Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑
Total Views: 2863 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 16 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

dwikitcm - 12/08/2012 08:46 PM
#21

mantau dulu ah :cool
aimesti - 12/08/2012 09:28 PM
#22

Quote:
Original Posted By dwikitcm
mantau dulu ah :cool


Aja mantau tok oh, melu ya kena o
bujankerenz - 12/08/2012 09:46 PM
#23

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
Serius tekon emang saiki tret ngalong mengendi?


lagi dikarantina shutup:

Quote:
Original Posted By kidan
kayonge kudetane sukses om o


aja banter banter ngomonge ndan o
kenzieakbar - 12/08/2012 10:00 PM
#24

wah ketinggalan
jebule wis ana trit'e matabelo:
adie69burzt - 12/08/2012 11:16 PM
#25

Quote:
Original Posted By aimesti
Guyub Offline Perdana akan diselenggarakan pada :

Hari tanggal:Kamis malem Jumat tanggal 16 Agustus 2012
Jam : 19.00 (Jam pitu bengi)
Tempat : Lesehan Kapyuk (depan hotel gren atau hotel alexander pokoke sekitar kono)





.

Aq pan melu ah malu:
sukrad - 13/08/2012 12:35 AM
#26

Quote:
Original Posted By aimesti
Diharapkan acara ini menjadi acara rutin yg diadakan tiap minggu untuk lebih memperkenalkan dan mempererat tali persaudaraan semua kaskuser yg ada di tegal atau di luar tegal yg sedang mampir. Tidak ada istilah newbi atau sesepuh semua bebas bergabung tanpa memandang golongan. Pokoknya sapa aja boleh bergabung.... beer:

Kalau masih bingung n malu malu bisa tanya dulu ata kalo masih malu juga silahkan PM D


semoga kang kiss

Quote:
Original Posted By weim
Tolong sing bagian nggawe spanduk segera direalisasikan, trus aja lali ana sing mangkat ndisit ngecupi panggonan


Yen perlu klasane dipageri police line sit

Quote:
Original Posted By bringmeboy
Sukses gan acaranyaaaa thumbup:
mejeng dolo, biar tambah keren cool:


sisan dilanjut ngalong bae owh joon

Quote:
Original Posted By caproel
ane insya allah bisa dateng gan :cool ,tapi ga tau juga ding think:
brarti trit sing sijine wist ora kanggo kyeh? eek:


Kudu teka, ora teka tak cengkrong army:
trit sing endi? ngalong?
ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow tret anyar matabelo:

semoga makin sukses yah D


makasih om malus:

Quote:
Original Posted By ibnoe19
wah..sekarang makin ngguyub yah malus


ben aja cengkrong2an gulu

Quote:
Original Posted By kidan
pada kurang kerjaan yah ...............................:travel


trus guweh harus kayang sambil teriak WOW ngonong?

Quote:
Original Posted By adie69burzt
lamlikum cedulur :genits
salam kenal y ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


wass
salken juga shakehand2

Quote:
Original Posted By chewychooey

wah,ora bisa melu kyeh
tembe numpak bis mrg tegal kie jm2 smono
mbolos disit y D



wuih ana sg galak nemen sung..
balik maning ah ora sida mampir _____________ngacir:


Tak jemput nganggo ambulan gelem? D

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara


Serius tekon emang saiki tret ngalong mengendi?


nesih ana ko, katon orane tergantung amal ibadahe sampean ngacir:

Quote:
Original Posted By kidan


kayonge kudetane sukses om o


Pisan maning tak jelasna ya um kidan lanange jagad kisss

ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.
Dadi trit kiye bukan suatu bentuk kudeta dan perebutan suara rakyat layaknya foke-nara dan jokowi ahok.
Sabenere sadurunge ana trit kiye ya wis sering ngumpul2 bareng, tapi lewat trit kiye diharapkan acara ngumpul2 luwih terencana rapi dan luwih terpublikasi ben laka kesan pengexclusivan diri.
bidhutiadatara - 13/08/2012 12:59 AM
#27

Quote:
Original Posted By sukrad


semoga kang kiss



Yen perlu klasane dipageri police line sit



sisan dilanjut ngalong bae owh joon



Kudu teka, ora teka tak cengkrong army:
trit sing endi? ngalong?
ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.



makasih om malus:



ben aja cengkrong2an gulu



trus guweh harus kayang sambil teriak WOW ngonong?



wass
salken juga shakehand2



Tak jemput nganggo ambulan gelem? D



nesih ana ko, katon orane tergantung amal ibadahe sampean ngacir:



