Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 11 of 90 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›

AnjarAsmara - 10/09/2012 04:20 PM
#201

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ari sugan teh atos ngepost, ari pek teh kapenuhan geuning nohope:
ngetik ulang deui ieu mah capedes




waow :matabelo recsel

nikah nya mang? antara siap sareng can siap eum?? think:
kumaha nya, bingung abi ge na bingung: linux2:




ngakaks tos kapalang baseuh, mending ibak sakalian nya mang ;)



meh langkung pinter mang ngakaks
Quote:
Original Posted By arleys10
ahhhh... sami wae da mang,
nu penting mah tiasa ngejang ayeuna.... shutup:


sami sareng konsep diatas mang :

kaskus itu fasilitas,
ngejunk rutinitas,
ijin dan momod/ mimin prioritas :thumbup
ngakaks ngakaks ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 04:21 PM
#202

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ari sugan teh atos ngepost, ari pek teh kapenuhan geuning nohope:
ngetik ulang deui ieu mah capedes



waow :matabelo recsel

nikah nya mang? antara siap sareng can siap eum?? think:
kumaha nya, bingung abi ge na bingung: linux2:



ngakaks tos kapalang baseuh, mending ibak sakalian nya mang ;)


tah..
hayoooohhh...
tegetkeun hula atuh mang....
hehehhehe..
pami bobogohan wae mah ngan ukur kukumpul dosa maksiat ungkul...
tapi da eta teh salah,
but the guilty pleasure genit:
arleys10 - 10/09/2012 04:23 PM
#203

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sami sareng konsep diatas mang :

kaskus itu fasilitas,
ngejunk rutinitas,
ijin dan momod/ mimin prioritas :thumbup
ngakaks ngakaks ngakaks


wkwkwkwkwk ngakak
miriiiiiippppp maaannngggg ngakak
OldMan_41 - 10/09/2012 04:25 PM
#204

Quote:
Original Posted By arleys10
tah..
hayoooohhh...
tegetkeun hula atuh mang....
hehehhehe..
pami bobogohan wae mah ngan ukur kukumpul dosa maksiat ungkul...
tapi da eta teh salah,
but the guilty pleasure genit:


Muhun puguh ge mang, amazed:
Makana ayena oge mending menjomblo, D
Alhamdulillah basa kamari mulang lebaran, sahring2 sareng rerencangan dibumi,
Saalit2 mah langkung ngartos deui perkawis agama, \)
Ti saatos lebaran kamari tos kreteg dina hate hoyong langkung sae ti anu atos2 kapungkur,, ngan duka ieu ayeuna teh, aya wae nu ngaganjel puguh na pikiran bingung:

*kalah curhat ning nya., ngacir:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
meh langkung pinter mang ngakaks


sami sareng konsep diatas mang :

kaskus itu fasilitas,
ngejunk rutinitas,
ijin dan momod/ mimin prioritas :thumbup
ngakaks ngakaks ngakaks


Sipp, pami tos pinter papatahan abi nya mang, malu:
AnjarAsmara - 10/09/2012 04:29 PM
#205

Quote:
Original Posted By arleys10
wkwkwkwkwk ngakak
miriiiiiippppp maaannngggg ngakak



di papantes we mang ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun puguh ge mang, amazed:
Makana ayena oge mending menjomblo, D
Alhamdulillah basa kamari mulang lebaran, sahring2 sareng rerencangan dibumi,
Saalit2 mah langkung ngartos deui perkawis agama, \)
Ti saatos lebaran kamari tos kreteg dina hate hoyong langkung sae ti anu atos2 kapungkur,, ngan duka ieu ayeuna teh, aya wae nu ngaganjel puguh na pikiran bingung:

*kalah curhat ning nya., ngacir:




Sipp, pami tos pinter papatahan abi nya mang, malu:



siap lah..siapkeun we buku gambar ngakaks ngakaks ngakaks
OldMan_41 - 10/09/2012 04:32 PM
#206

