Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

herrmoel - 11/08/2012 10:52 PM
#101

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX


alah geuningan meuni mepet
di palituran heula atuh mang her
supados tiasa kanggo gogolehean heula D


nuju malihan mah mang nu \)
nembe sakotak nu tos kapulas mah
ngan ieu nu payuna hungkul tarutug na teu acan di laanan, nembe saminggu di dak na capedes
9oZiLaX - 11/08/2012 10:54 PM
#102

Quote:
Original Posted By herrmoel
nuju malihan mah mang nu \)
nembe sakotak nu tos kapulas mah
ngan ieu nu payuna hungkul tarutug na teu acan di laanan, nembe saminggu di dak na capedes


alhamdulillah atuh pami nuju mah
sing enggal2 beres weh mang her

ari bukber teh kumaha yeuh pangersa ?
herrmoel - 11/08/2012 11:04 PM
#103

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX


alhamdulillah atuh pami nuju mah
sing enggal2 beres weh mang her

ari bukber teh kumaha yeuh pangersa ?


mudah mudahan laksana nya \)
ngantos komando ti pangersa om uzie abdi teh malus
poyoul - 11/08/2012 11:08 PM
#104

wilujeng ah kanu di laluhur, neme muih yeuh cape ogecapedes
herrmoel - 11/08/2012 11:09 PM
#105

Quote:
Original Posted By poyoul
wilujeng ah kanu di laluhur, neme muih yeuh cape ogecapedes


tos ti mana atuh mang poyoul ?
ider ideran wae D
drjoe - 11/08/2012 11:18 PM
#106

Wilujeng wengi krg
araya ieu teh?
cik bade tumaros ka wargi nu resep motor
apal angel eye.devil eye.hid.projie teu?
poyoul - 11/08/2012 11:22 PM
#107

Quote:
Original Posted By herrmoel
tos ti mana atuh mang poyoul ?
ider ideran wae D

neme muih ti bogor D
Quote:
Original Posted By drjoe
Wilujeng wengi krg
araya ieu teh?
cik bade tumaros ka wargi nu resep motor
apal angel eye.devil eye.hid.projie teu?


abi apal, ngan leuwih apdol nanyakeun jeung ningali barangna ka te'es various hammer:
pami bade enjing abdi bade ka tokona te'es various malus
herrmoel - 11/08/2012 11:23 PM
#108

Quote:
Original Posted By poyoul

neme muih ti bogor D


abi apal, ngan leuwih apdol nanyakeun jeung ningali barangna ka te'es various hammer:
pami bade enjing abdi bade ka tokona te'es various malus


matabelo:
bogor na mana ieuteh ?
D

Quote:
Original Posted By drjoe
Wilujeng wengi krg
araya ieu teh?
cik bade tumaros ka wargi nu resep motor
apal angel eye.devil eye.hid.projie teu?


selamat malam pa dr D
kunaon kitu ? \) dengan perlampuan D
amengan ka dieu atuh D
atawa googling image we Yb
poyoul - 11/08/2012 11:27 PM
#109

Quote:
Original Posted By herrmoel
matabelo:
bogor na mana ieuteh ?
D



selamat malam pa dr D
kunaon kitu ? \) dengan perlampuan D
amengan ka dieu atuh D
atawa googling image we Yb


ti daerah ciampea, hehehe...
teu apal jalan oge tuluy maju weh nohope: nohope: nohope:
herrmoel - 11/08/2012 11:35 PM
#110

Quote:
Original Posted By poyoul


ti daerah ciampea, hehehe...
teu apal jalan oge tuluy maju weh nohope: nohope: nohope:


ciampea D
lewat ka jembatan merah teu jalana tadi ?
kumaha kesan anda dengan kota hujan, kabagean macet dimana wae ?
mun ka ciampea lewat gunung batu pasti macet di laladon (pertigaan)capedes
poyoul - 11/08/2012 11:45 PM
#111

Quote:
Original Posted By herrmoel
ciampea D
lewat ka jembatan merah teu jalana tadi ?
kumaha kesan anda dengan kota hujan, kabagean macet dimana wae ?
mun ka ciampea lewat gunung batu pasti macet di laladon (pertigaan)capedes


bieu teh kabagean macet ti stasion tuluy tepi ka ciawi nohope: nohope:
mun berangkat na mah henteu da mangkat tos magrib
drjoe - 12/08/2012 01:15 AM
#112

