Soccer & Futsal Room
Home > LOEKELOE > SPORTS > Soccer & Futsal Room > ░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░
Total Views: 6580 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 17 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

sturmtrupper - 23/08/2012 12:02 PM
#21

Quote:
Original Posted By Furtive
:selamat Howay The Lads!!! Rumah baru~ :selamat

Besok jam 00:00 atau lusa ya? kita bakal ketemu Atromitos, ane mau liat Adam Campbell banget sama si Bigi D

Ane mikirin Pardiola nih, dapet sanksi apa ya? bingungs kalo di skors takutnya pemain kita kurang komando mainnya jadi turun nohope:

Mungkin gini nih gan warnanya, cuman warna ke duanya di ganti Navy Blue D
Spoiler for Third Jersey
░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░
Sumber: nufcblog



hore rumah baru :ketupat mari berharap musim yang bagus buat newcastle united!

tanggal 23 jam 19:00 waktu livescore gan D, dapet sanksi dari FA itu berlaku buat main di inggris doang ya? apa berlaku di piala eropa juga?

bener kan jadinya jersey ketiga warna ijo stabilo D meriah nih item-merah-ijo D
Furtive - 23/08/2012 02:01 PM
#22

Quote:
Original Posted By sturmtrupper


hore rumah baru :ketupat mari berharap musim yang bagus buat newcastle united!

tanggal 23 jam 19:00 waktu livescore gan D, dapet sanksi dari FA itu berlaku buat main di inggris doang ya? apa berlaku di piala eropa juga?

bener kan jadinya jersey ketiga warna ijo stabilo D meriah nih item-merah-ijo D


Amiiin amiiin amiiin, mudah mudahan musim ini lebih baik dari kemaren :ketupat

Oh tapi kalo kata Gol.crot tanggal 24 jam 00:00 WIB, ntar malem berartiD Kayanya si di Inggris doang gan, masih ketar ketir ane nunggu hukumannya bingungs

Iya gan kayanya third kita yang warnanya ijo ijo lucu D

Guthrie kemaren gol-in ke gawang Chelsea loh

Kayanya ntar dini hari Campbell bakalan jadi starter nih, streaming streaming streaming... :army
.ToonArmy. - 23/08/2012 02:49 PM
#23

004050 - 23/08/2012 03:24 PM
#24

Quote:
Original Posted By Furtive
:selamat Howay The Lads!!! Rumah baru~ :selamat

Btw ane suka banget sama ini gan:

Keren abis :cool siapa yang bikin nih gan bannernya? D

malus iseng2 nyoba buat di photoshop gan

Spoiler for bahan

░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░
░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░


Quote:
Original Posted By Furtive

Besok jam 00:00 atau lusa ya? kita bakal ketemu Atromitos, ane mau liat Adam Campbell banget sama si Bigi D

Ane mikirin Pardiola nih, dapet sanksi apa ya? bingungs kalo di skors takutnya pemain kita kurang komando mainnya jadi turun nohope:


Mungkin gini nih gan warnanya, cuman warna ke duanya di ganti Navy Blue D
Spoiler for Third Jersey
░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░
Sumber: nufcblog


Makasih lagi ya agan 004050 :salaman D

nanti subuh kayanya gan 00:00
sanksi hari ini keputusannya, mudah2an aja cuma denda

warnanya itu lho jrengggg... ngakaks

:salaman
004050 - 23/08/2012 03:30 PM
#25

Papiss Cisse… He Scores When He Wants

░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
mudah2an Cisse semakin produktif musim ini
seven.inc - 23/08/2012 06:49 PM
#26

Keren Rumah baru-nya

Jadi betah nih....