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di papantes we mang ngakaks




siap lah..siapkeun we buku gambar ngakaks ngakaks ngakaks


Har geuning, bade ngagambar pemandangan sapertos kieu mang D

Spoiler for pemandangan
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Ti jaman Tk dugi ka SMP mun ngagambar pemandangan teu teubih kitu da gambar na., ngakaks
AnjarAsmara - 10/09/2012 04:35 PM
#207

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Har geuning, bade ngagambar pemandangan sapertos kieu mang D

Spoiler for pemandangan
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Ti jaman Tk dugi ka SMP mun ngagambar pemandangan teu teubih kitu da gambar na., ngakaks



ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks aya2 wae si mamang


pelajaran berikutnya menggambar orang mandi di walungan..jiga nu kamari ningan mang ngakaks ngakaks ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 04:37 PM
#208

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun puguh ge mang, amazed:
Makana ayena oge mending menjomblo, D
Alhamdulillah basa kamari mulang lebaran, sahring2 sareng rerencangan dibumi,
Saalit2 mah langkung ngartos deui perkawis agama, \)
Ti saatos lebaran kamari tos kreteg dina hate hoyong langkung sae ti anu atos2 kapungkur,, ngan duka ieu ayeuna teh, aya wae nu ngaganjel puguh na pikiran bingung:

*kalah curhat ning nya., ngacir:


tah atuh kitu sae pisan mang iloveindonesiasiloveindonesias
lanjutkan mang..... iloveindonesias
arleys10 - 10/09/2012 04:39 PM
#209

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di papantes we mang ngakaks




siap lah..siapkeun we buku gambar ngakaks ngakaks ngakaks

dipantes2 ah asal postingan seueur mang D
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Har geuning, bade ngagambar pemandangan sapertos kieu mang D

Spoiler for pemandangan
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Ti jaman Tk dugi ka SMP mun ngagambar pemandangan teu teubih kitu da gambar na., ngakaks

gambar naun eta mang matabelo:
OldMan_41 - 10/09/2012 04:44 PM
#210

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks aya2 wae si mamang


pelajaran berikutnya menggambar orang mandi di walungan..jiga nu kamari ningan mang ngakaks ngakaks ngakaks


ngakaks
hoyong terang da, kapungkur anu pertama kali ngagambar model kitu saha nya??
Bisa jadi trendsetter ngakaks

mun nu ibak na IGO mah hayuk mang genit: hammer:

Quote:
Original Posted By arleys10
tah atuh kitu sae pisan mang iloveindonesiasiloveindonesias
lanjutkan mang..... iloveindonesias


Puguh aya wae nu ngaganjel mang, \(
Sok naek turun tea ning, can tiasa konsisten norose:
Ameh konsisten teh kumaha carana mang?? bingung:

Quote:
Original Posted By arleys10
dipantes2 ah asal postingan seueur mang D

gambar naun eta mang matabelo:


gambar gunung dua ditengah na matahari, sareng disisi na sawah2 dibeulah ku jalan,, D
Basa alit pami piwarang ngagambar teh paling ngagambar nu kitu, hammer:
AnjarAsmara - 10/09/2012 04:58 PM
#211

Quote:
Original Posted By arleys10
dipantes2 ah asal postingan seueur mang D


gambar naun eta mang matabelo:



betul mang meh teu katingal ngejangna ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks
hoyong terang da, kapungkur anu pertama kali ngagambar model kitu saha nya??
Bisa jadi trendsetter ngakaks

mun nu ibak na IGO mah hayuk mang genit: hammer:




Puguh aya wae nu ngaganjel mang, \(
Sok nek turun tea ning, can tiasa konsisten norose:




gambar gunung dua ditengah na matahari, sareng disisi na sawah2 dibeulah ku jalan,, D
Basa alit pami piwarang ngagambar teh paling ngagambar nu kitu, hammer:



pa tino sidin mang ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 04:49 PM
#212

