Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑
Total Views: 2863 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 16 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

BlackzLymphatic - 13/08/2012 02:18 AM
#41

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
wihhh edian kerenddz bgt ihh
recsel


durung acc kang D
esih proses edit \(
kidan - 13/08/2012 02:19 AM
#42

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
wihhh edian kerenddz bgt ihh
recsel


Aja mung komen took o

Coba cendoli cah kuwi om D
BlackzLymphatic - 13/08/2012 02:37 AM
#43

Quote:
Original Posted By kidan
Aja mung komen took o

Coba cendoli cah kuwi om D


bener kue thumbup:
tapi tak cek durung mlebu cendole um o
denteni bae wis bokan engko esuk mlebu D
weim - 13/08/2012 02:43 AM
#44

Quote:
Original Posted By kidan
kayonge kudetane sukses om o

Rasah dipolitisir mad: marahs berbusa:
Quote:
Original Posted By sukrad
semoga kang kiss



Yen perlu klasane dipageri police line sit



sisan dilanjut ngalong bae owh joon



Kudu teka, ora teka tak cengkrong army:
trit sing endi? ngalong?
ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.



makasih om malus:



ben aja cengkrong2an gulu



trus guweh harus kayang sambil teriak WOW ngonong?



wass
salken juga shakehand2



Tak jemput nganggo ambulan gelem? D



nesih ana ko, katon orane tergantung amal ibadahe sampean ngacir:



Pisan maning tak jelasna ya um kidan lanange jagad maho :genit kisss

ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.
Dadi trit kiye bukan suatu bentuk kudeta dan perebutan suara rakyat layaknya foke-nara dan jokowi ahok.
Sabenere sadurunge ana trit kiye ya wis sering ngumpul2 bareng, tapi lewat trit kiye diharapkan acara ngumpul2 luwih terencana rapi dan luwih terpublikasi ben laka kesan pengexclusivan diri.

Bold, yakin marai ngakak ngakaks ngakaks

Sepakat sama TS, trit ini bukan sbg kudeta atau tandingan atau whatever lah jenenge
Menurut pandangane nyong, pertama, trit kie sebage jalan tengah untuk memfasilitasi kegiatan kumpul2 agar lebih bisa menjangkau semua golongan. Kedua, sebage wadah untuk mempublish eksistensi regional tegal di real life.
Dengan jam ngumpul sing terbilang durung larut, diharapkan bisa lebih banyak mengakomodir kaskuser sing pingin saling mengenal satu sama lain. Selama ini wadah utk berinteraksi di real life kan cuma pada acara ngalong, yg notabene mulaine rata2 diatas jam 9.
Nah mungkin saja banyak kaskuser yg pengen gabung namun terkendala waktu. Seperti contohnya, tempo hari kenzie smpt cerita ana kaskuserwati sing dijak ngumpul tp terkendala waktu kumpule yg terbilang larut malam hammer:
Juga mungkin bagi kalangan pelajar, barangkali ana sing pingin gabung scr offline, tentunya kendala waktu bs sedikit teratasi. Dan ada misi tambahan, dengan adanya spanduk guyub offline kaskus reg tegal pada setiap kegiatan guyub, mudah2an bisa lebih memperkenalkan regional tegal ke khayalak. Setidaknya menunjukkan bahwa regional tegal itu ada D

Jadi misal setelah acara guyub perdana yg rencananya dimulai jam 7 malem dan selesai jam 10 malem, personil yang tersisa dan bertahan sampai larut itulah yg disebut ngalong \)

ÇMIIW Yb
weim - 13/08/2012 02:54 AM
#45

Quote:
Original Posted By d70an
alah tai puki lah p


Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
Hahhaha...
serius kyeh nda...ng awan aku ng cemput,
yuhh NOAH ngumpul maning?

Suk pas aku mangkat, NAOH maning yuh
Kayane tempat sing wingi nang gambir cukup representatip o
Quote:
Original Posted By kidan
Ohhhhhhh


Wow



Guweh manut apa jarene sampeyan wis pan guyub pan ngalong sing penting nek selo aku teko, cause tujuane golet kanca :cool


Yang penting bisa membedakan mana real mana dunmay o

Sepakat dg jendral recsel
emang bener jargon sing selama ini beredar,
ikut kata jendral kidan saja, jendral kidan tau yang terbaik buat kita berbusa:

Btw, bener jah, nganggo tri banter nemen, tuku perdana kur 7rb bisa AON setaun recsel
Sayange nang rantau laka sinyale \(
Quote:
Original Posted By BlackzLymphatic
Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑

Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


gimana kang weim?
dong wis acc engko esuk langsung tak cetak kabeh sepanduk karo buku menune D


Mangstab kang recsel
Cek pm ya cekpms
kidan - 13/08/2012 04:44 AM
#46

Quote:
Original Posted By weim
Rasah dipolitisir mad: marahs berbusa:

