Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2
Total Views: 10502 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 43 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

herrmoel - 14/08/2012 08:00 PM
#161

seperti biasa \)
wilujeng wengi KRG D

H-4 tapi macet na tos nyampe bayongbong ieu teh capedesberdukas

Spoiler for macetBWK
Quote:
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2

surajayaNETcell - 14/08/2012 09:44 PM
#162

wilujeng wayah kiyeu mang ketu
wilujeng leleson ah kasadayana
karamanaya iyeuteh bet asa simpe kiyeu bingungs





MangAjaywowcantik
herrmoel - 14/08/2012 09:49 PM
#163

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell
wilujeng wayah kiyeu mang ketu
wilujeng leleson ah kasadayana
karamanaya iyeuteh bet asa simpe kiyeu bingungs





MangAjaywowcantik


wilujeng pa ajay \)
eh, eta post om iechie di alihkeun ka pekiwan di FR
surajayaNETcell - 14/08/2012 09:52 PM
#164

Quote:
Original Posted By herrmoel
[B][CENTER][FONT="papyrus"][COLOR="Blue"]wilujeng pa ajay \)
eh, eta post om iechie di alihkeun ka pekiwan di FR


sumuhun mangga pak ketu army:
hapunten nembe tiasa ol tikamari compi abi di kudeta ku pun rai malus
page one teacan di aredit cik rada taroelan paketu isin ah bilih aya tamu
bumi masi acak acakan D[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]
MangAjaywowcantik
shandimaul - 14/08/2012 09:59 PM
#165

assalamualaikum baraya,
Ngiring ngepost ah di bumi anyar D
surajayaNETcell - 14/08/2012 10:22 PM
#166

Quote:
Original Posted By shandimaul
assalamualaikum baraya,
Ngiring ngepost ah di bumi anyar D


waallaikum salam mang shan \)
mangga mang sok sing sering ngapost ddeu supados haneuteun D
MangAjaywowcantik
shandimaul - 14/08/2012 10:27 PM
#167

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


waallaikum salam mang shan \)
mangga mang sok sing sering ngapost ddeu supados haneuteun D
MangAjaywowcantik


Siap mang ajay D
surajayaNETcell - 14/08/2012 10:30 PM
#168

Quote:
Original Posted By shandimaul
Siap mang ajay D


eits naha ngapostna mung tilu kata
rada seu'uran ah isin ku paketu bilih baeud D

MangAjaywowcantik
uibebekie - 14/08/2012 11:09 PM
#169

euleuh tos lami teu ameng kadieu tos ngalih bumi geuning
malu
shandimaul - 14/08/2012 11:13 PM
#170

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


eits naha ngapostna mung tilu kata
rada seu'uran ah isin ku paketu bilih baeud D

MangAjaywowcantik


Alah ngambek moal yeuh pa ketuna ? Jdi sieun ah takut
herrmoel - 14/08/2012 11:22 PM
#171

Quote:
Original Posted By surajayaNETcell


sumuhun mangga pak ketu army:
hapunten nembe tiasa ol tikamari compi abi di kudeta ku pun rai malus
page one teacan di aredit cik rada taroelan paketu isin ah bilih aya tamu
bumi masi acak acakan D
MangAjaywowcantik

okay pa ajay
manawi enjing tos di aredit D
Quote:
Original Posted By uibebekie
euleuh tos lami teu ameng kadieu tos ngalih bumi geuning
malu

kamana wae ath kang,
tos part 4 yeuh hammer: D
Quote:
Original Posted By shandimaul


Alah ngambek moal yeuh pa ketuna ? Jdi sieun ah takut

moal da nuju saum D
langkung sae namah di dua jajarkeun post na \)
uibebekie - 14/08/2012 11:24 PM
#172

derita mahasiswa tingkat akhir ieu teh
janten rada saribuk
malu
herrmoel - 14/08/2012 11:40 PM
#173
BEWARA
ping 17 agustus dinten jum'at
KRG bade ngayakeun deui buka bersama (bubar D )
anu bade ngaramekeun tiasa absen di trit, atanapi sms/whatsapp: 08997713789

*[size="1"]tkp na di update enjing [/SIZE]


Quote:
Original Posted By uibebekie
derita mahasiswa tingkat akhir ieu teh
janten rada saribuk
malu


keun we atuh kang da sibuk ge tos tangtos aya buruhna \)
uibebekie - 14/08/2012 11:45 PM
#174

Quote:
keun we atuh kang da sibuk ge tos tangtos aya buruhna \)


sumuhun kang sing enggal rengse we ieu ge
tos nga hang ieu teh ngakak
herrmoel - 14/08/2012 11:55 PM
#175

Quote:
Original Posted By uibebekie


sumuhun kang sing enggal rengse we ieu ge
tos nga hang ieu teh ngakak


muhun sing sukses ah \)
omat ulahciga rerencangan abdi janten mahasiwa abadi Yb takuts

manawi rada rineh, di antos komeng + rate na kang D
[FR] Baksos+bukber Reg Garut with PCC (pantura cruiser community)
uibebekie - 14/08/2012 11:59 PM
#176

Quote:
Original Posted By herrmoel
muhun sing sukses ah \)
omat ulahciga rerencangan abdi janten mahasiwa abadi Yb takuts

manawi rada rineh, di antos komeng + rate na kang D
[FR] Baksos+bukber Reg Garut with PCC (pantura cruiser community)


alah alim ah abadi mah
temporer we janten mahasiswa mah
tos wareg ngakak
atos di rate kang alah tos seueur acara ningan
9oZiLaX - 15/08/2012 12:18 AM
#177

Quote:
Original Posted By herrmoel
ping 17 agustus dinten jum'at
KRG bade ngayakeun deui buka bersama (bubar D )
anu bade ngaramekeun tiasa absen di trit, atanapi sms/whatsapp: 08997713789

*[size="1"]tkp na di update enjing [/SIZE]




keun we atuh kang da sibuk ge tos tangtos aya buruhna \)


Insya Allah hadir pak pami di cibiuk mah D
pami benten tempat palingan nyusul
herrmoel - 15/08/2012 12:23 AM
#178

Quote:
Original Posted By uibebekie


alah alim ah abadi mah
temporer we janten mahasiswa mah
tos wareg ngakak
atos di rate kang alah tos seueur acara ningan

muhun sing lancar we kuliah na ah jungjunan \)
alhamdulillah saur om alez mah ayeuna KRG teh semakin di depan cenah D
Quote:
Original Posted By 9oZiLaX


Insya Allah hadir pak pami di cibiuk mah D
pami benten tempat palingan nyusul

matabelo:
aya anggota VIP KRG gening D Yb
mantaf mang nu :thumbup
TKP di check heula enjing ku uncle jacks D
9oZiLaX - 15/08/2012 12:32 AM
#179

[/QUOTE]matabelo:
aya anggota VIP KRG gening D Yb
mantaf mang nu :thumbup
TKP di check heula enjing ku uncle jacks D[/QUOTE]
Saha tah pak anu VIP ?
Okeh atuh siap pak
Mugia tiasa dilancarkeun
Aamiin
herrmoel - 15/08/2012 12:39 AM
#180

Quote:
Original Posted By 9oZiLaX

Saha tah pak anu VIP ?
Okeh atuh siap pak
Mugia tiasa dilancarkeun
Aamiin


eta luhureun simkuring mang D
permios ti payun ah Yb
[size="1"]enjing wengi ngejank deui di dieu D[/SIZE]
Page 9 of 43 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 2