Minggu depan lawan Chelsea berat nih.. lagi on fire...
sturmtrupper - 23/08/2012 06:54 PM
#27

Quote:
Original Posted By Furtive
Amiiin amiiin amiiin, mudah mudahan musim ini lebih baik dari kemaren :ketupat

Iya gan kayanya third kita yang warnanya ijo ijo lucu D


ijo ijonya ini glow in the dark ga ya? keren juga kalo gitu, dipake malem malem disangka polisi ntar D


Quote:
Original Posted By 004050
Papiss Cisse… He Scores When He Wants

░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
mudah2an Cisse semakin produktif musim ini


yap! dan laga lawan chelsea bisa bisa gol alien itu keulang lagi gan D angkat kaki = gol ngakak, tapi liat 2 pertandingan chelsea kemaren,bahaya juga pasukannya di mateo nih, amunisinya takut
Shuma-Gorath - 23/08/2012 09:54 PM
#28

Ah, sial. Gagal page one \(

Btw, lawan Atromitos besok pagi ya? Sayang gak disiarin di TV

Yg penting besok pas lawan Chelsea disiarin langsung. Semoga bisa dapet poin di kandang lawan metal:
danskee - 23/08/2012 10:50 PM
#29

Quote:
Original Posted By Shuma-Gorath
Ah, sial. Gagal page one \(

Btw, lawan Atromitos besok pagi ya? Sayang gak disiarin di TV

Yg penting besok pas lawan Chelsea disiarin langsung. Semoga bisa dapet poin di kandang lawan metal:


Arggh, gagal pekwan jugaa.. Stamford bridge, repeat or revenge?
danskee - 23/08/2012 10:53 PM
#30

Btw, sotosop-nya ajib bener dah :thumbsup
Furtive - 24/08/2012 02:04 AM
#31

Quote:
Original Posted By 004050

malus iseng2 nyoba buat di photoshop gan

Spoiler for bahan

░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░
░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░



nanti subuh kayanya gan 00:00
sanksi hari ini keputusannya, mudah2an aja cuma denda

warnanya itu lho jrengggg... ngakaks

:salaman


Iseng iseng aja udah keren banget gan, gimana serius yaaa :2thumbup D

Yang ambil foto Papiss lagi loncat :thumbup

Amin amin... semoga cuma denda, jangan sampe deh ga di bench D

Iya gan jreng banget mata jadi seger :genit ngakaks

-UEL Update-

Halftime: Atromitos 1 - 1 Newcastle Untied

Atromitos: Denis Epstein 23 mins
Newcastle United: Raylor 45+2 mins (Freekick) Over the wall!

Analisis ane setelah halftime: D
• Anita mantep banget, di siplin sama kaya si Bigi :thumbup
• Tavernier agak bahaya jaga pertahanan sebelah kanan
• Paling ngeri kalo lawan udah umpan lambung ke depan, defence line kita terlalu ke depan kayanya bingungs gol pertama Atromitos upan lambung dari belakang
• Newcastle selalu neken Atromitos D

Update lagi kalo udah fulltime D
004050 - 24/08/2012 06:50 AM
#32

Quote:
Original Posted By sturmtrupper

yap! dan laga lawan chelsea bisa bisa gol alien itu keulang lagi gan D angkat kaki = gol ngakak, tapi liat 2 pertandingan chelsea kemaren,bahaya juga pasukannya di mateo nih, amunisinya takut

ngeri yah pasukan barunya, apalagi hazard. simpson bisa ga nih marking hazard?
tapi kita juga punya HBA sama Cisse army:

Quote:
Original Posted By danskee
Btw, sotosop-nya ajib bener dah :thumbsup

bro... nanti kalau sempet tolong update post 2 + 3 D
atau mau copas yg di trit lama?

Quote:
Original Posted By Furtive
Iseng iseng aja udah keren banget gan, gimana serius yaaa :2thumbup D

Yang ambil foto Papiss lagi loncat :thumbup

Amin amin... semoga cuma denda, jangan sampe deh ga di bench D

Iya gan jreng banget mata jadi seger :genit ngakaks

-UEL Update-

Halftime: Atromitos 1 - 1 Newcastle Untied

Atromitos: Denis Epstein 23 mins
Newcastle United: Raylor 45+2 mins (Freekick) Over the wall!

