Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Reg.Solo Gamers Community ++Online & Offline++
Total Views: 5727 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 24 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 > 

bgz. - 10/10/2012 05:41 PM
#381

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
yo gampang ne kui tp kudu menang lho o
Ne nanggo PS ora . . ketoke yen ra leptopan yo PC think:


wah iki "kudu" kui sing angel , wwkwkwk , akeh" e kalah le

wingi nang jogja ono kui PC , tp jarang je turney PC yo , PS mesti, lagian kok ra sisan 2013 yo cendolb
OverKiLLz - 10/10/2012 06:48 PM
#382

Quote:
Original Posted By bgz.
wah iki "kudu" kui sing angel , wwkwkwk , akeh" e kalah le

wingi nang jogja ono kui PC , tp jarang je turney PC yo , PS mesti, lagian kok ra sisan 2013 yo cendolb


jare panitiane nggo pc / laptop kok..
wes lgsg cus dftar wae o
bgz. - 10/10/2012 07:32 PM
#383

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
jare panitiane nggo pc / laptop kok..
wes lgsg cus dftar wae o


wkwkwkwk ngapusi , koya mu pink, mbo sms po ? army:
Deadly.Ice - 10/10/2012 08:22 PM
#384

Nama : William ( Asli Solo iki )
ID Kaskus : Deadly.Ice
Game Console : PC
Game Fav : PES 2013 :2thumbup
roempoet - 10/10/2012 08:25 PM
#385

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
jare panitiane nggo pc / laptop kok..
wes lgsg cus dftar wae o


Quote:
Original Posted By bgz.
wkwkwkwk ngapusi , koya mu pink, mbo sms po ? army:


nganggo leptop om. ngko mlebu 32/16 besar lg pc o
panitiane kancaku dewe soale o
OverKiLLz - 11/10/2012 12:40 AM
#386

Quote:
Original Posted By bgz.
wkwkwkwk ngapusi , koya mu pink, mbo sms po ? army:


jinguk di kandani ngeyel mad:

ak yo cah mipa soale ky mas e iki

v
v
v
v


Quote:
Original Posted By roempoet
nganggo leptop om. ngko mlebu 32/16 besar lg pc o
panitiane kancaku dewe soale o
diablos - 11/10/2012 06:19 PM
#387

wes ki... jatah mlebu guo sek...

nyewo game

1. kingdom of amalur
2. neverwinter night 2
3. dragon age origin
4. sacred 2
5. dungeon defender
6. sexy beach 3
bgz. - 11/10/2012 07:18 PM
#388

Quote:
Original Posted By roempoet
nganggo leptop om. ngko mlebu 32/16 besar lg pc o
panitiane kancaku dewe soale o


bro , tulung tekoke nek nganggo keyboard oleh ra ? Yb meh gowo keyboard dw ngko wkwkwkwk , nek oleh sih, pgn melu cendolb

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
jinguk di kandani ngeyel mad:

ak yo cah mipa soale ky mas e iki

v
v
v
v


wwkkwwk, koe meragukan nde, koe meh melu ra PES e ?
bgz. - 11/10/2012 07:48 PM
#389

[QUOTE=diablos;758917809]wes ki... jatah mlebu guo sek...

nyewo game

1. kingdom of amalur
2. neverwinter night 2
3. dragon age origin
4. sacred 2
5. dungeon defender
6. sexy beach 3
OverKiLLz - 11/10/2012 07:52 PM
#390

[QUOTE=diablos;758917809]wes ki... jatah mlebu guo sek...

nyewo game

1. kingdom of amalur
2. neverwinter night 2
3. dragon age origin
4. sacred 2
5. dungeon defender
6. sexy beach 3
bgz. - 11/10/2012 08:05 PM
#391

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
1-6 ra ono sing mudeng kui game opo hammer:



ora melu . . cupu aku ne dolanan pes , kr kw wae mbo bantai biyen kae o


makane ojo dolanan wedok wae wkwkwkwwkwkw


halah prettt ~
kapan mbantai koe ? :berbusas
sing ono aq mbien mbo bantai 10 - 0 cendolb
diablos - 11/10/2012 11:24 PM
#392

kingdom of amalur e knopo iki matabelo:

kok grafike remuk \(

tak jajal game liyo normal2 ae \( mosok ra compatible ATI ku \(

ndadak golek driver meneh opo ya \( tapi wes update prasaan hammer:
roempoet - 12/10/2012 12:19 AM
#393

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
jinguk di kandani ngeyel mad:

ak yo cah mipa soale ky mas e iki

v
v
v
v


loh kw yo mipa to kang? jurusan opo kw? think:

[QUOTE=diablos;758917809]wes ki... jatah mlebu guo sek...

