Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [New Chapter] Paguyuban Keplek Ilat Kaskuser Solo Raya
Total Views: 11393 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 48 of 53 | ‹ First  < 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 > 

okkirush - 12/10/2012 11:27 AM
#941

Quote:
Original Posted By p0n6ky
mugo2 meneh regane all you can eat ora diundakne matabelo:

Akhir bulan mrono wae pas meh entek promone, disapu untuk yang terakhir kalinya D

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
untung suket e hiasan ra katut mbok jikuk lik ngakaks

Misal suket e kui ora plastik mesti wis katut mbok godog wingi hammer:

Quote:
Original Posted By modot_82
Jane sing mejo mburi arep di sapu sisan, jebul nggone wong liyo hammer:



Bareng wes do rampung, bakul e nyteok maneh nuk o
mung di delik e dhisik mergo reti sing meh teko badoger2 ngakaks:



ayo mrono maneh



kowe yo rung nyubo o



sambel nganti imbuh di wenehi sak mangkok o
bawang goreng e enak lik, tak gado wae D

Mburine Hanung malah kontras tenan, wis njupuke sitik, mangane isin²an sisan ngakaks

=======

Ho o wingi kok entuk sambel sak mangkok seko ngendi kuik..? think:
Hoshigami - 12/10/2012 11:36 AM
#942

Quote:
Original Posted By okkirush
Akhir bulan mrono wae pas meh entek promone, disapu untuk yang terakhir kalinya D


Misal suket e kui ora plastik mesti wis katut mbok godog wingi hammer:


Mburine Hanung malah kontras tenan, wis njupuke sitik, mangane isin²an sisan ngakaks

=======

Ho o wingi kok entuk sambel sak mangkok seko ngendi kuik..? think:

trus mbaguse kapan kih D
p0n6ky - 12/10/2012 11:36 AM
#943

Quote:
Original Posted By okkirush
Akhir bulan mrono wae pas meh entek promone, disapu untuk yang terakhir kalinya D


Misal suket e kui ora plastik mesti wis katut mbok godog wingi hammer:


Mburine Hanung malah kontras tenan, wis njupuke sitik, mangane isin²an sisan ngakaks

=======

Ho o wingi kok entuk sambel sak mangkok seko ngendi kuik..? think:


yoh, tak nyimpen dit seks
setuju banget kuik
yen perlu manajere dijak sisan D
manajere sing endi tow pas sessi 1 ra metu nu
okkirush - 12/10/2012 11:42 AM
#944

Quote:
Original Posted By Hoshigami
trus mbaguse kapan kih D

Monggo milih hari baiknya o

Soal dananya nanti ane koret² dulu \(

Quote:
Original Posted By p0n6ky
yoh, tak nyimpen dit seks
setuju banget kuik
yen perlu manajere dijak sisan D
manajere sing endi tow pas sessi 1 ra metu nu

Wingi ki wis tak mention ning Twitter e Sobis, cuma jare dewek e onone yen awan tok o
modot_82 - 12/10/2012 11:51 AM
#945

Quote:
Original Posted By okkirush
Akhir bulan mrono wae pas meh entek promone, disapu untuk yang terakhir kalinya D


Misal suket e kui ora plastik mesti wis katut mbok godog wingi hammer:


Mburine Hanung malah kontras tenan, wis njupuke sitik, mangane isin²an sisan ngakaks

=======

Ho o wingi kok entuk sambel sak mangkok seko ngendi kuik..? think:


njaluk sing laden o

Quote:
Original Posted By Hoshigami
trus mbaguse kapan kih D


ayo sisan sing klunting D

Quote:
Original Posted By p0n6ky
yoh, tak nyimpen dit seks
setuju banget kuik
yen perlu manajere dijak sisan D
manajere sing endi tow pas sessi 1 ra metu nu


retiku marketing e

Quote:
Original Posted By okkirush
Monggo milih hari baiknya o

Soal dananya nanti ane koret² dulu \(


Wingi ki wis tak mention ning Twitter e Sobis, cuma jare dewek e onone yen awan tok o


opo mungkin sing wong wedok lemu nggo rok cedhek nganti ketok pohong e kae lho o
okkirush - 12/10/2012 11:54 AM
#946

Quote:
Original Posted By modot_82
njaluk sing laden o



ayo sisan sing klunting D



retiku marketing e



opo mungkin sing wong wedok lemu nggo rok cedhek nganti ketok pohong e kae lho o

Mungkin asline wis teko, bareng ngerti awak e dewe mangane rusuh ngono dewek e shock terus mulih hammer:
p0n6ky - 12/10/2012 11:58 AM
#947

