Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > [SHARE] Serba-serbi roda 2 motor all variant wargi Bandung
Total Views: 4452 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 25 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25

syahid.ningrat - 17/10/2012 01:19 PM
#481

wilujeung siang puh FR2
aya agenda naon yeuh FR2 bandung?
agungswn10 - 17/10/2012 01:58 PM
#482

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
wilujeung siang puh FR2
aya agenda naon yeuh FR2 bandung?


kemarin pada turing kang sesepuhnya,,
masa ngga tau D>
syahid.ningrat - 17/10/2012 06:42 PM
#483

Quote:
Original Posted By agungswn10
kemarin pada turing kang sesepuhnya,,
masa ngga tau D>


wah ketinggalan gosip nih
maklum lama gak onlen D
BigBoss.of.Bata - 17/10/2012 06:44 PM
#484

2 sepuh lagi ngobrol takuts
motor ori ijin gabung ngobrol ya Peace:

eliza motor uadh jadi bengkel biasa lagi yang kurang direkomendasikan
soalnya si montir handalnya udah pindah capedes
syahid.ningrat - 18/10/2012 06:38 AM
#485

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
2 sepuh lagi ngobrol takuts
motor ori ijin gabung ngobrol ya Peace:

eliza motor uadh jadi bengkel biasa lagi yang kurang direkomendasikan
soalnya si montir handalnya udah pindah capedes


motor ori???
tos tobat?
atawa ganti baru?
Bibal - 18/10/2012 09:06 AM
#486

Wilujeng enjing .............

Alhamdulillah teu macet tadi mah ka kantor teh D
fadey_jevera - 18/10/2012 10:07 AM
#487

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
wilujeung siang puh FR2
aya agenda naon yeuh FR2 bandung?


yeuh tah bisi dek milu

Quote:
Original Posted By QzaY
Event Touring FR2 Biker Community Chapter Bandung

16 - 18 November 2012
Road To Batu Karas Lagi!

estimasi biaya Rp. 110.000,-/org


Spoiler for bonus


[SHARE] Serba-serbi roda 2 motor all variant wargi Bandung



Quote:

[SHARE] Serba-serbi roda 2 motor all variant wargi Bandung
Bibal - 18/10/2012 11:59 AM
#488

Quote:
Original Posted By fadey_jevera
yeuh tah bisi dek milu


hayang milu... malu:
fadey_jevera - 18/10/2012 03:10 PM
#489

Quote:
Original Posted By Bibal
hayang milu... malu:


sarua
tapi sigana mah jadwal gawe euy
*mun jadi dicokot gawean na*
Bibal - 18/10/2012 05:02 PM
#490

Quote:
Original Posted By fadey_jevera
sarua
tapi sigana mah jadwal gawe euy
*mun jadi dicokot gawean na*


rang mah saminggu sa acan na acara ktr ka bali teu jeung keluarga
pasti moal di izinan indit deui... capedes
syahid.ningrat - 19/10/2012 06:45 AM
#491

Quote:
Original Posted By fadey_jevera
yeuh tah bisi dek milu


aduh menginap mah sesah euy
tos aya buntut o
tapi bajuna alus euy wowcantik
fadey_jevera - 19/10/2012 10:03 AM
#492

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
aduh menginap mah sesah euy
tos aya buntut o
tapi bajuna alus euy wowcantik


sarua ekeu ge geus aya buntut *hareup*

milu kopdar heula weh atuh mang yuk ah
syahid.ningrat - 19/10/2012 04:43 PM
#493

Quote:
Original Posted By fadey_jevera
sarua ekeu ge geus aya buntut *hareup*

milu kopdar heula weh atuh mang yuk ah


nguli puh \(

matak tara ngabakar komo deui ka FR
liburna senen \(
BigBoss.of.Bata - 19/10/2012 04:44 PM
#494

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
nguli puh \(

matak tara ngabakar komo deui ka FR
liburna senen \(


upami jumat kerja na nepi tabuh sabaraha kang?
liburna senen hungkul ? kagets:
syahid.ningrat - 19/10/2012 07:10 PM
#495

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
upami jumat kerja na nepi tabuh sabaraha kang?
liburna senen hungkul ? kagets:


kerja ti tabuh 10 dugi 21 mang

libur senin & kamis D
BigBoss.of.Bata - 19/10/2012 07:42 PM
#496

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
kerja ti tabuh 10 dugi 21 mang

libur senin & kamis D


padat oge geuningan kang kagets:

tapi naha motorna tiasa jadi kitu nya
ngacir:
syahid.ningrat - 19/10/2012 07:45 PM
#497

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
padat oge geuningan kang kagets:

tapi naha motorna tiasa jadi kitu nya
ngacir:


motorna jadi kumaha bingungs

laa si mamang can nguli tos gaduh motor matabelo:
BigBoss.of.Bata - 19/10/2012 07:47 PM
#498

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
motorna jadi kumaha bingungs

laa si mamang can nguli tos gaduh motor matabelo:


motor mamang jadi beda ti pabrikna ngacir:
pan nabung mang D
upami aya ua atanapi nu masihan artos sok saya tabungkeun D
da basa smp mah saya teu gaduh hobi,janten mending ditabung artosna cool:
syahid.ningrat - 20/10/2012 07:55 AM
#499

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
motor mamang jadi beda ti pabrikna ngacir:
pan nabung mang D
upami aya ua atanapi nu masihan artos sok saya tabungkeun D
da basa smp mah saya teu gaduh hobi,janten mending ditabung artosna cool:


beda atuh mang ;)

wow ti smp tos jutaan euy D
BigBoss.of.Bata - 20/10/2012 07:57 AM
#500

Quote:
Original Posted By syahid.ningrat
beda atuh mang ;)

wow ti smp tos jutaan euy D


kan nabung atuh kang p
terus kalo ada uang jadi ganti motor
jadi upgrade terus kang o
Page 25 of 25 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > [SHARE] Serba-serbi roda 2 motor all variant wargi Bandung