Analisis ane setelah halftime: D
• Anita mantep banget, di siplin sama kaya si Bigi :thumbup
• Tavernier agak bahaya jaga pertahanan sebelah kanan
• Paling ngeri kalo lawan udah umpan lambung ke depan, defence line kita terlalu ke depan kayanya bingungs gol pertama Atromitos upan lambung dari belakang
• Newcastle selalu neken Atromitos D

Update lagi kalo udah fulltime D

hehe.... ngintip mabes lain pada pake banner, jd ga mau kalah ceritanya ngakaks

seri ya 1-1, ga nonton ane, kaga bisa streaming capedes
lumayanlah pake tim reserve juga, cuma Cisse pemain inti yg main.

Campbell akhirnya debut thumbup:, pemain termuda Newcastle yg bermain di eropa, pecah rekornya si Carroll.
004050 - 24/08/2012 07:03 AM
#33

Atromitos 1 Newcastle 1 – Ryan Taylor Special Does It

░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░

Quote:
Newcastle played well within themselves tonight in Athens, Greece as they strolled to a 1-1 draw against Atromitos, but only after going 1-0 down to the Greek side after 24 minutes from a defensive mistake.

Newcastle handed debuts to Gael Bigirimana, Romain Amalfitamno and Adam Campbell during this game, and Adam became the youngest player ever to play for Newcastle in Europe.

Newcastle held the ball for long periods in this game but it was a mistake from young James Tavernier that gave Atomritos a surprise lead after 24 minutes, when a long ball beat Tavernier on the inside, and Epstein took his chance well to put the home side 1-0 up.

But it was Ryan Taylor, with another tremendous free-kick from about 30 yards out just before half time, that got Newcastle level, and Ryan will have done his first team chances no harm at all with an excellent display as he controlled the game for the Magpies.

Ryan took all the free kicks, corners and throw-ins and seemed easlily to be Newcastle’s best player on the night, on his European debut, but this lad is now a very good player at Newcastle.

Gael Bigirimana, Vurnon Anita and James Perch – Perchinho – also had good games tonight.

Newcastle basically saw the game out in the second half, and an away goal will also help Newcastle when we entertain Atromitos next Thursday night at St. James Park.

Spoiler for report
This is how we saw the game with the major incidents.

Newcastle started the game in their maroon strips and it was obvious from early on in the game, that Newcastle would try to control the pace of the game, and they had most of the possession, but a lot of the play in their own half.

Ryan Taylor was taking all the throw-ins, free kicks and corners, and he was putting some good throws into the box, aiming for big Mike Williamson, who was captain on the night, but nothing much was coming from them, as Newcastle found it difficult to create clear cut chances.

There was a couple of half chances down the left wing in the first 20 minutes for Atromitos, with Denis Epstein looking useful.

On 24 minutes, after looking very comfortable on the ball, Newcastle went behind, and it was a long ball to the inside left position and inside Tavernier, that Denis Epstein got on to, and put the ball into the back of the net nicely, and low past Steve Harper to his left – a surprise goal by the Greek side and against the run of play.

It was poor defending by Newcastle and showed the inexperience of James Tavernier at the back, as one long ball beat the defense, and Alan Pardew would not be too pleased about the goal.

On 35 minutes a free kick from the left wing taken by Ryan Taylor almost went in, as the goalkeeper just managed to keep the ball out with his left foot, and the ball was cleared.

There was a minute of added time and a few seconds after the minute had elapsed, Newcastle had a free kick 30 yards out and slightly to the left of the goal, after an obvious foul on Dan Gosling.

And Ryan Taylor again showed just how valuable he is to this Newcastle side, and on his European debut, as he stroked the ball into the back of the net to the goalkeeper’s right – another magnificent goal from Ryan and a great time to equalize for the Magpies.



Papiss Cisse had a quiet game tonight

The referee blew his whistle for half time, and Newcastle were level and had looked comfortable apart from giving the goal away – but we only had ourselves to blame for their goal, as it was poor defending, with Tavernier out of position a couple of times in that first half.

And Newcatsle now have an away goal which should help them – but they will need to be more aggressive in the second half.

There were no changes in the second half and almost immediately Dan Gosling should had scored when the cross from Cisse was headed straight at the goalkeeper by Dan Gosling.

On 58 minutes a Ryan Taylor free kick out on the right was cleared to Obertan, whose first time shot was deflected just over the bar for a corner, which was cleared, and Newcastle were trying to pick up the pace of the game.

