Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

bahlemud - 11/08/2012 07:43 PM
#81

samikummm ngiring nongkrong ddeu juragan
nepangkeun....abi bahlemud ti karawang _ tapi asli garut sumpah swerrr deh
punten ah rada cologog maklum abimah urang kampung bau lisung
sakantenan nyuhunkeun petuahna ti para sepuh ddeu abi nembean di kaskus




bybahlemud™
surajayaNETcell - 11/08/2012 07:46 PM
#82

Quote:
Original Posted By bahlemud
samikummm ngiring nongkrong ddeu juragan
nepangkeun....abi bahlemud ti karawang _ tapi asli garut sumpah swerrr deh
punten ah rada cologog maklum abimah urang kampung bau lisung
sakantenan nyuhunkeun petuahna ti para sepuh ddeu abi nembean di kaskus




by[B]bahlemud™


aiiih geningan aya tamu ti karawang >>>ngageol heula atu bah p
mangga linggih pangersa hapunten ah iyeuteh cigana teu aya sasaha
masi keneh parebut tajil ciganateh di masigit shutup:
duh petuah naon nya sami abige nubi keneh di kaskus teh malus[/B]
MangAjaywowcantik
bahlemud - 11/08/2012 07:52 PM
#83

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

aiiih geningan aya tamu ti karawang >>>ngageol heula atu bah p
mangga linggih pangersa hapunten ah iyeuteh cigana teu aya sasaha
masi keneh parebut tajil ciganateh di masigit shutup:
duh petuah naon nya sami abige nubi keneh di kaskus teh malus
MangAjaywowcantik


ah si akangmah suka merendah hammer:
alah kang tong di sebat tamu atu kang da abimah urang garut asli
mung iyeu we nuju milari segenggam berlian di karawangteh
mamanawian we iyeumah di angkeun ku baraya di dieu abi seja daftar janten warga
manawi bahan katampi hapunten bilih abi kirang upami malus
bybahlemud™
Wediantoasn - 11/08/2012 07:58 PM
#84

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng wengi KRG\)b
wilujeng berbuka \)

wilujeung weungi oge mang
wanaraja hadir
malam minggu na kamana ieu teh mang D

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
aslallamuallaikum
wilujeng wayah kiyeu ah kasadayana nu aya ddeu
mangga atu urang ngariung



MangAjaywowcantik

wilujeung wayah kieu oge pak ajay malus
sega na wareg deui weh nya D

Quote:
Original Posted By bahlemud
samikummm ngiring nongkrong ddeu juragan
nepangkeun....abi bahlemud ti karawang _ tapi asli garut sumpah swerrr deh
punten ah rada cologog maklum abimah urang kampung bau lisung
sakantenan nyuhunkeun petuahna ti para sepuh ddeu abi nembean di kaskus


bybahlemud™

mangga mang sok calik sing betah
salam kenal mang ti nyubi
dupi garut na dimana kitu
bahlemud - 11/08/2012 08:33 PM
#85

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
wilujeung weungi oge mang
wanaraja hadir
malam minggu na kamana ieu teh mang D

wilujeung wayah kieu oge pak ajay malus
sega na wareg deui weh nya D

mangga mang sok calik sing betah
salam kenal mang ti nyubi
dupi garut na dimana kitu


haturnuhun kang..salam pangwanoh oge ti simkuring
abi mun di garutmah di samarang mang
mung ayeuna nuju ngumbara di lembur batur malus
bybahlemud™
surajayaNETcell - 11/08/2012 08:40 PM
#86

Quote:
Original Posted By bahlemud
ah si akangmah suka merendah hammer:
alah kang tong di sebat tamu atu kang da abimah urang garut asli
mung iyeu we nuju milari segenggam berlian di karawangteh
mamanawian we iyeumah di angkeun ku baraya di dieu abi seja daftar janten warga
manawi bahan katampi hapunten bilih abi kirang upami malus
by[B]bahlemud™

allhamdullilah atu mang ai kitumah
mangga mang sok ah urang ngariung mungpulung ddeu
haturnuhun tos kersa janten keluarga besar reg garut
mangga di isi formulir pendaftarana di page hiji
damel di mana kang di karawangteh
da abige kapungkur kantos calik di karawang (perum adiarsa kencana)
Quote:
Original Posted By Wediantoasn
[CENTER]wilujeung weungi oge mang
wanaraja hadir
malam minggu na kamana ieu teh mang D

wilujeung wayah kieu oge pak ajay malus
sega na wareg deui weh nya D

mangga mang sok calik sing betah
salam kenal mang ti nyubi
dupi garut na dimana kitu

estuning teu tisa cengkat mang gun
alhamdullilah di pasihan kanikmatan berbuka kunumaha kawasa
[/B][/CENTER]
MangAjaywowcantik
bahlemud - 11/08/2012 08:44 PM
#87

