Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 90 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

OldMan_41 - 11/09/2012 10:40 AM
#241

Ieu pej 13 na tos kaluar, di klik reload na ka pej 12 deui?? bingung:

calon2 na error deui ieu mah forum 72 na ngacir:
arleys10 - 11/09/2012 11:41 AM
#242

wilujeung enjung sadayana kiss
asa tunduh euy.. hoyong anu seger2 ieu teh bingungs
OldMan_41 - 11/09/2012 11:48 AM
#243

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeung enjung sadayana kiss
asa tunduh euy.. hoyong anu seger2 ieu teh bingungs


coffee: heula atuh mang ameh cenghar., D
arleys10 - 11/09/2012 11:51 AM
#244

Quote:
Original Posted By OldMan_41
coffee: heula atuh mang ameh cenghar., D


sepet pisan mang euy..
cape teuing asanamah nohope:
hayu atuh cuang mesen kupi hula mang D
OldMan_41 - 11/09/2012 11:55 AM
#245

Quote:
Original Posted By arleys10
sepet pisan mang euy..
cape teuing asanamah nohope:
hayu atuh cuang mesen kupi hula mang D


Cape teuing tos naun kitu wengi?? D
Abi mah nembe wae nyarap mang, tos wareg kalah tunduh geuning nya hammer:
arleys10 - 11/09/2012 12:01 PM
#246

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Cape teuing tos naun kitu wengi?? D
Abi mah nembe wae nyarap mang, tos wareg kalah tunduh geuning nya hammer:


tos jalan jalan mang,,,
biasa lah milarian hawa natural ka pedalamana D
OldMan_41 - 11/09/2012 12:04 PM
#247

Quote:
Original Posted By arleys10
tos jalan jalan mang,,,
biasa lah milarian hawa natural ka pedalamana D


Wah, wisata malam yeuh, wowcantik
ka palih mana kitu mang?? D
arleys10 - 11/09/2012 12:08 PM
#248

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wah, wisata malam yeuh, wowcantik
ka palih mana kitu mang?? D


masih di daerah propinsi banten mang D
ngan rada ka pojok kulonna D
OldMan_41 - 11/09/2012 12:10 PM
#249

Quote:
Original Posted By arleys10
masih di daerah propinsi banten mang D
ngan rada ka pojok kulonna D


Hoo eek:
Di Banten mah masih kentel keneh nya mang hawa2 na?? D
kenging oleh2 teu?? o
arleys10 - 11/09/2012 12:15 PM
#250

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Hoo eek:
Di Banten mah masih kentel keneh nya mang hawa2 na?? D
kenging oleh2 teu?? o


oleh2na ban bocor mang nohope:
hehehehehe D
OldMan_41 - 11/09/2012 12:18 PM
#251

Quote:
Original Posted By arleys10
oleh2na ban bocor mang nohope:
hehehehehe D


har geuning?? ngakaks
jalan na reksak atanapi kumaha tah?? ngakaks
arleys10 - 11/09/2012 12:25 PM
#252

Quote:
Original Posted By OldMan_41
har geuning?? ngakaks
jalan na reksak atanapi kumaha tah?? ngakaks


demitna jail pisan mang...
manya nembe diganti ban dalem jalan saeutik bocor deui nohope:
parah pisan mang :nohope
OldMan_41 - 11/09/2012 12:43 PM
#253

Quote:
Original Posted By arleys10
demitna jail pisan mang...
manya nembe diganti ban dalem jalan saeutik bocor deui nohope:
parah pisan mang :nohope


Oh kitu ngakaks
hajar weh atuh mang demit na, batas D
arleys10 - 11/09/2012 12:49 PM
#254

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh kitu ngakaks
hajar weh atuh mang demit na, batas D


ntos mang keur peuting....
saya tos maehan demit gara2 esmosi berdukas
padahal mah mun teu nyieun pikaemosieun mah moal tega maehanana berdukas
da sami demit oge hoyong hirup, gaduh kaluarga, berdukas
OldMan_41 - 11/09/2012 01:10 PM
#255

Quote:
Original Posted By arleys10
ntos mang keur peuting....
saya tos maehan demit gara2 esmosi berdukas
padahal mah mun teu nyieun pikaemosieun mah moal tega maehanana berdukas
da sami demit oge hoyong hirup, gaduh kaluarga, berdukas


demit oge tiasa dipaehan atuh mang?? eek:
nembe terang abi,,
Nya eta mah resiko demit na nya mang, D
prinsipna elu jual gue beli,, D
AnjarAsmara - 11/09/2012 01:47 PM
#256

asa wara'as nembe mulih kuli







asa wara'as
OldMan_41 - 11/09/2012 01:48 PM
#257

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa wara'as nembe mulih kuli







asa wara'as


wow pa guru nembe pucunghul yeuh, D
Timana wae mang?? p
arleys10 - 11/09/2012 01:51 PM
#258

Quote:
Original Posted By OldMan_41
demit oge tiasa dipaehan atuh mang?? eek:
nembe terang abi,,
Nya eta mah resiko demit na nya mang, D
prinsipna elu jual gue beli,, D

muhun mang....
da kitu nya kitu we lah D
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa wara'as nembe mulih kuli







asa wara'as


enak euy jadi pe en es mah D
OldMan_41 - 11/09/2012 01:52 PM
#259

Quote:
Original Posted By arleys10
muhun mang....
da kitu nya kitu we lah D


enak euy jadi pe en es mah D


Duh lapar deui geuning nya,
Padahal nembe nyarap tadi tabuh stengah 11,, linux2:
AnjarAsmara - 11/09/2012 01:56 PM
#260

Quote:
Original Posted By OldMan_41
wow pa guru nembe pucunghul yeuh, D
Timana wae mang?? p


nuju papanasan di pangandaran ngateur barudak porseni capedes

Quote:
Original Posted By arleys10
muhun mang....
da kitu nya kitu we lah D

enak euy jadi pe en es mah D


tacan pe en es mang..nembe pe hungkul hammers
asa wara'as
Page 13 of 90 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3