Newcastle were again well on top but we were also on top in the first half, but still managed to concede a goal, so the Newcastle players had to keep their concentration in this game with Ryan Taylor outstanding in taking all free kicks, corners and throw ins, and the former Wigan player also had scored Newcastle’s goal.

After 64 minutes Romain Amalfitano came on for Dan Gosling, and it was Romain’s debut for Newcastle, in his first competitive game – the Magpies had 60% of the possession so far in the game.

On 69 minutes goalkeeper Itandje missed a cross and Cisse had a chance to put the ball into the back of the net, but the goalkeeper recovered.

On 71 minutes Gutierrez came on for Sylvain Marveaux and then a beautiful move by Newcastle started with a good run down the right wing by Obertan set up a chance for Amalfitano, but the goalkeeper smothered the ball – it was a good chance for Newcastle and if Cisse had let the ball from gabby go straight through to Romain, it would have been a great chance for the Magpies – but the score remained 1-1.

After 71 minutes Adam Campbell, wearing his 49 number on his back – since it ended with a 9 he must be a striker, came on for Papiss Cisse.

And the North Shields youngster became the youngest player ever to play for Newcastle in Europe, being 64 days younger than the former record holder – Andy Carroll – who went on to become a £35M England International striker.

Newcastle were cruising in this game, but they almost paid for some lackadaisical play, when Konstantinos Giannoulis cut inside from the left beating Tavernier, but he missed an excellent chance when he shot wide of the goal – that was a let off for the Magpies.

And in the last few minutes Newcastle had a couple of decent chances to score but couldn’t get the win tonight, but we think Alan Pardew will be satisfied with the result and the performance, which was decent enough.

Bottom line – Newcastle’s second team strolled through the game tonight, and we expect them to attack Atromitos a lot more next Thursday night in the second leg at St. James’ Park.


Atromitos (4-1-4-1): Charles Itandje; Ioannis Skondras (c), Sokratis Fytanidis, Nikolaos Lazaridis, Konstantinos Giannoulis (Athanasios Karagounis 86); Matias Iglesias; Nikola Beljic (Marinaldo Chumbinho 60), Elini Dimoutsos, Eduardo Luiz Brito, Denis Epstein; Njazi Kuqi (Anastasios Karamanos 60)
Subs not used: Velimir Radman, Eustathios Taylaridis, Sebastian Pitu Garcia, Evaggelos Nastos

Newcastle United (4-2-3-1): Steve Harper; James Tavernier, Mike Williamson (c), James Perch, Ryan Taylor; Gael Bigirimana, Vurnon Anita; Gabriel Obertan, Dan Gosling (Romain Amalfitano 64), Sylvain Marveaux (Jonas Gutierrez 71); Papiss Cisse (Adam Campbell 77)
Subs not used: Tim Krul, Davide Santon, Steven Taylor, Yohan Cabaye



================

Willo kapten matabelo: dikira Harps yg bakal jadi kapten.
HBA kena skors, Tiote + Ba cedera.

Dari line-up lawan spurs cuma Cisse + Perch yg starter tadi D
004050 - 24/08/2012 07:25 AM
#34

English eyes on Loe


░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░

Quote:
Sky Sports understands Osasuna midfielder Raoul Loe is attracting interest from several Premier League clubs.

The powerful midfielder has impressed over the last 12 months at Osasuna and his performances have not gone unnoticed.

The 6ft 4in defensive midfielder has been likened to his fellow Frenchman Patrick Vieira in his style of play.

Loe began his career at French outfit Bretigny-sur-Orge before being snapped up by Spanish side AD Ceuta.

The all-action midfielder impressed in a Copa del Rey match for AD Ceuta against Barcelona and his form prompted a move from Primera Liga outfit Osasuna.

It is believed scouts from several English clubs have been alerted to Loe's talents with Newcastle and Reading thought to be keeping tabs on him.

Loe is believed to be interested in a move to England with the player ideally suited for the physical nature of the Premier League.



