Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 43 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

drjoe - 12/08/2012 02:06 PM
#121

Quote:
Original Posted By Wediantoasn
siang oge mang dre
aman terkendali mang no problemo
bagaimana disana ? D


sami mang aman
malah loba penampakan igo luar kota make tenky jeng hotpan genit:

sakapeung mah malah aya nu teu nganggo lancingan
delman tapi na Peace:
adel14 - 12/08/2012 02:31 PM
#122

Wilujeng wayah gini
ka akang sareng teteh sadayana malus
drjoe - 12/08/2012 02:34 PM
#123

Quote:
Original Posted By adel14
Wilujeng wayah gini
ka akang sareng teteh sadayana malus


wilujeng siang oge pangestu

masih di KRB?
adel14 - 12/08/2012 02:37 PM
#124

Quote:
Original Posted By drjoe
wilujeng siang oge pangestu

masih di KRB?


KRB aka bandung snes kang ?
abi nju di lampung malus
drjoe - 12/08/2012 02:45 PM
#125

Quote:
Original Posted By adel14
KRB aka bandung snes kang ?
abi nju di lampung malus


walah,,,nuju ngalatih gajah kang Peace:
adel14 - 12/08/2012 02:54 PM
#126

Quote:
Original Posted By drjoe
walah,,,nuju ngalatih gajah kang Peace:


mudik kang hammer:
orang tua di lampung, jadina mudik kadieu malus
jackd48 - 12/08/2012 03:06 PM
#127

Quote:
Original Posted By drjoe
walah,,,nuju ngalatih gajah kang Peace:

damang mang dre?D

Quote:
Original Posted By adel14
mudik kang hammer:
orang tua di lampung, jadina mudik kadieu malus

aya tamu hehe..
lampung panasnya kang?D
surajayaNETcell - 12/08/2012 03:24 PM
#128

absen siang menuju sore ah....cendols
mangga di lajeung abi bade bobo deui....Yb






MangAjaywowcantik
ichan69 - 12/08/2012 06:44 PM
#129

Wilujeng sonten kasadayana wargi garut,

Nepangkeun abdi kaskuser asli sukabumi, tos tilu dinten abdi aya di garut gaduh maksad ngalih damel ka kota ieu. Raoseun kota na, warga2na ge ramah, makanan oge raraos, mugi2 abdi dibetahkeun didieu...aminn

Punten, bade nyuhunkeun bantosanana,,bilih akang akang terang daftar perumahan di garut abdi nyuhunkeun di wartosan, kumargi nuju milarian kanggo abdi sareng istri, murangkalih. Rencanana abdi bade ngontrak sataun, bumi na anu tos aya parabotna. Bilih akang2 uninga mangga tiasa di infokeun ka abdi.

2 dinten ieu abdi tos milarian kamana2 rada sesah, nu cocok teh sapertos perumahan permata hijau, surya indah sekitaran pemda mung pararinuh.

Sakitu panginten ti abdi, punten janten minuhan thread, mangga upami aya nu uninga tiasa di pm bae. Hatur nuhun kana perhatosanana..
bahlemud - 12/08/2012 07:27 PM
#130

Quote:
Original Posted By ichan69
Wilujeng sonten kasadayana wargi garut,

Nepangkeun abdi kaskuser asli sukabumi, tos tilu dinten abdi aya di garut gaduh maksad ngalih damel ka kota ieu. Raoseun kota na, warga2na ge ramah, makanan oge raraos, mugi2 abdi dibetahkeun didieu...aminn

Punten, bade nyuhunkeun bantosanana,,bilih akang akang terang daftar perumahan di garut abdi nyuhunkeun di wartosan, kumargi nuju milarian kanggo abdi sareng istri, murangkalih. Rencanana abdi bade ngontrak sataun, bumi na anu tos aya parabotna. Bilih akang2 uninga mangga tiasa di infokeun ka abdi.

2 dinten ieu abdi tos milarian kamana2 rada sesah, nu cocok teh sapertos perumahan permata hijau, surya indah sekitaran pemda mung pararinuh.

Sakitu panginten ti abdi, punten janten minuhan thread, mangga upami aya nu uninga tiasa di pm bae. Hatur nuhun kana perhatosanana..


wilujeng sonten kang...salam pangwanoh ti simkuring urang lembur malus
mangga atu para sesepuh di bantos....malus
duh simkuring nuju di karawang iyeuteh kang janten teu tiasa ngabantos hapunten pisan
panginten atuh aya nu tiasa ngabantos ka si akang iyeu mangga.....
herrmoel - 12/08/2012 09:35 PM
#131

Wilujeng wengi KRG
\)b

Quote:
Original Posted By ichan69
Wilujeng sonten kasadayana wargi garut,

Nepangkeun abdi kaskuser asli sukabumi, tos tilu dinten abdi aya di garut gaduh maksad ngalih damel ka kota ieu. Raoseun kota na, warga2na ge ramah, makanan oge raraos, mugi2 abdi dibetahkeun didieu...aminn

Punten, bade nyuhunkeun bantosanana,,bilih akang akang terang daftar perumahan di garut abdi nyuhunkeun di wartosan, kumargi nuju milarian kanggo abdi sareng istri, murangkalih. Rencanana abdi bade ngontrak sataun, bumi na anu tos aya parabotna. Bilih akang2 uninga mangga tiasa di infokeun ka abdi.