Bold, yakin marai ngakak ngakaks ngakaks

Sepakat sama TS, trit ini bukan sbg kudeta atau tandingan atau whatever lah jenenge
Menurut pandangane nyong, pertama, trit kie sebage jalan tengah untuk memfasilitasi kegiatan kumpul2 agar lebih bisa menjangkau semua golongan. Kedua, sebage wadah untuk mempublish eksistensi regional tegal di real life.
Dengan jam ngumpul sing terbilang durung larut, diharapkan bisa lebih banyak mengakomodir kaskuser sing pingin saling mengenal satu sama lain. Selama ini wadah utk berinteraksi di real life kan cuma pada acara ngalong, yg notabene mulaine rata2 diatas jam 9.
Nah mungkin saja banyak kaskuser yg pengen gabung namun terkendala waktu. Seperti contohnya, tempo hari kenzie smpt cerita ana kaskuserwati sing dijak ngumpul tp terkendala waktu kumpule yg terbilang larut malam hammer:
Juga mungkin bagi kalangan pelajar, barangkali ana sing pingin gabung scr offline, tentunya kendala waktu bs sedikit teratasi. Dan ada misi tambahan, dengan adanya spanduk guyub offline kaskus reg tegal pada setiap kegiatan guyub, mudah2an bisa lebih memperkenalkan regional tegal ke khayalak. Setidaknya menunjukkan bahwa regional tegal itu ada D

Jadi misal setelah acara guyub perdana yg rencananya dimulai jam 7 malem dan selesai jam 10 malem, personil yang tersisa dan bertahan sampai larut itulah yg disebut ngalong \)

ÇMIIW Yb


Jadi gw harus bilang WOW getu berbusa:

Ra sah di bold mads

To all tetap semangat paseduluran dengan bilang "WOW"
weim - 13/08/2012 04:59 AM
#47

Quote:
Original Posted By kidan
Jadi gw harus bilang WOW getu berbusa:

Ra sah di bold mads

To all tetap semangat paseduluran dengan bilang "WOW"


WOW recsel
G74050344 - 13/08/2012 10:12 AM
#48

pengen melu, tapi petane kok laka ya bingungs

btw ora pada taraweh?
d70an - 13/08/2012 10:25 AM
#49

Quote:
Original Posted By G74050344
pengen melu, tapi petane kok laka ya bingungs

btw ora pada taraweh?


tanggal pitulase bae jem D
adie69burzt - 13/08/2012 10:38 AM
#50

Quote:
Original Posted By BlackzLymphatic
Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑

Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


gimana kang weim?
dong wis acc engko esuk langsung tak cetak kabeh sepanduk karo buku menune D


ajib nemen ah :2thumbup
um black keren deh :genits
G74050344 - 13/08/2012 10:45 AM
#51

Quote:
Original Posted By d70an
tanggal pitulase bae jem D

hehehe...

kangen mangan ning lesehan om jo o

ya ndeleng sikon lah..

kayane ora olih metu bengi kiyeh \(
chewychooey - 13/08/2012 12:20 PM
#52

Quote:
Original Posted By sukrad
semoga kang kiss



Yen perlu klasane dipageri police line sit



sisan dilanjut ngalong bae owh joon



Kudu teka, ora teka tak cengkrong army:
trit sing endi? ngalong?
ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.



makasih om malus:



ben aja cengkrong2an gulu



trus guweh harus kayang sambil teriak WOW ngonong?



wass
salken juga shakehand2



Tak jemput nganggo ambulan gelem? D



nesih ana ko, katon orane tergantung amal ibadahe sampean ngacir:



Pisan maning tak jelasna ya um kidan lanange jagad benjaran kisss

ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.
Dadi trit kiye bukan suatu bentuk kudeta dan perebutan suara rakyat layaknya foke-nara dan jokowi ahok.
Sabenere sadurunge ana trit kiye ya wis sering ngumpul2 bareng, tapi lewat trit kiye diharapkan acara ngumpul2 luwih terencana rapi dan luwih terpublikasi ben laka kesan pengexclusivan diri.

waw, jemput nganggo ambulan 4 jam anjog yh..
yuh oh, jemput kemis awan y D
Quote:
Original Posted By weim
Rasah dipolitisir mad: marahs berbusa:

Bold, yakin marai ngakak ngakaks ngakaks

Sepakat sama TS, trit ini bukan sbg kudeta atau tandingan atau whatever lah jenenge
Menurut pandangane nyong, pertama, trit kie sebage jalan tengah untuk memfasilitasi kegiatan kumpul2 agar lebih bisa menjangkau semua golongan. Kedua, sebage wadah untuk mempublish eksistensi regional tegal di real life.
Dengan jam ngumpul sing terbilang durung larut, diharapkan bisa lebih banyak mengakomodir kaskuser sing pingin saling mengenal satu sama lain. Selama ini wadah utk berinteraksi di real life kan cuma pada acara ngalong, yg notabene mulaine rata2 diatas jam 9.
Nah mungkin saja banyak kaskuser yg pengen gabung namun terkendala waktu. Seperti contohnya, tempo hari kenzie smpt cerita ana kaskuserwati sing dijak ngumpul tp terkendala waktu kumpule yg terbilang larut malam hammer:
Juga mungkin bagi kalangan pelajar, barangkali ana sing pingin gabung scr offline, tentunya kendala waktu bs sedikit teratasi. Dan ada misi tambahan, dengan adanya spanduk guyub offline kaskus reg tegal pada setiap kegiatan guyub, mudah2an bisa lebih memperkenalkan regional tegal ke khayalak. Setidaknya menunjukkan bahwa regional tegal itu ada D

Jadi misal setelah acara guyub perdana yg rencananya dimulai jam 7 malem dan selesai jam 10 malem, personil yang tersisa dan bertahan sampai larut itulah yg disebut ngalong \)

ÇMIIW Yb

iya um, ora bisa ngalong keh, ngko disabeti mamake takuts
dong ngalong biasane ana kaskuserwatine ora sih?

