Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > [SHARE] Serba-serbi roda 2 motor all variant wargi Bandung
Total Views: 4452 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 10 of 25 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›

syahid.ningrat - 11/09/2012 09:46 PM
#181

Quote:
Original Posted By Asep.Hidayat...
kang cek dah,lunas nya Peace:
kang terang teu,mio saya kunaonnya asa ciciricitan wae mun jalan teh hammer:
Jigana ti ban tukang,eta teh kunaon ?


nuhun
mio / matic biasana mah d bagian roda / pangereman tapi teu apal can pernah pake matic o
BigBoss.of.Bata - 11/09/2012 09:47 PM
#182

punteun ah sadaya,bade numpang naros malu:
upami sio soul 2nd anu hargana dihandap 8jt kira kira taun sabaraha nya? bingungs
syahid.ningrat - 12/09/2012 08:31 AM
#183

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
punteun ah sadaya,bade numpang naros malu:
upami sio soul 2nd anu hargana dihandap 8jt kira kira taun sabaraha nya? bingungs


wah kirang terang atuh mang o
cek koran atuh cobi p
fadey_jevera - 12/09/2012 11:05 AM
#184

Quote:
Original Posted By Asep.Hidayat...
kang cek dah,lunas nya Peace:
kang terang teu,mio saya kunaonnya asa ciciricitan wae mun jalan teh hammer:
Jigana ti ban tukang,eta teh kunaon ?


rem tukang kotor atawa teu bener *biasana mah*
Bibal - 12/09/2012 11:24 AM
#185

aya beurit na ngakak

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat


nu bohong mah bulan nu bisa ngomong nyaak mang p

sepi gening o


Quote:
Original Posted By Asep.Hidayat...


kang cek dah,lunas nya Peace:
kang terang teu,mio saya kunaonnya asa ciciricitan wae mun jalan teh hammer:
Jigana ti ban tukang,eta teh kunaon ?


1 - 12/09/2012 11:31 AM
#186

Quote:
Original Posted By Asep.Hidayat...
kang cek dah,lunas nya Peace:
kang terang teu,mio saya kunaonnya asa ciciricitan wae mun jalan teh hammer:
Jigana ti ban tukang,eta teh kunaon ?


bantu jawab ya malu:

coba cek CVT nya gan ke service yamaha D

atau lengkap nya coba baca artikel ini dan ini thumbup:
QzaY - 12/09/2012 11:53 AM
#187

motor q juga kadang ciciricitan euyt.....

mesti ganti mangkuk koplingnya atuh yah \(
Bibal - 12/09/2012 12:54 PM
#188

ieu mah nu boga na weh cumentil p

Quote:
Original Posted By QzaY
motor q juga kadang ciciricitan euyt.....

mesti ganti mangkuk koplingnya atuh yah \(


syahid.ningrat - 12/09/2012 03:50 PM
#189

didieu saha wae nu make mongstor sport??
bade naros ai spakbor model ninin sabarahanya??
sakantenan bengkelna D nu rada rapih masang o
BigBoss.of.Bata - 12/09/2012 04:02 PM
#190

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
didieu saha wae nu make mongstor sport??
bade naros ai spakbor model ninin sabarahanya??
sakantenan bengkelna D nu rada rapih masang o


sareng plat dkk pokokna mah dibawah 100rb mang
spakborna hungkul 45-60rb D
paling eliza,tapi nu lain oge bener sih mang di pungkur mah,upami tiasa bengkel anu sae siga king helmet..

DWIKARYA MOTOR IS NOT RECOMENDED mad:
syahid.ningrat - 12/09/2012 04:22 PM
#191

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
sareng plat dkk pokokna mah dibawah 100rb mang
spakborna hungkul 45-60rb D
paling eliza,tapi nu lain oge bener sih mang di pungkur mah,upami tiasa bengkel anu sae siga king helmet..

DWIKARYA MOTOR IS NOT RECOMENDED mad:


bengkel sae tapi mekanikna koplak mah sami wae ateuh

aya kenalan teu?
BigBoss.of.Bata - 12/09/2012 04:25 PM
#192

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
bengkel sae tapi mekanikna koplak mah sami wae ateuh

aya kenalan teu?


teu aya euy kang,anu tos biasa masang nu kitu paling eliza motor hammer:
teu jauh ti king helmet D
emang milarian anu di daerah mana mang? bingungs
syahid.ningrat - 12/09/2012 04:42 PM
#193

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
teu aya euy kang,anu tos biasa masang nu kitu paling eliza motor hammer:
teu jauh ti king helmet D
emang milarian anu di daerah mana mang? bingungs


tah binggung
mung nu teu langganan bisi ruksak takuts
BigBoss.of.Bata - 12/09/2012 04:46 PM
#194

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
tah binggung
mung nu teu langganan bisi ruksak takuts


paling di bengkel anu tos biasa,ulah di dwikarya pokokna mah
da teu bener masangna capedes
syahid.ningrat - 12/09/2012 05:17 PM
#195

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
teu aya euy kang,anu tos biasa masang nu kitu paling eliza motor hammer:
teu jauh ti king helmet D
emang milarian anu di daerah mana mang? bingungs


Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
paling di bengkel anu tos biasa,ulah di dwikarya pokokna mah
da teu bener masangna capedes


daerah kopo atanapi cimahi

duh rek pasang shock ieu teh sesah bengkel nu sae \(
BigBoss.of.Bata - 12/09/2012 05:18 PM
#196

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
daerah kopo atanapi cimahi

duh rek pasang shock ieu teh sesah bengkel nu sae \(


kirang terang upami di cimahi antapani mah mang \(
syahid.ningrat - 12/09/2012 05:43 PM
#197

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
kirang terang upami di cimahi antapani mah mang \(


hadeuh
bongkar pasang mun can ahli mah bahaya takuts
si.cumi - 12/09/2012 10:14 PM
#198

wah seru sekali baca pembahasan kebelakang banyak yang bisa diterapin hehe

ijin baca membaca juragan...

[iseng] ada yg seneng ngoprek mesin kah?... D
keong_racun79 - 12/09/2012 11:48 PM
#199

Quote:
Original Posted By Asep.Hidayat...


kang cek dah,lunas nya Peace:
kang terang teu,mio saya kunaonnya asa ciciricitan wae mun jalan teh hammer:
Jigana ti ban tukang,eta teh kunaon ?


Quote:
Original Posted By QzaY
motor q juga kadang ciciricitan euyt.....

mesti ganti mangkuk koplingnya atuh yah \(


Selain anu di cek sapertos anu di artikel, cobi oge ditingal dudukan per cvt anu ke rumah kopling ganda...biasana mah garing pisan, kejadian sama motor sayah pario 2008...kantun dipasihan stemplet, beressss..
ah, candak we ka bengkel resmi, nyungkeun serpis cvt ageung....

salam kanggo mang anjar cendols

Salken ah kasadayana malus
dagokozy - 13/09/2012 08:44 AM
#200

Tukang cat yg rekomended di bandung dimana ya mas bro?
Page 10 of 25 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > [SHARE] Serba-serbi roda 2 motor all variant wargi Bandung