Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [New Chapter] Paguyuban Keplek Ilat Kaskuser Solo Raya
Total Views: 11393 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 50 of 53 | ‹ First  < 45 46 47 48 49 50 51 52 53 > 

nueseason - 15/10/2012 10:03 AM
#981

dyarr TS e PKI kepao ngakak
sok akhir bulan sido ora kih takuts
p0n6ky - 15/10/2012 10:12 AM
#982

Quote:
Original Posted By okkirush
Lha mbuh kui think:
Masalahe utamane dudu entek e, tapi rosone sing ra karuan hammer:


Lha wingi dijak kancaku owk, gandeng dibayari aku yo mangkat o


hlo kowe ora mensyen manajer'e/marketing'e
komplen ngunu
okkirush - 15/10/2012 10:26 AM
#983

Quote:
Original Posted By nueseason
dyarr TS e PKI kepao ngakak
sok akhir bulan sido ora kih takuts

Akhir bulan bakar² wae wis, dadi males aku mrono malu:

Quote:
Original Posted By p0n6ky
hlo kowe ora mensyen manajer'e/marketing'e
komplen ngunu

Mengko cobo tak DM, tak scan e sik bukti manganku o
nueseason - 15/10/2012 10:32 AM
#984

Quote:
Original Posted By okkirush
[FONT="Trebuchet MS"]Akhir bulan bakar² wae wis, dadi males aku mrono malu:


Mengko cobo tak DM, tak scan e sik bukti manganku o


nek kui genah o
sak wong jo lali gowo urun daging yow karo urun duit go bumbu n ngliwet sego o
di promot nang tread iki yo oleh hlo ngakaks[/font]
okkirush - 15/10/2012 10:41 AM
#985

Quote:
Original Posted By nueseason


nek kui genah o
sak wong jo lali gowo urun daging yow karo urun duit go bumbu n ngliwet sego o
di promot nang tread iki yo oleh hlo ngakaks


Urunan duite piroan..? eek:
hanung_ceneel - 15/10/2012 10:47 AM
#986

Quote:
Original Posted By nueseason


nek kui genah o
sak wong jo lali gowo urun daging yow karo urun duit go bumbu n ngliwet sego o
di promot nang tread iki yo oleh hlo ngakaks


Quote:
Original Posted By okkirush
Urunan duite piroan..? eek:


acara opo meneh iki takuts
Hoshigami - 15/10/2012 10:49 AM
#987

Quote:
Original Posted By okkirush
Urunan duite piroan..? eek:


jarene wingi 10k
nueseason - 15/10/2012 10:51 AM
#988

Quote:
Original Posted By okkirush
[FONT="Trebuchet MS"]Urunan duite piroan..? eek:


Quote:
Original Posted By Hoshigami
jarene wingi 10k

yo krng lebih sak mono, delok sik melu
soyo akeh otomatis lak soyo murah urune o
Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
acara opo meneh iki takuts

nyate nang omah mu nuk o[/font]
okkirush - 15/10/2012 10:52 AM
#989

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
acara opo meneh iki takuts

Jare do arep bakar² ning omahmu o

Quote:
Original Posted By Hoshigami
jarene wingi 10k

Oke siap metal:

Teko > Bayar > Lungguh > Mateng > Madang genit:
hanung_ceneel - 15/10/2012 11:03 AM
#990

Quote:
Original Posted By nueseason



yo krng lebih sak mono, delok sik melu
soyo akeh otomatis lak soyo murah urune o

nyate nang omah mu nuk o


Quote:
Original Posted By okkirush
Jare do arep bakar² ning omahmu o


Oke siap metal:

Teko > Bayar > Lungguh > Mateng > Madang genit:


monggo2 mampir di gubuk kami hammer:
sing penting tetep jaga kebersihan metal:
modot_82 - 15/10/2012 11:06 AM
#991

Quote:
Original Posted By Hoshigami
jarene wingi 10k


Quote:
Original Posted By nueseason


yo krng lebih sak mono, delok sik melu
soyo akeh otomatis lak soyo murah urune o

nyate nang omah mu nuk o


Quote:
Original Posted By okkirush
Jare do arep bakar² ning omahmu o


Oke siap metal:

Teko > Bayar > Lungguh > Mateng > Madang genit:


Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
monggo2 mampir di gubuk kami hammer:
sing penting tetep jaga kebersihan metal:


Acarane jam piro

gowo daging e opo....
hanung_ceneel - 15/10/2012 11:09 AM
#992

Quote:
Original Posted By modot_82
Acarane jam piro

gowo daging e opo....


daging e sak2e,
wedus/sapi oleh..o
nueseason - 15/10/2012 11:11 AM
#993

Quote:
Original Posted By okkirush
[FONT="Trebuchet MS"]Jare do arep bakar² ning omahmu o


Oke siap metal:

Teko > Bayar > Lungguh > Mateng > Madang genit:

ra melu bakar di bakar dewe nang gon army:
Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
monggo2 mampir di gubuk kami hammer:
sing penting tetep jaga kebersihan metal:

gubuk owk isine LCD 32" takuts
Quote:
Original Posted By modot_82
Acarane jam piro

gowo daging e opo....

daging sak2 e
ora kudu akeh, sik penting gowo ngakaks
wedus sapi oleh, sing penting dudu babi berbusa:[/font]
hanung_ceneel - 15/10/2012 11:17 AM
#994

Quote:
Original Posted By nueseason

ra melu bakar di bakar dewe nang gon army:

gubuk owk isine LCD 32" takuts

daging sak2 e
ora kudu akeh, sik penting gowo ngakaks
wedus sapi oleh, sing penting dudu babi berbusa:


kui titipan gan \(

--

ngko yen akeh sing melu,
mending panggone ning ngarepan ae bakarane ora ning nduwur koyo rencana semula think:
okkirush - 15/10/2012 11:22 AM
#995

Quote:
Original Posted By modot_82
Acarane jam piro

gowo daging e opo....