==========================

defensive midfielder.... lagi??
mana nih Debuchy?? D
sturmtrupper - 24/08/2012 08:34 AM
#35

Quote:
Original Posted By 004050
ngeri yah pasukan barunya, apalagi hazard. simpson bisa ga nih marking hazard?
tapi kita juga punya HBA sama Cisse army:

Campbell akhirnya debut thumbup:, pemain termuda Newcastle yg bermain di eropa, pecah rekornya si Carroll.


serahkan marking eden ke percinho D
iya rekor si kuncir pecah gan, denger denger tadi malem si kuncir kena cedera hamstring juga tuh ngakak

Quote:
Original Posted By 004050
Atromitos 1 Newcastle 1 – Ryan Taylor Special Does It

░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░




================

Willo kapten matabelo: dikira Harps yg bakal jadi kapten.
HBA kena skors, Tiote + Ba cedera.

Dari line-up lawan spurs cuma Cisse + Perch yg starter tadi D


buat tim pelapis yang rata rata baru debut pertandingan di eropa udah lumayan gan hasil tadi malam Yb
004050 - 24/08/2012 09:11 AM
#36

Quote:
Original Posted By sturmtrupper
serahkan marking eden ke percinho D
iya rekor si kuncir pecah gan, denger denger tadi malem si kuncir kena cedera hamstring juga tuh ngakak



buat tim pelapis yang rata rata baru debut pertandingan di eropa udah lumayan gan hasil tadi malam Yb

Perchinho "The Brazilian" army:
si kuncir tiap mau maen di europa league cedera, keliatan banget mau dijual dia D

iya, lumayan dapet 1 gol away. leg ke dua lebih ringan, pemain cadangan lagi mungkin yg diturunin D

sayang vuckic ga maen karena cedera.
Furtive - 24/08/2012 11:06 AM
#37

Quote:
Original Posted By 004050

hehe.... ngintip mabes lain pada pake banner, jd ga mau kalah ceritanya ngakaks

seri ya 1-1, ga nonton ane, kaga bisa streaming capedes
lumayanlah pake tim reserve juga, cuma Cisse pemain inti yg main.

Campbell akhirnya debut thumbup:, pemain termuda Newcastle yg bermain di eropa, pecah rekornya si Carroll.


Ooooh wakakak ngakaks udah menang gan mabes Newcastle soal banner :thumbup

Iya gan seri, ane juga agak ngadet ngadet D iya gan, ane amatin lumayan, cuma daerah Tavernier yang bahaya.

Mantep, beda hari doang ya gan, ane liat tweetnya NUFCOfficial, larinya kenceng tuh Campbell, kalo se malem banyak umpan umpan trobosan aja bisa golin tuh Campbell, pernah dapet trobosan sekali, tapi terlalu ke kanan, jadi pas mau nge-shoot sudutnya kecil, mantep lah nih anak :thumbup

Hedeh post di beta beda ya sama old kaskus, di old beta post agan yang ini ga keliatan capedes sama beberapa post temen temen yang lain juga ada yang ga keliatan di beta capedes
danskee - 24/08/2012 12:06 PM
#38

Ane update ntar2an aj bro klo dah sampe jkt lg..
Sementara ol pake hp nih, agak susah D

Emang nih old sama betty gak sinkron2 capedes
danskee - 24/08/2012 12:09 PM
#39

Dopost is a bliss D
sturmtrupper - 24/08/2012 06:44 PM
#40

Quote:
Original Posted By Furtive


Hedeh post di beta beda ya sama old kaskus, di old beta post agan yang ini ga keliatan capedes sama beberapa post temen temen yang lain juga ada yang ga keliatan di beta capedes


iya gan, ane juga kayak gitu waktu make beta, balik deh ke old... D

Quote:
Original Posted By danskee
Dopost is a bliss D


bliss is a famous windows XP wallpaper \)b

--

first eleven lawan chelsea gimana ya lads? apa :
krul
anita, collo, saylor, santon
elgago, cabs, perch, marveaux
ba, cisse

ane belom mantau yang lagi ga fit / cedera nih..
Page 2 of 17 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > LOEKELOE > SPORTS > Soccer & Futsal Room > ░▒▓█ N █ U █ F █ C █▓▒░ Newcastle United F.C. || Toon Army @ Kaskus || 2012-13 █▓▒░