Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 42 of 43 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 > 

andri1990.8 - 18/10/2012 10:15 AM
#821

wilujeng pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

asiiikkk abi pertamax hari kamis wkwkwk, saha kamari nu nembe ISO kadieu abi nagih
drjoe - 18/10/2012 10:35 AM
#822

Quote:
Original Posted By andri1990.8
wilujeng pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

asiiikkk abi pertamax hari kamis wkwkwk, saha kamari nu nembe ISO kadieu abi nagih


wakilan ku abi bata nya meh te galawwwwwww
ngakak

id ieu asa hese iso hammers
andri1990.8 - 18/10/2012 11:09 AM
#823

Quote:
Original Posted By drjoe
wakilan ku abi bata nya meh te galawwwwwww
ngakak

id ieu asa hese iso hammers


ulah atu mang abina nuju galon si kebo tanukna patah :meweks

komo abi teu acan iso iso wae tos sabaraha taun
drjoe - 18/10/2012 11:43 AM
#824

Quote:
Original Posted By andri1990.8
ulah atu mang abina nuju galon si kebo tanukna patah :meweks

komo abi teu acan iso iso wae tos sabaraha taun


karek ge sataun ah


naha tah bet potong?
TobiAntiBata - 18/10/2012 12:00 PM
#825

wilujeng wayah kieu baraya sadayana Yb

























FR asa teu HT HT amazed:
surajayaNETcell - 18/10/2012 12:07 PM
#826

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wilujeng wayah kieu baraya sadayana Yb

























FR asa teu HT HT amazed:


wilujeng pak tobi..........
ciganamah moal HT mang eF eR teh da puguhan kamarimah HT sote da di bulan romadhon sadaya nu ngayakeun acara di bulan romadhon FRna pasti HT komo barijeung baksosmah
TobiAntiBata - 18/10/2012 12:11 PM
#827

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
wilujeng pak tobi..........
ciganamah moal HT mang eF eR teh da puguhan kamarimah HT sote da di bulan romadhon sadaya nu ngayakeun acara di bulan romadhon FRna pasti HT komo barijeung baksosmah

oh bijituh
padahal kan tritnyah kbgt:
La.Lieur - 18/10/2012 12:44 PM
#828

wilujeng enjing garut...
aya kabar naon di garut???
La.Lieur - 18/10/2012 12:57 PM
#829

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
wilujeng pak tobi..........
ciganamah moal HT mang eF eR teh da puguhan kamarimah HT sote da di bulan romadhon sadaya nu ngayakeun acara di bulan romadhon FRna pasti HT komo barijeung baksosmah

cobi mana link FR na kang...
hoyong ningal...
ke ku abi urang cobi di usulkeun HT ka officer...
sugan we lolos...
surajayaNETcell - 18/10/2012 02:58 PM
#830

Quote:
Original Posted By La.Lieur
cobi mana link FR na kang...
hoyong ningal...
ke ku abi urang cobi di usulkeun HT ka officer...
sugan we lolos...


eh aya mang lieur gening malus damang kulan...
nuju usum galu cenah di garutteh mang
tah palih dieu mang linkna mung dinu old gambarna rada BWK malus dinu new mah henteu mang
new kaskusna nuju teu tiasa di akses iyeuteh hehe
MangAjaywowcantik
andri1990.8 - 18/10/2012 03:12 PM
#831

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata
wilujeng wayah kieu baraya sadayana Yb


FR asa teu HT HT amazed:

mang tobi wilujeng wayah kieu ah kiss
damang?

Quote:
Original Posted By La.Lieur
wilujeng enjing garut...
aya kabar naon di garut???


mang lieur apa kabarna sae??
mang lieur abi nuju lieur tunuh kumaha ieu?

@luhur : tega somong teu ngemot,
__________________
karunya sikebo tanuk na potong nyuruduk aspal :'(
La.Lieur - 18/10/2012 04:25 PM
#832

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


eh aya mang lieur gening malus damang kulan...
nuju usum galu cenah di garutteh mang
tah palih dieu mang linkna mung dinu old gambarna rada BWK malus dinu new mah henteu mang
new kaskusna nuju teu tiasa di akses iyeuteh hehe
MangAjaywowcantik


wahhh..ternyata jalan-jalan ke laut nih...
parantos request HT ka officer,,,
mun di acc atanapi henteu na mah tergantung pertimbangan officer...