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

allhamdullilah atu mang ai kitumah
mangga mang sok ah urang ngariung mungpulung ddeu
haturnuhun tos kersa janten keluarga besar reg garut
mangga di isi formulir pendaftarana di page hiji
damel di mana kang di karawangteh
da abige kapungkur kantos calik di karawang (perum adiarsa kencana)

estuning teu tisa cengkat mang gun
alhamdullilah di pasihan kanikmatan berbuka kunumaha kawasa

MangAjaywowcantik


haturnuhun kana panampina pangersa
mangga sakedap urang isi hela manawi teu hese ngisina ciga UMPTN D
bybahlemud™
Wediantoasn - 11/08/2012 08:53 PM
#88

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

allhamdullilah atu mang ai kitumah
mangga mang sok ah urang ngariung mungpulung ddeu
haturnuhun tos kersa janten keluarga besar reg garut
mangga di isi formulir pendaftarana di page hiji
damel di mana kang di karawangteh
da abige kapungkur kantos calik di karawang (perum adiarsa kencana)

estuning teu tisa cengkat mang gun
alhamdullilah di pasihan kanikmatan berbuka kunumaha kawasa

MangAjaywowcantik

alah meuni dugi kakitu eta teh D
kade ah terab na tonk tarik tarik teuing bisi tatanggi ambek D
alhamdulillah attuh ai nuju nikmat tuang mah sesuatu D

Quote:
Original Posted By bahlemud
haturnuhun kana panampina pangersa
mangga sakedap urang isi hela manawi teu hese ngisina ciga UMPTN D
bybahlemud™

sok mangga mang di isi TTS na D
kade leupat isi keh D
bahlemud - 11/08/2012 08:57 PM
#89

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
alah meuni dugi kakitu eta teh D
kade ah terab na tonk tarik tarik teuing bisi tatanggi ambek D
alhamdulillah attuh ai nuju nikmat tuang mah sesuatu D


sok mangga mang di isi TTS na D
kade leupat isi keh D


atos kang di isi...
alhamdullilah meskipun rada deg degan akhirnya bisa juga D
dupi akang di garutna di palih mana kang??
cikan dupi ddeu aya urang samarang kitu ???
mamanawian iyeumah tiasa patepang sareng baraya sakampung hehe....
bybahlemud™
surajayaNETcell - 11/08/2012 09:09 PM
#90

Quote:
Original Posted By bahlemud
haturnuhun kana panampina pangersa
mangga sakedap urang isi hela manawi teu hese ngisina ciga UMPTN D
by[B]bahlemud™

sami sami haturnuhun oge mang
kekeke ai abi kedah nyebat naon nya ujang atanapi abah bingungs
naha ai nami ujang ai ID abah
ciganamah aki" kolot ku anjeun iyeumah nya ngakaks Peace:
Quote:
Original Posted By Wediantoasn
alah meuni dugi kakitu eta teh D
kade ah terab na tonk tarik tarik teuing bisi tatanggi ambek D
alhamdulillah attuh ai nuju nikmat tuang mah sesuatu D


sok mangga mang di isi TTS na D
kade leupat isi keh D

ah tatanggi ambekmah huapan we tilas alas abi mang :berbusas[/B]
MangAjaywowcantik
bahlemud - 11/08/2012 09:15 PM
#91

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell

sami sami haturnuhun oge mang
kekeke ai abi kedah nyebat naon nya ujang atanapi abah bingungs
naha ai nami ujang ai ID abah
ciganamah aki" kolot ku anjeun iyeumah nya ngakaks Peace:

ah tatanggi ambekmah huapan we tilas alas abi mang :berbusas
MangAjaywowcantik


hahahhaha
ciganamah kitu kang hammers
da abiteh masi anom yuswamah mang nembbe 14
mung basa ngadamel ID bet eta nu ka ketik ku abi namina wkwkwk
bybahlemud™
herrmoel - 11/08/2012 09:41 PM
#92

haturanan mang jaya+mang wed D
wilujeng leleson D


Quote:
Original Posted By bahlemud
atos kang di isi...
alhamdullilah meskipun rada deg degan akhirnya bisa juga D
dupi akang di garutna di palih mana kang??
cikan dupi ddeu aya urang samarang kitu ???
mamanawian iyeumah tiasa patepang sareng baraya sakampung hehe....
bybahlemud™


wilujeng patepang tulis sareng simkuring mang abah D
salam pangwanoh ti orang bayongbong o
orang samarang aya mang gajahperkakas D
cisanca teh pom bensin sanes ?
bahlemud - 11/08/2012 09:53 PM
#93

