Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑
Total Views: 2863 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 16 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 > 

jonykoplo - 17/10/2012 12:54 AM
#281

Quote:
Original Posted By jarimatika
Yen pas guyub sekalian mbhas hipnotis pimen yah?? o


Ya ora pa pa sekalian nggo variasi soale biasane dong guyub sing di bahas ora adoh sing homo berbusa:
igitmanchunian - 17/10/2012 10:25 AM
#282

Quote:
Original Posted By jarimatika
Yen pas guyub sekalian mbhas hipnotis pimen yah?? o


asal gratis kang.... malus
bringmeboy - 17/10/2012 10:53 AM
#283

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Ya ora pa pa sekalian nggo variasi soale biasane dong guyub sing di bahas ora adoh sing homo berbusa:


^
^

Bukti kekejaman para homoers o
abgkeren - 17/10/2012 11:16 AM
#284

haloo.. yuh guyub maninge kapan?
kapan kaskus mbagini kaos gratis yak? o
adie69burzt - 17/10/2012 03:31 PM
#285

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Ya ora pa pa sekalian nggo variasi soale biasane dong guyub sing di bahas ora adoh sing homo berbusa:


Quote:
Original Posted By bringmeboy
^
^

Bukti kekejaman para homoers o


sesama homo nyimak gan ngakaks
jonykoplo - 17/10/2012 04:00 PM
#286

Quote:
Original Posted By adie69burzt
sesama homo nyimak gan ngakaks


Terang2 an ngaku ig berbusa: takut takuts
bringmeboy - 17/10/2012 05:04 PM
#287

Quote:
Original Posted By adie69burzt
sesama homo nyimak gan ngakaks


Ayooooo di, melu guyub meneh D
Mangan bae aja isin2 dong guyub, ora gawe lemu di D

Om jon, sering nang kapyuk mudun 5 Kg di o
adie69burzt - 17/10/2012 05:10 PM
#288

Quote:
Original Posted By bringmeboy
Ayooooo di, melu guyub meneh D
Mangan bae aja isin2 dong guyub, ora gawe lemu di D

Om jon, sering nang kapyuk mudun 5 Kg di o


aq durung mari kyeh cacare \(
mbokat pada ketularan berdukas
bringmeboy - 17/10/2012 05:14 PM
#289

Quote:
Original Posted By adie69burzt
aq durung mari kyeh cacare \(
mbokat pada ketularan berdukas


Ah, masa nt nembe tau kena cacar sih??? eek:
Ya wes, cepet mari bae di berdukas
BlackzLymphatic - 17/10/2012 05:39 PM
#290

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Terang2 an ngaku ig berbusa: takut takuts


Quote:
Original Posted By bringmeboy
Ayooooo di, melu guyub meneh D
Mangan bae aja isin2 dong guyub, ora gawe lemu di D

Om jon, sering nang kapyuk mudun 5 Kg di o


Quote:
Original Posted By adie69burzt
aq durung mari kyeh cacare \(
mbokat pada ketularan berdukas


wow 3 homo teriak homo
bringmeboy - 17/10/2012 05:48 PM
#291

Quote:
Original Posted By BlackzLymphatic
wow 3 homo teriak homo


Terguncang karena tidak di ikut sertakan think:
abgkeren - 18/10/2012 07:47 AM
#292

postingane nyong drung ana sing nge quote :request
endog.ceplok - 18/10/2012 09:46 AM
#293

Quote:
Original Posted By abgkeren
postingane nyong drung ana sing nge quote :request

nyoh tak kuot
rika ora penting sih
laka balane oya?
ngakak

Quote:
Original Posted By abgkeren
haloo.. yuh guyub maninge kapan?
kapan kaskus mbagini kaos gratis yak? o


nyong pesen siji wa :request:
abgkeren - 18/10/2012 12:36 PM
#294

Quote:
Original Posted By endog.ceplok
nyoh tak kuot
rika ora penting sih
laka balane oya?
ngakak



nyong pesen siji wa :request:


nyong kenal rika kyeh.. hayooo.. :genit
bringmeboy - 19/10/2012 01:44 PM
#295

Quote:
army: Pengumuman army:

Guyub Offline bakal di adakan kembali pada :

Hari, tanggal : Minggu, 21-10-2012
Waktu : 20.00 - till' end
Tempat : Mc Donald's, di karenakan cuaca yang sedang tidak jelas, dan lama juga gak di McD o

Guyub besok, akan di bahas mengenai pembuatan stiker Regional Tegal kembali, buat banyak cepet habis, jadi bakal di restok ulang, dan besok akan di bahas cool:
Ternyata besok ane ada urusan keluarga, jadi ganti hari minggu yee malu:

Sampe ketemu besok minggu yaaa shakehand
izzfath - 19/10/2012 02:40 PM
#296

siippp om nino :thumbup
bringmeboy - 19/10/2012 02:45 PM
#297

Quote:
Original Posted By izzfath
siippp om nino :thumbup


mantaaaab thumbup:
mungkin juga ngko ana urunan nggo gawe stiker, dadi gawa duit sing akeh yaak D
izzfath - 19/10/2012 02:57 PM
#298

Quote:
Original Posted By bringmeboy
mantaaaab thumbup:
mungkin juga ngko ana urunan nggo gawe stiker, dadi gawa duit sing akeh yaak D


yauld om :thumbup

di poto ah om,trus banner digawa oh aja klalen cool:
bringmeboy - 19/10/2012 03:08 PM
#299

Quote:
Original Posted By izzfath
yauld om :thumbup

di poto ah om,trus banner digawa oh aja klalen cool:


Sip thumbup:
dong banner, di pasang nang McD ora olih zul nohope:

paling nang daerah parkiran nembe bisa di foto, karo nyekel banner'e sisan D
izzfath - 19/10/2012 03:19 PM
#300

Quote:
Original Posted By bringmeboy
Sip thumbup:
dong banner, di pasang nang McD ora olih zul nohope:

paling nang daerah parkiran nembe bisa di foto, karo nyekel banner'e sisan D


ya kaya kwe bae ra pa" oh om,, nggo dokumentasi D
Page 15 of 16 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