2 dinten ieu abdi tos milarian kamana2 rada sesah, nu cocok teh sapertos perumahan permata hijau, surya indah sekitaran pemda mung pararinuh.

Sakitu panginten ti abdi, punten janten minuhan thread, mangga upami aya nu uninga tiasa di pm bae. Hatur nuhun kana perhatosanana..

sundulgans
Quote:
Original Posted By bahlemud


wilujeng sonten kang...salam pangwanoh ti simkuring urang lembur malus
mangga atu para sesepuh di bantos....malus
duh simkuring nuju di karawang iyeuteh kang janten teu tiasa ngabantos hapunten pisan
panginten atuh aya nu tiasa ngabantos ka si akang iyeu mangga.....


haturanan bah \)
2 post deui D
poyoul - 12/08/2012 10:01 PM
#132

@punclut bandung yeuh bareng jeung various D
TobiAntiBata - 12/08/2012 10:16 PM
#133

Quote:
Original Posted By ichan69
Wilujeng sonten kasadayana wargi garut,

Nepangkeun abdi kaskuser asli sukabumi, tos tilu dinten abdi aya di garut gaduh maksad ngalih damel ka kota ieu. Raoseun kota na, warga2na ge ramah, makanan oge raraos, mugi2 abdi dibetahkeun didieu...aminn

Punten, bade nyuhunkeun bantosanana,,bilih akang akang terang daftar perumahan di garut abdi nyuhunkeun di wartosan, kumargi nuju milarian kanggo abdi sareng istri, murangkalih. Rencanana abdi bade ngontrak sataun, bumi na anu tos aya parabotna. Bilih akang2 uninga mangga tiasa di infokeun ka abdi.

2 dinten ieu abdi tos milarian kamana2 rada sesah, nu cocok teh sapertos perumahan permata hijau, surya indah sekitaran pemda mung pararinuh.

Sakitu panginten ti abdi, punten janten minuhan thread, mangga upami aya nu uninga tiasa di pm bae. Hatur nuhun kana perhatosanana..


di caket bumi abii kumaha kang perum bumi malayuasri jalan raya samarang nu caket SPBU samarang ? diddnya raoseun jaba ayena nuju dibangun D
pami hoong ningal abdi kersa ngajajap Yb
GondrongDesa - 12/08/2012 10:35 PM
#134

Quote:
Original Posted By ichan69
Wilujeng sonten kasadayana wargi garut,

Nepangkeun abdi kaskuser asli sukabumi, tos tilu dinten abdi aya di garut gaduh maksad ngalih damel ka kota ieu. Raoseun kota na, warga2na ge ramah, makanan oge raraos, mugi2 abdi dibetahkeun didieu...aminn

Punten, bade nyuhunkeun bantosanana,,bilih akang akang terang daftar perumahan di garut abdi nyuhunkeun di wartosan, kumargi nuju milarian kanggo abdi sareng istri, murangkalih. Rencanana abdi bade ngontrak sataun, bumi na anu tos aya parabotna. Bilih akang2 uninga mangga tiasa di infokeun ka abdi.

2 dinten ieu abdi tos milarian kamana2 rada sesah, nu cocok teh sapertos perumahan permata hijau, surya indah sekitaran pemda mung pararinuh.

Sakitu panginten ti abdi, punten janten minuhan thread, mangga upami aya nu uninga tiasa di pm bae. Hatur nuhun kana perhatosanana..


d ceket bumi abi kang ceket kampus uniga masih aya nu kosong da
TobiAntiBata - 12/08/2012 10:39 PM
#135

Quote:
Original Posted By GondrongDesa
d ceket bumi abi kang ceket kampus uniga masih aya nu kosong da


eta mah kosan ath mang sanes bumi
GondrongDesa - 12/08/2012 10:41 PM
#136

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata


eta mah kosan ath mang sanes bumi



eta nu ceket perum bumi tarogong pan aya perumahan nu ceket perhutani

TobiAntiBata - 12/08/2012 10:51 PM
#137

Quote:
Original Posted By GondrongDesa
eta nu ceket perum bumi tarogong pan aya perumahan nu ceket perhutani


oh enya nu dket smp nya ?
GondrongDesa - 12/08/2012 11:39 PM
#138

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata


oh enya nu dket smp nya ?

muhun smp kaditu deui mang
bahlemud - 13/08/2012 12:53 AM
#139

Quote:
Original Posted By herrmoel
Wilujeng wengi KRG
\)bs


sundulgans

haturanan bah \)
2 post deui D

dua post kumaha kang???
poyoul - 13/08/2012 01:25 AM
#140

itu nu duaan di luhur meni rame matabelo:
bapak abah mana pa abah?
Page 7 of 43 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2