Quote:
Original Posted By herrmoel
haturanan mang jaya+mang wed D
wilujeng leleson D



wilujeng patepang tulis sareng simkuring mang abah D
salam pangwanoh ti orang bayongbong o
orang samarang aya mang gajahperkakas D
cisanca teh pom bensin sanes ?


wilujeng oge kang herrmoel
ohhh aya baraya urang samarang oge mang gajah salam angwanoh kitu ah ti simkuring
cisanca leres pom bensin mung abi rada ka tongoh deui sa'alit teras lebet ka jalan alit..(tikampung mode on aka cisanca nyingcet)
tepatnamah caket staciun samarang kapungkur mung ayeunamah staciuna tos janten bumi batur hammers
bybahlemud™
Wediantoasn - 11/08/2012 09:59 PM
#94

Quote:
Original Posted By bahlemud
atos kang di isi...
alhamdullilah meskipun rada deg degan akhirnya bisa juga D
dupi akang di garutna di palih mana kang??
cikan dupi ddeu aya urang samarang kitu ???
mamanawian iyeumah tiasa patepang sareng baraya sakampung hehe....
bybahlemud™

abi mah ti wanaraja mang ti kampung malus
cung tah nu urang samarang D

wilujeung oge mang her mangga ah mang ajay sareng nu sanes na off heula ah
herrmoel - 11/08/2012 10:11 PM
#95

Quote:
Original Posted By bahlemud
wilujeng oge kang herrmoel
ohhh aya baraya urang samarang oge mang gajah salam angwanoh kitu ah ti simkuring
cisanca leres pom bensin mung abi rada ka tongoh deui sa'alit teras lebet ka jalan alit..(tikampung mode on aka cisanca nyingcet)
tepatnamah caket staciun samarang kapungkur mung ayeunamah staciuna tos janten bumi batur hammers
bybahlemud™

oh oh oh \)
connect me

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
abi mah ti wanaraja mang ti kampung malus
cung tah nu urang samarang D

wilujeung oge mang her mangga ah mang ajay sareng nu sanes na off heula ah

kamana atuh mang wed, pundungan ah D
9oZiLaX - 11/08/2012 10:12 PM
#96

Wilujeung weungi KRG
wilujeung kanu di laluhur

aya panglima hangsip ? cendols
herrmoel - 11/08/2012 10:15 PM
#97

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung weungi KRG
wilujeung kanu di laluhur

aya panglima hangsip cendols


matabelo:
aya pangersa ti kota wanci kieu gening \)
nuju di manten mang nu ? D

[COLOR="Silver"][COLOR="White"]panglima was here[/COLOR] D[/COLOR]
9oZiLaX - 11/08/2012 10:25 PM
#98

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
aya pangersa ti kota wanci kieu gening \)
nuju di manten mang nu ? D

[COLOR="Silver"][COLOR="White"]panglima was here[/COLOR] D[/COLOR]


jadi malus ku si bapak ieu
teu pameng2 ari niisan teh p

nuju di bumi wargi pangersa di bsd D
kumaha perkawis home sweet home teh ?
herrmoel - 11/08/2012 10:30 PM
#99

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX


jadi malus ku si bapak ieu
teu pameng2 ari niisan teh p

nuju di bumi wargi pangersa di bsd D
kumaha perkawis home sweet home teh ?


D
masih mang nu, jabaning saminggu deui kedah geus ngalih \(
acan di lantai2 acan berdukas
ken wae ketang da bi mah biasa ngaringkuk di leweng D
9oZiLaX - 11/08/2012 10:36 PM
#100

Quote:
Original Posted By herrmoel
D
masih mang nu, jabaning saminggu deui kedah geus ngalih \(
acan di lantai2 acan berdukas
ken wae ketang da bi mah biasa ngaringkuk di leweng D


alah geuningan meuni mepet
di palituran heula atuh mang her
supados tiasa kanggo gogolehean heula D
Page 5 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2