Daging sak²e sing halal o
Arep gowo tambahan menu yo oleh o

Quote:
Original Posted By nueseason

ra melu bakar di bakar dewe nang gon army:

gubuk owk isine LCD 32" takuts

daging sak2 e
ora kudu akeh, sik penting gowo ngakaks
wedus sapi oleh, sing penting dudu babi berbusa:

Ora gan ampun \(

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
kui titipan gan \(

--

ngko yen akeh sing melu,
mending panggone ning ngarepan ae bakarane ora ning nduwur koyo rencana semula think:

Mbakar ning ngarepan..? think:
Ning nduwur kijing..? kagets:

takut
modot_82 - 15/10/2012 11:22 AM
#996

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
kui titipan gan \(

--

ngko yen akeh sing melu,
mending panggone ning ngarepan ae bakarane ora ning nduwur koyo rencana semula think:


jirut nek bakaran neng duwur ati2 sak omahe lho takuts:

bakaran neng ngarepan wae nung, karo bakar menyan barang ben ketok serem o

cobo golek dading kebo ono opo ra yo ngacir:

Quote:
Original Posted By nueseason

ra melu bakar di bakar dewe nang gon army:

gubuk owk isine LCD 32" takuts

daging sak2 e
ora kudu akeh, sik penting gowo ngakaks
wedus sapi oleh, sing penting dudu babi berbusa:


gowo sunduk e thok entuk o
nueseason - 15/10/2012 11:27 AM
#997

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
kui titipan gan \(

--

ngko yen akeh sing melu,
mending panggone ning ngarepan ae bakarane ora ning nduwur koyo rencana semula think:

titipane sopo eek:
==
yo manut sing due omah, ngisor duwur podo wae penting madyang genit:
Quote:
Original Posted By okkirush
[FONT="Trebuchet MS"]Daging sak²e sing halal o
Arep gowo tambahan menu yo oleh o


Ora gan ampun \(


Mbakar ning ngarepan..? think:
Ning nduwur kijing..? kagets:

takut

ampun²
jengking sek mad:
--
woh gayeng kuik
ko wonge tambah pie takuts
Quote:
Original Posted By modot_82
jirut nek bakaran neng duwur ati2 sak omahe lho takuts:

bakaran neng ngarepan wae nung, karo bakar menyan barang ben ketok serem o

cobo golek dading kebo ono opo ra yo ngacir:


gowo sunduk e thok entuk o

sunduk tok trs sing arep mbok sunduk opo o[/font]
hanung_ceneel - 15/10/2012 11:30 AM
#998

Quote:
Original Posted By okkirush
Daging sak²e sing halal o
Arep gowo tambahan menu yo oleh o


Ora gan ampun \(


Mbakar ning ngarepan..? think:
Ning nduwur kijing..? kagets:

takut


Quote:
Original Posted By modot_82
jirut nek bakaran neng duwur ati2 sak omahe lho takuts:

bakaran neng ngarepan wae nung, karo bakar menyan barang ben ketok serem o

cobo golek dading kebo ono opo ra yo ngacir:



gowo sunduk e thok entuk o


Quote:
Original Posted By nueseason

titipane sopo eek:
==
yo manut sing due omah, ngisor duwur podo wae penting madyang genit:

ampun²
jengking sek mad:
--
woh gayeng kuik
ko wonge tambah pie takuts

sunduk tok trs sing arep mbok sunduk opo o


ning ngarepan kae,
ngko gampang lah golekne panggon sik think: takuts
modot_82 - 15/10/2012 11:32 AM
#999

Quote:
Original Posted By nueseason


ampun²
jengking sek mad:


Quote:
Original Posted By nueseason


sunduk tok trs sing arep mbok sunduk opo o

v
v
v
Quote:
Original Posted By okkirush


[FONT="Trebuchet MS"]Ora gan ampun \(




ngakak

lha bumbune sate wedus karo sapi kwi digawe podho opo bedho yo think:
okkirush - 15/10/2012 11:34 AM
#1000

Quote:
Original Posted By nueseason

titipane sopo eek:
==
yo manut sing due omah, ngisor duwur podo wae penting madyang genit:

ampun²
jengking sek mad:
--
woh gayeng kuik
ko wonge tambah pie takuts

sunduk tok trs sing arep mbok sunduk opo o

\(

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
ning ngarepan kae,
ngko gampang lah golekne panggon sik think: takuts

Ha bolongan tengah kijing kae ketoke pas to ukurane, kari dicemplungi areng hammer:

Quote:
Original Posted By modot_82
v
v
v


ngakak

lha bumbune sate wedus karo sapi kwi digawe podho opo bedho yo think:

Kok aku sing arep mbok sunduk hammer:

=======

Bumbune podo wae, sing penting kroso legi o
Ojo lali ditutupi godong kates sik opo dikek i nanas sing daging wedus, gen empuk o
Page 50 of 53 | ‹ First  < 45 46 47 48 49 50 51 52 53 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [New Chapter] Paguyuban Keplek Ilat Kaskuser Solo Raya