakaks
poyoul - 13/10/2012 12:29 PM
#732

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
aku sukanya AKB 48 lebih gimannnaaa gitcuuuuu kiss

ah masa ari basa di gunung gelap p

TKP nya dimana ?
dompet bener bener lepet hammer:

tah atuh di kuot meh te doraka ngakaks
fix nih pake bahasa indonesia ?


ane keduax gan btw logatnya kok jadi betawi gan ngakaks


di gunung gelap apaan yak?
fix indonesia sabtu minggu, kali aje ada igo mampir dimarih tapi g bisa bahasa sunda.
TobiAntiBata - 13/10/2012 12:34 PM
#733

Quote:
Original Posted By poyoul
di gunung gelap apaan yak?
fix indonesia sabtu minggu, kali aje ada igo mampir dimarih tapi g bisa bahasa sunda.


itu tuu yang bedua pake mio ngakaks
dasar pemburu igo capedes
poyoul - 13/10/2012 12:38 PM
#734

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
itu tuu yang bedua pake mio ngakaks
dasar pemburu igo capedes
cek cp om


busyeeeettt.... itu mah wajib, cewe yg di boncengnya bahenol, pas liat mukanye juga g kecewa deh kiss
cotact person?
TobiAntiBata - 13/10/2012 12:47 PM
#735

Quote:
Original Posted By poyoul
busyeeeettt.... itu mah wajib, cewe yg di boncengnya bahenol, pas liat mukanye juga g kecewa deh kiss
cotact person?


ngakaks dasar melek aja kalo liat yang bahenol
indak jadi
poyoul - 13/10/2012 12:49 PM
#736

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
ngakaks dasar melek aja kalo liat yang bahenol
indak jadi


maklum, jomblo kan ogut teh hammer
weh napa brok g jadi?
TobiAntiBata - 13/10/2012 12:56 PM
#737

Quote:
Original Posted By poyoul
maklum, jomblo kan ogut teh hammer
weh napa brok g jadi?

emang di cikajang gak ada yah ngakaks
ternyata sudah kemaren ngakaks
poyoul - 13/10/2012 12:59 PM
#738

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
emang di cikajang gak ada yah ngakaks
ternyata sudah kemaren ngakaks


wkwkwkwk... di cikajang g ada deh, jarang liat juga.
yang laen kemana coba? :nohope
TobiAntiBata - 13/10/2012 01:02 PM
#739

Quote:
Original Posted By poyoul
wkwkwkwk... di cikajang g ada deh, jarang liat juga.
yang laen kemana coba? :nohope


amasa sii biasanya IGO kebun teh kan manis manis ngakaks
palingan pada bobok buat ntar KRG malem D
poyoul - 13/10/2012 01:09 PM
#740

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
amasa sii biasanya IGO kebun teh kan manis manis ngakaks
palingan pada bobok buat ntar KRG malem D


hihihi manis gmn orang ijo" gitu sambil ngomong "pucuk... pucuk... pucuk... hammer
Page 37 of 43 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2