nyewo game

1. kingdom of amalur
2. neverwinter night 2
3. dragon age origin
4. sacred 2
5. dungeon defender
6. sexy beach 3
roempoet - 12/10/2012 03:00 AM
#394

nemu game apik ki. buatan cah ITB D
judule GHAIB
konsep gameplay mirip2 silent hill, ra kalah ngageti daripada sandler D
sg marai unik ki, ngalahne demit e nganggo bacaan Al-Qur'an D
indonesia banget iloveindonesia

oficial web http://ghaibthegame.wordpress.com/
link donlot
Quote:
IDWS

pass: naomihikaru


gur 300an mb o

graphic e sih biasa. sg nggatheli ki sounde mad: gur gawe kaget tok hammer:
diablos - 12/10/2012 08:51 PM
#395

Quote:
Original Posted By roempoet
nemu game apik ki. buatan cah ITB D
judule GHAIB
konsep gameplay mirip2 silent hill, ra kalah ngageti daripada sandler D
sg marai unik ki, ngalahne demit e nganggo bacaan Al-Qur'an D
indonesia banget iloveindonesia

oficial web http://ghaibthegame.wordpress.com/
link donlot


gur 300an mb o

graphic e sih biasa. sg nggatheli ki sounde mad: gur gawe kaget tok hammer:


tak update driver catalyst e.. lsg lancar D D

wogh game horor anak negri matabelo:

wes tak sebar neng twit lsg.. tapi link sing neng BP D


meh nggawe akun twit .. regsologamer .. sing ra singgungan hurupe mung kuwi hammer:
bgz. - 12/10/2012 11:00 PM
#396

Quote:
Original Posted By roempoet


ngeri tenan kw lik maen pes nganggo kibod takuts
ngko cobo tak takokne sek shakehand:


ora ngeri je, ora nyombong, tp cen iso ne nggo keyboard wkwkwkkwwk
kulino soale, ok suwun bro
maen PES ae ra tau aq, lawane ,mek komputer wkwkwkwk Yb
omong ae wong e cupu ki, santai (gen oleh) wkakakakaka
roempoet - 13/10/2012 12:09 AM
#397

Quote:
Original Posted By diablos
tak update driver catalyst e.. lsg lancar D D

wogh game horor anak negri matabelo:

wes tak sebar neng twit lsg.. tapi link sing neng BP D


meh nggawe akun twit .. regsologamer .. sing ra singgungan hurupe mung kuwi hammer:


kabeh trit neng rsk dadi duwe akun twit dewe2 ki mengko ngakaks

Quote:
Original Posted By bgz.
ora ngeri je, ora nyombong, tp cen iso ne nggo keyboard wkwkwkkwwk
kulino soale, ok suwun bro
maen PES ae ra tau aq, lawane ,mek komputer wkwkwkwk Yb
omong ae wong e cupu ki, santai (gen oleh) wkakakakaka


jian ngeri tenan sajake kih.. isone malah gur nggo kibod takuts ngakaks
oke sante wae lik.. nek oleh tak kabari ngko
OverKiLLz - 13/10/2012 12:57 AM
#398

Quote:
Original Posted By roempoet
loh kw yo mipa to kang? jurusan opo kw? think:



wowowow sg nomer 6 opo kuik genit:
kpn2 dishare link e dong wowcantik:



ngeri tenan kw lik maen pes nganggo kibod takuts
ngko cobo tak takokne sek shakehand:



kui jarene sg nganggo ATI butuh jamu khusus mbah. golekne file .dll sg dinggo grafike wae. lali jeneng file e hammer:


D3 TI owk malu:

Quote:
Original Posted By bgz.
makane ojo dolanan wedok wae wkwkwkwwkwkw


halah prettt ~
kapan mbantai koe ? :berbusas
sing ono aq mbien mbo bantai 10 - 0 cendolb


ah mastah merendah nih o

Quote:
Original Posted By roempoet
kabeh trit neng rsk dadi duwe akun twit dewe2 ki mengko ngakaks



jian ngeri tenan sajake kih.. isone malah gur nggo kibod takuts ngakaks
oke sante wae lik.. nek oleh tak kabari ngko


ati2 . . keyboard e wes di sebeh digawake ng dukun takuts

ngacir:
anodcaustic - 13/10/2012 08:08 AM
#399

Eh brother brother, aku tekon ndang, aku kan arep tuku PSP, nah sing apik seri opo?
Aku blas ra mudeng e masalah PSP wkwkw D
Pokmen sing iso dibajak game e D
Trus rego ne kisaran piro yo?
hanung_ceneel - 13/10/2012 09:47 AM
#400

Quote:
Original Posted By anodcaustic
Eh brother brother, aku tekon ndang, aku kan arep tuku PSP, nah sing apik seri opo?
Aku blas ra mudeng e masalah PSP wkwkw D
Pokmen sing iso dibajak game e D
Trus rego ne kisaran piro yo?


yo sing seri terakhir wae nuh 3000..
golek sing CFW ne wes isoh full hack.. D
Page 20 of 24 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Reg.Solo Gamers Community ++Online & Offline++