Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 90 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›

AnjarAsmara - 10/09/2012 06:44 PM
#221

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Dikantun bade mulang heula ah., ngacir:

Mangga tipayun atuh mang., kisss



wilujeng mang ngacir:
AnjarAsmara - 10/09/2012 06:50 PM
#222

Sholat maghrib hula ah ngacir:
sibiruthea - 10/09/2012 09:12 PM
#223

abcen di bumi anyar heula ach D

kmh baraya betah di bumi nu anyar teh D

wilujeng wengi kasadayana D
AnjarAsmara - 10/09/2012 09:57 PM
#224

Quote:
Original Posted By sibiruthea
abcen di bumi anyar heula ach D

kmh baraya betah di bumi nu anyar teh D

wilujeng wengi kasadayana D


wengi oge mang
etro - 10/09/2012 10:03 PM
#225

wilujeng wengi ka sadayana
meni carape
muih ti bandung teras buka konter
sibiruthea - 10/09/2012 10:05 PM
#226

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wengi oge mang



nuju naon mang wengi ayeuna D
AnjarAsmara - 10/09/2012 10:07 PM
#227

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng wengi ka sadayana
meni carape
muih ti bandung teras buka konter


asa wara'as aya mang etro asa sono sadinten teu pendak ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as

Quote:
Original Posted By sibiruthea
nuju naon mang wengi ayeuna D


biasa mang ngejar iso jiga batur ngakaks
etro - 10/09/2012 10:42 PM
#228

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


asa wara'as aya mang etro asa sono sadinten teu pendak ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as



biasa mang ngejar iso jiga batur ngakaks


halah mang... malus
dikantun deui mang
pade tutup konter + istirahat heula
pami purun ngaskus deui D
AnjarAsmara - 10/09/2012 10:56 PM
#229

Quote:
Original Posted By etro
halah mang... malus
dikantun deui mang
pade tutup konter + istirahat heula
pami purun ngaskus deui D


mangga mang wilujeng
asa wara'as
etro - 11/09/2012 12:03 AM
#230

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


mangga mang wilujeng
asa wara'as


lanjut mang
bari transload leech yeuh
etro - 11/09/2012 01:25 AM
#231

hadeuh geuningan sepi wae
kabur we lah..
andrypein - 11/09/2012 02:40 AM
#232

haduh lalieur nenjoan source code
puyeng maaaaa hammers hammers hammers
AnjarAsmara - 11/09/2012 06:47 AM
#233

wilujeng enjunk baraya coffee:

Absen hula ah :
1. AnjarAsmara > Hadir
2. AmorCbr > Alpa
3.
4.
5.
OldMan_41 - 11/09/2012 09:21 AM
#234

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng enjunk baraya coffee:

Absen hula ah :
1. AnjarAsmara > Hadir
2. AmorCbr > Alpa
3.
4.
5.


Abi oge hadir mang :request

Quote:
Original Posted By andrypein
haduh lalieur nenjoan source code
puyeng maaaaa hammers hammers hammers


Ulah ditenjoan hungkul atuh mang, digarap sakalian ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh geuningan sepi wae
kabur we lah..


abi nembe hadir mang malu:/
etro - 11/09/2012 09:29 AM
#235

wilujeng enjing ka sdayana
wilujeng beraktifitas
OldMan_41 - 11/09/2012 09:30 AM
#236

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sdayana
wilujeng beraktifitas


Wilujeng beraktipitas oge mang, D/
Cuang ngopi2 heula yuk ah coffee:linux2:
etro - 11/09/2012 09:33 AM
#237

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Abi oge hadir mang :request



Ulah ditenjoan hungkul atuh mang, digarap sakalian ngakaks



abi nembe hadir mang malu:/


sami mang
tadi wengi mah teu aya sasaha
OldMan_41 - 11/09/2012 09:38 AM
#238

Quote:
Original Posted By etro
sami mang
tadi wengi mah teu aya sasaha


Ayeuna mah mun wengi abi tara onlen mang, D
ngistirahatkeun soca, bilih kalah minus na nambihan hammer:
etro - 11/09/2012 10:21 AM
#239

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Ayeuna mah mun wengi abi tara onlen mang, D
ngistirahatkeun soca, bilih kalah minus na nambihan hammer:


tos minus kitu mang?
abi bertahan di -4 D
OldMan_41 - 11/09/2012 10:32 AM
#240

Quote:
Original Posted By etro
tos minus kitu mang?
abi bertahan di -4 D


Atos puguh mang, kapungkur basa kuliah -saparapat
ayeuna tos naek -satengah hammer:
mang etro -4?? matabelo:
atuh pami teu dikaca burem pisan nya mang?? think:
Page 12 of 90 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3