Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 43 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

dannn - 13/08/2012 05:06 AM
#141

Assalamualaikum ...

punten bade naros, aya anu terang rute jalan garut - tangerang khusus roda dua(motor) teu nya? manawi aya anu terang.
hatur nuhun gan.
yudidee - 13/08/2012 09:29 AM
#142
Pengumpulan KTP
Assalamualaikum.WR. WB

Mangrupi perhatosan kanggo warga KRG.

Supados aya dina katartiban peraturan. Disuhungkeun waktosna kanggo ngempelkeun Kartu Tanda Penduduk (KTP).
Tata cara pengumpulan di scan teras di kirim via email :
[email]yudi.dee.kusmayadi@gmail.com[/email] .

Kanggo warga anu parantos ngirim KTP, khususna warga nu enggal. Diantos konfirmasina via PM kaskus atanapi PM di Facebook.
Kana perhatosan nana simkuring ngahaturkeun hatur nuhun...

Wassalamualaikum.WR. WB



Tambihan :
1. Kanggo warga enggal anu teu acan gabung di facebook group KRG, diantos gabung palih dieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
2. KTP anu dikirim diusahakeun anu terbaru.
3. Anu teu acan gaduh KTP, tiasa digentos ku kartu siswa.


CC : RL

Abah
aalez - 13/08/2012 11:32 AM
#143

[B]wilujeung enjing ka sadayana kumaha dararamang iye teh D
absen hella akh D [/B]
TobiAntiBata - 13/08/2012 02:14 PM
#144

Quote:
Original Posted By GondrongDesa
muhun smp kaditu deui mang


oh enya terang mang

Quote:
Original Posted By yudidee
Assalamualaikum.WR. WB

Mangrupi perhatosan kanggo warga KRG.

Supados aya dina katartiban peraturan. Disuhungkeun waktosna kanggo ngempelkeun Kartu Tanda Penduduk (KTP).
Tata cara pengumpulan di scan teras di kirim via email :
[email]yudi.dee.kusmayadi@gmail.com[/email] .

Kanggo warga anu parantos ngirim KTP, khususna warga nu enggal. Diantos konfirmasina via PM kaskus atanapi PM di Facebook.
Kana perhatosan nana simkuring ngahaturkeun hatur nuhun...

Wassalamualaikum.WR. WB



Tambihan : Kanggo warga enggal anu teu acan gabung di facebook group KRG, diantos gabung palih dieu :http://www.facebook.com/groups/kaskusregionalgarut/



Abah


ari abi nu te acan gaduh kuumaha nasibna atuh bah confused:
9oZiLaX - 13/08/2012 02:57 PM
#145

Wilujeung siang KRG
naruju naon yeuh ?
Quote:
Original Posted By dannn
Assalamualaikum ...

punten bade naros, aya anu terang rute jalan garut - tangerang khusus roda dua(motor) teu nya? manawi aya anu terang.
hatur nuhun gan.

bade ngalangkung kamana kang ?
manawi tiasa ngabantos
Quote:
Original Posted By yudidee
Assalamualaikum.WR. WB

Mangrupi perhatosan kanggo warga KRG.

Supados aya dina katartiban peraturan. Disuhungkeun waktosna kanggo ngempelkeun Kartu Tanda Penduduk (KTP).
Tata cara pengumpulan di scan teras di kirim via email :
[email]yudi.dee.kusmayadi@gmail.com[/email] .

Kanggo warga anu parantos ngirim KTP, khususna warga nu enggal. Diantos konfirmasina via PM kaskus atanapi PM di Facebook.
Kana perhatosan nana simkuring ngahaturkeun hatur nuhun...

Wassalamualaikum.WR. WB



Tambihan :
1. Kanggo warga enggal anu teu acan gabung di facebook group KRG, diantos gabung palih dieu :http://www.facebook.com/groups/kaskusregionalgarut/
2. KTP anu dikirim diusahakeun anu terbaru.
3. Anu teu acan gaduh KTP, tiasa digentos ku kartu siswa.


CC : RL

Abah


abi mah atos bah
yudidee - 13/08/2012 03:23 PM
#146

Quote:
Original Posted By TobiAntiBata

ari abi nu te acan gaduh kuumaha nasibna atuh bah confused:

Teu sawios mang Tobi, digentos ku Kartu Tanda SiswaYb
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX
Wilujeung siang KRG
naruju naon yeuh ?

abi mah atos bah


Wilujeng siang juga tcintca kisss
KTP mang nunu mah atos disimpeniloveindonesias
poyoul - 13/08/2012 04:32 PM
#147

amazed: amazed: amazed: amazed: haduuuuhhh kamarana ieu teh meni tiiseun kieu amazed: amazed: amazed: amazed: amazed: amazed: amazed:
bsurya - 13/08/2012 08:09 PM
#148

wilujeung wayah kieu baraya . . . . . .