Quote:
Original Posted By BlackzLymphatic
Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑

Spoiler for A
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


gimana kang weim?
dong wis acc engko esuk langsung tak cetak kabeh sepanduk karo buku menune D

keren sung :matabelo
:2thumbup
awesome.smg - 13/08/2012 05:47 PM
#53

     
Quote:
Original Posted By aimesti
[CENTER]Guyub Offline Perdana akan diselenggarakan pada :

Hari tanggal:Kamis malem Jumat tanggal 16 Agustus 2012
Jam : 19.00 (Jam pitu bengi)
Tempat : Lesehan Kapyuk (depan hotel gren atau hotel alexander pokoke sekitar kono)


cool: ayo pada melu cool: [/CENTER]
aimesti - 13/08/2012 06:12 PM
#54

Jinguk malah do nyampah mad:
pan nggo ngejang pa pimen?
BlackzLymphatic - 13/08/2012 07:42 PM
#55

Quote:
Original Posted By aimesti
Jinguk malah do nyampah mad:
pan nggo ngejang pa pimen?


ampun pak bos takuts
kabur_________________ ngacir:
aimesti - 13/08/2012 07:46 PM
#56

Quote:
Original Posted By G74050344
pengen melu, tapi petane kok laka ya bingungs

btw ora pada taraweh?


Sing mekdi lurus terus ngko ana bangjo maning maju cuil wis anjog, apa njaluk di jemput nang mekdi ya bisa o
Di tunggu ya om ayam kissing:
kenzieakbar - 13/08/2012 08:51 PM
#57

Quote:
Original Posted By BlackzLymphatic
Spoiler for "A"
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑

Spoiler for "A"
๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑


gimana kang weim?
dong wis acc engko esuk langsung tak cetak kabeh sepanduk karo buku menune D


recsel :2thumbup :thumbup
Quote:
Original Posted By aimesti
Guyub Offline Perdana akan diselenggarakan pada :

Hari tanggal:Kamis malem Jumat tanggal 16 Agustus 2012
Jam : 19.00 (Jam pitu bengi)
Tempat : Lesehan Kapyuk (depan hotel gren atau hotel alexander pokoke sekitar kono)

nyong absen disit, pan maring jakarta \)
adie69burzt - 13/08/2012 08:58 PM
#58

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
recsel :2thumbup :thumbup

nyong absen disit, pan maring jakarta \)


ning jkt pan apa um kenzie?
bringmeboy - 13/08/2012 09:08 PM
#59

Quote:
Original Posted By sukrad
semoga kang kiss



Yen perlu klasane dipageri police line sit



sisan dilanjut ngalong bae owh joon



Kudu teka, ora teka tak cengkrong army:
trit sing endi? ngalong?
ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.



makasih om malus:



ben aja cengkrong2an gulu



trus guweh harus kayang sambil teriak WOW ngonong?



wass
salken juga shakehand2



Tak jemput nganggo ambulan gelem? D



nesih ana ko, katon orane tergantung amal ibadahe sampean ngacir:



Pisan maning tak jelasna ya um kidan lanange jagad benjaran kisss

ngalong tetep jalan owh. yen kiye beda segmentasi pasare walaupun ada segmen yang tergarap dua2nya. Dengan adanya trit guyub diharapkan kanca2 sing ora bisa melek bengi bisa melu ngumpul. Terutama IGOnya.
Dadi trit kiye bukan suatu bentuk kudeta dan perebutan suara rakyat layaknya foke-nara dan jokowi ahok.
Sabenere sadurunge ana trit kiye ya wis sering ngumpul2 bareng, tapi lewat trit kiye diharapkan acara ngumpul2 luwih terencana rapi dan luwih terpublikasi ben laka kesan pengexclusivan diri.



Kalo ane sih ok ok ajah om o
Yang penting, thread ini berjalan dan ada dokumentasinya shakehand

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
ya itung2 mbombongna TS Ngalong sing trete entah kmn
:shutups


Terimakasih om shakehand
Q wes bombong dong bisa pada guyub terus o>
kenzieakbar - 13/08/2012 09:53 PM
#60

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
ya itung2 mbombongna TS Ngalong sing trete entah kmn
:shutups

sedurunge trit ngalong ilang wis ana wacana iki ko om malu:

Quote:
Original Posted By adie69burzt
ning jkt pan apa um kenzie?

pan njemput keluarga mudik malu:
Page 3 of 16 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > ๑۩۞۩๑(Official) Guyub Offline Regional Tegal๑۩۞۩๑