Quote:
Original Posted By modot_82
njaluk sing laden o


ayo sisan sing klunting D


retiku marketing e


opo mungkin sing wong wedok lemu nggo rok cedhek nganti ketok pohong e kae lho o

tak kira malah wong lanang enom sing metu sambi nelp kae

Quote:
Original Posted By okkirush
Mungkin asline wis teko, bareng ngerti awak e dewe mangane rusuh ngono dewek e shock terus mulih hammer:

mungkin jugak, reti para badoger dadi miris ra wani nyedak
sentfromheaven - 12/10/2012 01:16 PM
#948

ediaan mangane....
:matabelo

aku maem suki ng XO wae wong 2 wis mlenger
nganti sesuk ra doyan sego... D
okkirush - 12/10/2012 01:39 PM
#949

Quote:
Original Posted By sentfromheaven
ediaan mangane....
:matabelo

aku maem suki ng XO wae wong 2 wis mlenger
nganti sesuk ra doyan sego... D


Lha nek ning XO regane prioan kang..? think:
sentfromheaven - 12/10/2012 01:49 PM
#950

Quote:
Original Posted By okkirush
Lha nek ning XO regane prioan kang..? think:


ketoke tau review sih ng kene
larang menurutku, tp yen nganggo cc iso oleh promo-ne
okkirush - 12/10/2012 01:52 PM
#951

Quote:
Original Posted By sentfromheaven
ketoke tau review sih ng kene
larang menurutku, tp yen nganggo cc iso oleh promo-ne


Kok aku koyo rung pernah moco ya think:

CC ne opo..? think:
modot_82 - 12/10/2012 01:55 PM
#952

Quote:
Original Posted By okkirush
Kok aku koyo rung pernah moco ya think:

CC ne opo..? think:


BCA buy 1 get 1 free
sentfromheaven - 12/10/2012 01:56 PM
#953

Quote:
Original Posted By okkirush
Kok aku koyo rung pernah moco ya think:

CC ne opo..? think:


ho'o ik gak ono o
aku nulis neng ngendi ya ?

ketoke kabeh cc deh...
opo arep cb ?
hahahaha
okkirush - 12/10/2012 02:05 PM
#954

Quote:
Original Posted By modot_82
BCA buy 1 get 1 free

Hura ndue CC BCA \(

Quote:
Original Posted By sentfromheaven
ho'o ik gak ono o
aku nulis neng ngendi ya ?

ketoke kabeh cc deh...
opo arep cb ?
hahahaha

CC Niaga payu ra yo..? think:
roempoet - 12/10/2012 02:22 PM
#955

Quote:
Original Posted By Hoshigami
trus mbaguse kapan kih D


arep ba'do jik niat mbagus to D
nueseason - 12/10/2012 02:28 PM
#956

Quote:
Original Posted By roempoet
arep ba'do jik niat mbagus to D


mending bakar2 dewe wae o
27 malem gone cenel, urunan daging karo duit go tku bumbu D
Hoshigami - 12/10/2012 02:37 PM
#957

Quote:
Original Posted By roempoet
arep ba'do jik niat mbagus to D

o
Quote:
Original Posted By nueseason


mending bakar2 dewe wae o
27 malem gone cenel, urunan daging karo duit go tku bumbu D


wah cocok kui D
urunan
lungguh
mateng o

gelem kih D
sentfromheaven - 12/10/2012 04:44 PM
#958

Quote:
Original Posted By okkirush
Hura ndue CC BCA \(


CC Niaga payu ra yo..? think:


Quote:
Original Posted By modot_82
BCA buy 1 get 1 free


wis dijawab kang modot
wah ra ngerti jg yen cc niaga
yen arep suki murah yo njupuk sing warna biru yen gak salah
trus ora njupuk sing piringan D
nueseason - 12/10/2012 04:48 PM
#959

Quote:
Original Posted By Hoshigami
o

wah cocok kui D
urunan
lungguh
mateng o

gelem kih D


cct berbusa:
yo ora cocok nek muk teko urunan lungguh nohope:
Hoshigami - 12/10/2012 05:14 PM
#960

Quote:
Original Posted By nueseason


cct berbusa:
yo ora cocok nek muk teko urunan lungguh nohope:


aku cuma menjabarkan point kedua o
Page 48 of 53 | ‹ First  < 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [New Chapter] Paguyuban Keplek Ilat Kaskuser Solo Raya