ngopi bari jeung ngadu bako pol pisan yeuh

araya kitu ieu teh cendols
bahlemud - 13/08/2012 09:23 PM
#149

asallamuallaikum
wilujeng weungi pemiarsa D
herrmoel - 14/08/2012 12:27 AM
#150

wilujeng wengi pamiarsa
D

Quote:
Original Posted By bsurya
wilujeung wayah kieu baraya . . . . . .

ngopi bari jeung ngadu bako pol pisan yeuh

araya kitu ieu teh cendols

aya yeuh D
Quote:
Original Posted By bahlemud
asallamuallaikum
wilujeng weungi pemiarsa D


wengi bah D
pm ka abah yudidee
supados nami na di lebetkeun ka dieu \)
angklung23 - 14/08/2012 01:49 AM
#151

wilujeng enjing...
rada sepi ieu teh sigana nuju khusu itikaf nya.
:thumbup
drjoe - 14/08/2012 02:01 AM
#152

cik kan ngaronda palih dieu D

saurrrrrrrrrr Peace:
andri1990.8 - 14/08/2012 04:11 AM
#153

jurig di kntun sababaraha dinten tos kakantun ber page page
alah teu sempet ngapost wae hapunten nuju sibuk sibukna,

kumaha daramang???
yudidee - 14/08/2012 08:40 AM
#154

Tiris kieu ningan
Hey hey warga, aya nu tos gugah acan nyailoveindonesias

Quote:
Original Posted By bahlemud
dua post kumaha kang???

Wilujeng gabung di KRG mang Bah Yb
Nepangkeun simkuring sok disebat Abah oge di palih dieu teh malus shakehand
Cek kapalih dieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Sareng ieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Diantos scan KTP na nya
[CENTER]
>>> cekkolorna sakantenan mang bah
Wediantoasn - 14/08/2012 11:42 AM
#155

wilujeung wayah kieu garut
nyubi ngiring ameung didieu Yb
TobiAntiBata - 14/08/2012 12:09 PM
#156

cung saha nu terang di palih mana nu tiasa scan foto malu:
drjoe - 14/08/2012 01:25 PM
#157

Quote:
Original Posted By andri1990.8
jurig di kntun sababaraha dinten tos kakantun ber page page
alah teu sempet ngapost wae hapunten nuju sibuk sibukna,

kumaha daramang???

damang mang
sawangsul na ? D
[QUOTE=yudidee;739190875]Tiris kieu ningan
Hey hey warga, aya nu tos gugah acan nyailoveindonesias


Wilujeng gabung di KRG mang Bah Yb
Nepangkeun simkuring sok disebat Abah oge di palih dieu teh malus shakehand
Cek kapalih dieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Sareng ieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Diantos scan KTP na nya
[CENTER]
>>> cekkolorna sakantenan mang bah
bahlemud - 14/08/2012 02:31 PM
#158

[QUOTE=yudidee;739190875]Tiris kieu ningan
Hey hey warga, aya nu tos gugah acan nyailoveindonesias


Wilujeng gabung di KRG mang Bah Yb
Nepangkeun simkuring sok disebat Abah oge di palih dieu teh malus shakehand
Cek kapalih dieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

Sareng ieu :
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Diantos scan KTP na nya
[CENTER]
>>> cekkolorna sakantenan mang bah
drjoe - 14/08/2012 02:56 PM
#159

Quote:
Original Posted By bahlemud
haturnuhun kang alhamdullilah haturnuhun tos di angkeun janten baraya ddeu
mangga di cek cekpms kang
duh haturnuhun pisan kang abah cendol perdana abi yeuh saumur ngaskus nembe abah hungkul nu masihan cendol ka abi D
sakali deui haturnuhund
btw bah...cik aya sagelas deui mah bah ??? ngacir:


aits,,,salken hela mang D
simkuring nu rajinmenabung rendah hati serta ganteng mempesona hammer:
Peace:
guyon ah meh cenghar ngakaks
yudidee - 14/08/2012 03:09 PM
#160

Quote:
Original Posted By bahlemud


haturnuhun kang alhamdullilah haturnuhun tos di angkeun janten baraya ddeu
mangga di cek cekpms kang
duh haturnuhun pisan kang abah cendol perdana abi yeuh saumur ngaskus nembe abah hungkul nu masihan cendol ka abi D
sakali deui haturnuhund
btw bah...cik aya sagelas deui mah bah ??? ngacir:

Dikasih hati malah kepengen dipelukberdukas
Ke urang kukurilingan heula nya, ke dibanyur deui D

Quote:
Original Posted By drjoe


aits,,,salken hela mang D
simkuring nu rajinmenabung rendah hati serta ganteng mempesona hammer:
Peace:
guyon ah meh cenghar ngakaks

Mempesona mah panan nami perum mang dre : "mempesona intan" ngakaks

Nuju naon hey?
Page 8 of 43 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2