Quote:
Original Posted By poyoul

neme muih ti bogor D


abi apal, ngan leuwih apdol nanyakeun jeung ningali barangna ka te'es various hammer:
pami bade enjing abdi bade ka tokona te'es various malus

teh es various berarti ka teun mang dudu kitu D
asa hade nu make nu kitu,,,ngan rada teu ngatos weh mun lampu utama hurung AE na teu katinggal,,jadi katinggal iraha atuh ari ayeuna cek pak polis kudu hurung tuluy lampu na ngakak
Quote:
Original Posted By herrmoel


matabelo:
bogor na mana ieuteh ?
D



selamat malam pa dr D
kunaon kitu ? \) dengan perlampuan D
amengan ka dieu atuh D
atawa googling image we Yb

justru ameng tidinya abi jadi lieur teh ngakaks
jaba jadi hayang gentos motoy berbusa:
poyoul - 12/08/2012 01:32 AM
#113

Quote:
Original Posted By drjoe
teh es various berarti ka teun mang dudu kitu D
asa hade nu make nu kitu,,,ngan rada teu ngatos weh mun lampu utama hurung AE na teu katinggal,,jadi katinggal iraha atuh ari ayeuna cek pak polis kudu hurung tuluy lampu na ngakak

justru ameng tidinya abi jadi lieur teh ngakaks
jaba jadi hayang gentos motoy berbusa:


muhun mang andre si kang dudu D
mun ae mah dilingkaran proje na tah mun nu teu katingali pas hurung proje mah nyeta de daemon eyes hurungna di jero lensa jadi mun hid nyala moal katingali de na. mun ae mah bakal katingali wae asal warna na nu mencolok, siga warna beureum jeung biru, mun warna nu teu mencolokna nyeta putih, kuning, ungu, hejo.
drjoe - 12/08/2012 01:35 AM
#114

Quote:
Original Posted By poyoul


muhun mang andre si kang dudu D
mun ae mah dilingkaran proje na tah mun nu teu katingali pas hurung proje mah nyeta de daemon eyes hurungna di jero lensa jadi mun hid nyala moal katingali de na. mun ae mah bakal katingali wae asal warna na nu mencolok, siga warna beureum jeung biru, mun warna nu teu mencolokna nyeta putih, kuning, ungu, hejo.


walahhh,,,
jagoan geningan mang asep nya apalan
hatur nuhun mang sep inpoh na D
cek kolor ah cendols

tinggal mikiran wantufeiv weh ayeuna mah,,pajar ngorok na ngahudangkeun tatangga ngakaks
poyoul - 12/08/2012 01:51 AM
#115

Quote:
Original Posted By drjoe
walahhh,,,
jagoan geningan mang asep nya apalan
hatur nuhun mang sep inpoh na D
cek kolor ah cendols

tinggal mikiran wantufeiv weh ayeuna mah,,pajar ngorok na ngahudangkeun tatangga ngakaks


aih... jadi malu malus
sok atuh engalan nyanak wantuvaif piji'em ef'ai, ke barudak sina merapat k garut meh karacunan hammer:
Wediantoasn - 12/08/2012 10:30 AM
#116

YbYb wilujeung enjing garut YbYb
kumaha daramang
iloveindonesias happy weekend iloveindonesias
yudidee - 12/08/2012 11:20 AM
#117

Wolujeng siang pamiarsa....iloveindonesias


@mang Gun diluhur >>>>>?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2 >>> sakantenan cek tudung sajina malus
Wediantoasn - 12/08/2012 11:38 AM
#118

Quote:
Original Posted By yudidee
Wolujeng siang pamiarsa....iloveindonesias


@mang Gun diluhur >>>>>?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2 >>> sakantenan cek tudung sajina malus

sipth wokey pak abah
hatur nuhun cendols
drjoe - 12/08/2012 12:03 PM
#119

Quote:
Original Posted By poyoul
aih... jadi malu malus
sok atuh engalan nyanak wantuvaif piji'em ef'ai, ke barudak sina merapat k garut meh karacunan hammer:

siap mang
ke mun teu aya aral melintang awal bulan rang pinang D
Quote:
Original Posted By Wediantoasn
YbYb wilujeung enjing garut YbYb
kumaha daramang
iloveindonesias happy weekend iloveindonesias

wilujeng siang mang gun D
aman aman sajakah disana ? D
Quote:
Original Posted By yudidee
Wolujeng siang pamiarsa....iloveindonesias


@mang Gun diluhur >>>>>?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2 >>> sakantenan cek tudung sajina malus


wilujeng siang abah
sudahkah anda minum rantang hari ini Peace:

bah,,punten eta nu di peki one teh link na sapalih masih keneh .us
jadi di klik teh nyasab ka selap@
Wediantoasn - 12/08/2012 01:28 PM
#120

Quote:
Original Posted By drjoe

wilujeng siang mang gun D
aman aman sajakah disana ? D

siang oge mang dre
aman terkendali mang no problemo
bagaimana disana ? D
Page 6 of 43 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2