Quote:
Original Posted By andri1990.8
mang tobi wilujeng wayah kieu ah kiss
damang?



mang lieur apa kabarna sae??
mang lieur abi nuju lieur tunuh kumaha ieu?

@luhur : tega somong teu ngemot,
__________________
karunya sikebo tanuk na potong nyuruduk aspal :'(


alhamdulillah pangestu mang andri...
euleuh karunya eta tanduk kebo atuh nyak...
keun we ari anu numpakan na mah lah... ngakaks
andri1990.8 - 18/10/2012 07:12 PM
#833

Quote:
Original Posted By La.Lieur
wahhh..ternyata jalan-jalan ke laut nih...
parantos request HT ka officer,,,
mun di acc atanapi henteu na mah tergantung pertimbangan officer...



alhamdulillah pangestu mang andri...
euleuh karunya eta tanduk kebo atuh nyak...
keun we ari anu numpakan na mah lah... ngakaks


hadeuh mang lalieur bikin akoeh tambah lieur akakakak
moal naroskeun aspalna mang???
usum naon di tasik? kamari2 ka tasik ka situ gede hehe
surajayaNETcell - 18/10/2012 09:45 PM
#834

timnas bola indonesia meraih peringkat 4 piala dunia iloveindonesias
no hoax...
cek dimarih juragan





MangAjaywowcantik
Sanuk - 18/10/2012 10:59 PM
#835

Wilujeung weungi KRG beer:
aya mang ajay teuthink:
andri1990.8 - 18/10/2012 10:59 PM
#836

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
timnas bola indonesia meraih peringkat 4 piala dunia iloveindonesias
no hoax...
cek dimarih juragan





MangAjaywowcantik


abi atos ngacek mang ajay

hebat pisan lah mantep timnas indonesia teh, mudah mudahan lengkung berprestasi deui
_________________________
wiiiiihhhh mang ajay janten HOT THREAD salamet nya mang???
nicolassuryawan - 18/10/2012 11:04 PM
#837

mohon maaf numpang warga baru di garut posisi sukarengan gagak lumayang lagi belajar bahasa sunda asli dari jakarta cuma merantau di garut. Kerja nguli kulit sapi nih tiap hari ama sapi melulu hahah
Sanuk - 18/10/2012 11:05 PM
#838

Quote:
Original Posted By andri1990.8
abi atos ngacek mang ajay

hebat pisan lah mantep timnas indonesia teh, mudah mudahan lengkung berprestasi deui


wilujeung wengi kangbeer:
sombong lah mani teu di quote :mewek
andri1990.8 - 18/10/2012 11:23 PM
#839

Quote:
Original Posted By nicolassuryawan
mohon maaf numpang warga baru di garut posisi sukarengan gagak lumayang lagi belajar bahasa sunda asli dari jakarta cuma merantau di garut. Kerja nguli kulit sapi nih tiap hari ama sapi melulu hahah


waduh gan ane dari garut merantau ke jakarte nih haha kebalik yak???

Quote:
Original Posted By Sanuk
wilujeung wengi kangbeer:
sombong lah mani teu di quote :mewek


eh mang sanuk kiss hapunten mang teu katingal atuda postna bet bentrok :P
nuju naon mang wayah kieu kadon ngaskus?
Sanuk - 18/10/2012 11:33 PM
#840

Quote:
Original Posted By andri1990.8
waduh gan ane dari garut merantau ke jakarte nih haha kebalik yak???


eh mang sanuk kiss hapunten mang teu katingal atuda postna bet bentrok :P
nuju naon mang wayah kieu kadon ngaskus?


teu tiasa bobo malus
biasa aya ka hoyong acan ka laksana :mewek

ari akang na?....think:
Page 42 of 43 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 > 
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2