Pisan maning tak jelasna ya um kidan lanange jagad benjaran kisss

ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.
Dadi trit kiye bukan suatu bentuk kudeta dan perebutan suara rakyat layaknya foke-nara dan jokowi ahok.
Sabenere sadurunge ana trit kiye ya wis sering ngumpul2 bareng, tapi lewat trit kiye diharapkan acara ngumpul2 luwih terencana rapi dan luwih terpublikasi ben laka kesan pengexclusivan diri.


ya itung2 mbombongna TS Ngalong sing trete entah kmn
:shutups
d70an - 13/08/2012 01:42 AM
#28

Quote:
Original Posted By kidan
pada kurang kerjaan yah ...............................:travel


lagi pada kaken duit ndean om D
bidhutiadatara - 13/08/2012 01:47 AM
#29

Quote:
Original Posted By d70an


lagi pada kaken duit ndean om D


remu hura tau melu ngalong be posting yaa
HAP capedes
d70an - 13/08/2012 01:50 AM
#30

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
remu hura tau melu ngalong be posting yaa
HAP capedes


e... ngana sabar jie D

ta baik marah-marah ji cepa tua nanti malus
bidhutiadatara - 13/08/2012 01:57 AM
#31

Quote:
Original Posted By d70an


e... ngana sabar jie D

ta baik marah-marah ji cepa tua nanti malus


beta tara ambil pusing ocehan kao...
kitorang disini cari makan jo...

beta pung sodara sing nyekel tenabang... mads
d70an - 13/08/2012 02:01 AM
#32

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
beta tara ambil pusing ocehan kao...
kitorang disini cari makan jo...

beta pung sodara sing nyekel tenabang... mads


alah tai puki lah p
bidhutiadatara - 13/08/2012 02:04 AM
#33

Quote:
Original Posted By d70an


alah tai puki lah p


Hahhaha...
serius kyeh nda...ng awan aku ng cemput,
yuhh NOAH ngumpul maning?
kidan - 13/08/2012 02:07 AM
#34

Quote:
Original Posted By sukrad
semoga kang kiss



Yen perlu klasane dipageri police line sit



sisan dilanjut ngalong bae owh joon



Kudu teka, ora teka tak cengkrong army:
trit sing endi? ngalong?
ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.



makasih om malus:



ben aja cengkrong2an gulu



trus guweh harus kayang sambil teriak WOW ngonong?



wass
salken juga shakehand2



Tak jemput nganggo ambulan gelem? D



nesih ana ko, katon orane tergantung amal ibadahe sampean ngacir:



Pisan maning tak jelasna ya um kidan lanange jagad KASKUS kisss

ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.
Dadi trit kiye bukan suatu bentuk kudeta dan perebutan suara rakyat layaknya foke-nara dan jokowi ahok.
Sabenere sadurunge ana trit kiye ya wis sering ngumpul2 bareng, tapi lewat trit kiye diharapkan acara ngumpul2 luwih terencana rapi dan luwih terpublikasi ben laka kesan pengexclusivan diri.


Ohhhhhhh


Wow



Guweh manut apa jarene sampeyan wis pan guyub pan ngalong sing penting nek selo aku teko, cause tujuane golet kanca :cool


Yang penting bisa membedakan mana real mana dunmay o
jogjabuzzme - 13/08/2012 02:08 AM
#35

pengen melu kenalan kanca batir tegal tapi balik neng tegale dina sabtu.... sedih mode on
kidan - 13/08/2012 02:09 AM
#36

Quote:
Original Posted By d70an
lagi pada kaken duit ndean om D


Ak di k utangi oh kang :genits
BlackzLymphatic - 13/08/2012 02:11 AM
#37

Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑

Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


gimana kang weim?
dong wis acc engko esuk langsung tak cetak kabeh sepanduk karo buku menune D
d70an - 13/08/2012 02:15 AM
#38

Quote:
Original Posted By kidan
Ak di k utangi oh kang :genits


lah bisane utange karo aku om bingungs

aku kan wong ora gableg duit malus coba nyileh karo bakul cawet om, kan lagi panen duit pan bada sih :genits
bidhutiadatara - 13/08/2012 02:18 AM
#39

Quote:
Original Posted By BlackzLymphatic
Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑

Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


gimana kang weim?
dong wis acc engko esuk langsung tak cetak kabeh sepanduk karo buku menune D

wihhh edian kerenddz bgt ihh
recsel
kidan - 13/08/2012 02:18 AM
#40

Quote:
Original Posted By d70an
lah bisane utange karo aku om bingungs

aku kan wong ora gableg duit malus coba nyileh karo bakul cawet om, kan lagi panen duit pan bada sih :genits


Koplo maksude bingungs

Ngomong 2 koplo dadi wedi bokan Di bacok ngejank ning kene kaboerah ngacir2
Page 2 of 16 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