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks
hoyong terang da, kapungkur anu pertama kali ngagambar model kitu saha nya??
Bisa jadi trendsetter ngakaks

mun nu ibak na IGO mah hayuk mang genit: hammer:



Puguh aya wae nu ngaganjel mang, \(
Sok naek turun tea ning, can tiasa konsisten norose:
Ameh konsisten teh kumaha carana mang?? bingung:



gambar gunung dua ditengah na matahari, sareng disisi na sawah2 dibeulah ku jalan,, D
Basa alit pami piwarang ngagambar teh paling ngagambar nu kitu, hammer:


seueuran dzikiran istighfar mang...
da biasanamah pami hoyong ngalih kanu sae mah osok seueur cocoba sareng gogodana mang D

gambarna sae pisan..... D
arleys10 - 10/09/2012 04:50 PM
#213

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
betul mang meh teu katingal ngejangna ngakaks




pa tino sidin mang ngakaks


tapi rarasaan pami didieu mah asik,,
ngejangna teh teu katingal tapi ngajeblag jujur pisan pami sayah mah ngakak Peace:
OldMan_41 - 10/09/2012 04:54 PM
#214

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
betul mang meh teu katingal ngejangna ngakaks




pa tino sidin mang ngakaks


Aduh *tepojidat capedes
Manawi teh pa ogah hammer:

Quote:
Original Posted By arleys10
seueuran dzikiran istighfar mang...
da biasanamah pami hoyong ngalih kanu sae mah osok seueur cocoba sareng gogodana mang D

gambarna sae pisan..... D


Muhun atuh mang, asa bareureat tea ning,, linux2:
Bissmillah weh nya mang, \)

Dikantun kedap bade ka pengker,, ngacir:
arleys10 - 10/09/2012 04:56 PM
#215

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Aduh *tepojidat capedes
Manawi teh pa ogah hammer:



Muhun atuh mang, asa bareureat tea ning,, linux2:
Bissmillah weh nya mang, \)

Dikantun kedap bade ka pengker,, ngacir:


siap mang... D
mangga lajeungkeung D
AnjarAsmara - 10/09/2012 05:17 PM
#216

Quote:
Original Posted By arleys10
tapi rarasaan pami didieu mah asik,,
ngejangna teh teu katingal tapi ngajeblag jujur pisan pami sayah mah ngakak Peace:



momodna teu ngartieun bahasa sunda mang ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Aduh *tepojidat capedes
Manawi teh pa ogah hammer:




Muhun atuh mang, asa bareureat tea ning,, linux2:
Bissmillah weh nya mang, \)

Dikantun kedap bade ka pengker,, ngacir:



mun teu pa ogah si ableh mang ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 05:23 PM
#217

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
momodna teu ngartieun bahasa sunda mang ngakaks




mun teu pa ogah si ableh mang ngakaks


asli raos pisan mang ngakak
sesuatu pisan nya mang ngakak
AnjarAsmara - 10/09/2012 05:34 PM
#218

Quote:
Original Posted By arleys10
asli raos pisan mang ngakak
sesuatu pisan nya mang ngakak



di sogok we TSna meh teu lapor ngakaks

Alhamdulillah...sesuatu banget ngakaks
OldMan_41 - 10/09/2012 05:56 PM
#219

Quote:
Original Posted By arleys10
siap mang... D
mangga lajeungkeung D


Bek egen D
tos sonten deui geuning nya teu karaos, think:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
momodna teu ngartieun bahasa sunda mang ngakaks




mun teu pa ogah si ableh mang ngakaks


emung ah mun kitu mah, hoyong na IGO ngakaks hammer:
OldMan_41 - 10/09/2012 06:41 PM
#220

Dikantun bade mulang heula ah., ngacir:

Mangga tipayun atuh mang., kisss
Page 11 of 90 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3